Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Thuis in Overschie - J. de Jonglaan Fase 2, Rotterdam

€ 399.500 - € 499.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Nieuw wonen vlakbij centrum Rotterdam
De zuidkant van Overschie Rotterdam heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. Diverse hoogbouw heeft plaatsgemaakt voor een kindvriendelijke en groene woonbuurt. De karakteristieke, jaren ’30-stijl eengezinswoningen tussen de Burgemeester de Josselin de Jonglaan en de Burgemeester Wijnaendtslaan in, vormen het sluitstuk van deze...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Thuis in Overschie - J. de Jonglaan Fase 2, Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Nieuw wonen vlakbij centrum Rotterdam
De zuidkant van Overschie Rotterdam heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. Diverse hoogbouw heeft plaatsgemaakt voor een kindvriendelijke en groene woonbuurt. De karakteristieke, jaren ’30-stijl eengezinswoningen tussen de Burgemeester de Josselin de Jonglaan en de Burgemeester Wijnaendtslaan in, vormen het sluitstuk van deze metamorfose.

Ruime woningen met voor- en achtertuin
In de J. de Jonglaan fase 2 komen in totaal 13 woningen te koop. Er is keuze uit 11 ruime eengezinswoningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. De woonoppervlakten variëren van circa 136 tot 145 m². Alle woningen hebben een voortuin met haag en een diepe achtertuin met houten berging en achterom. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid in de straat. De hoekwoningen gelegen aan de Burgemeester Wijnaendtslaan hebben twee privé-parkeerplaatsen op eigen terrein. Op de begane grond geniet je van het comfort van standaard vloerverwarming. En op de daken liggen zonnepanelen.

11 eengezinswoningen
De eengezinswoningen hebben een beukmaat van circa 5,7 meter en zijn 9,3 of 9,7 meter diep. Wil je meer ruimte? Kies dan voor een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter aan de achterzijde. Via een dichte trap bereik je de eerste verdieping, met 3 slaapkamers en een badkamer. Op de zolder is een afgesloten technische ruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger. Verder is deze ruimte vrij indeelbaar. Met een dakkapel en dakramen creëer je hier nog één of twee kamers.

2 twee-onder-een-kapwoningen
Aan de burgemeester Wijnaendtslaan komen 2 twee-onder-een-kapwoningen te koop. In de basis bieden deze woningen 136 m2 woonoppervlakte. Met een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter creëer je meer leefruimte op de begane grond. De ramen in de zijgevel zorgen voor veel lichtinval. De woningen liggen op ruime kavels van circa 300 of 325 m² met de achtertuin op het zuidwesten. Er zijn 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Met een dakkapel en dakramen kun je op zolder nog meer kamers maken.

De nieuwe entree van Overschie
De nieuwer buurt is ruim en luchtig opgezet, in de typische tuindorpsfeer. De woningen verschillen van elkaar maar er is toch eenheid in. Het ontwerp sluit mooi aan op wat er al is gebouwd aan de overzijde van de Burgemeester de Josselin de Jonglaan. Zo vormt de entree van Overschie een symmetrisch geheel.

Laatste fase Thuis in Overschie
Deelplan Burgemeester de J. de Jonglaan bestaat in totaal uit 44 koopwoningen, gelegen tussen de Burgemeester de Josselin de Jonglaan en de Burgemeester Wijnaendtslaan. Het karakteristieke, jaren ’30 stijl buurtje maakt del uit van het nieuwbouwproject Thuis in Overschie en vormt het sluitstuk van de metamorfose die de zuidkant van Overschie afgelopen jaren heeft ondergaan.

De 31 koopwoningen in fase 1 zijn in de zomer van 2018 opgeleverd. In fase 2 komen nog eens 13 ruime woningen te koop in dezelfde stijl als fase 1. Het is uw laatste kans om in deze prachtige, nieuwe wijk op steenworp afstand van centrum Rotterdam te wonen.

Klassiek en karakteristiek
De indeling van de woningen aan de Burgemeester Wijnaendtslaan en de Burgemeester de Josselin de Jonglaan is veelal hetzelfde, maar de buitenkant is anders. De entrees zijn losgehaald van elkaar om zoveel mogelijk individualiteit te creëren. Of de huizen zijn juist gespiegeld en de schoorstenen gekoppeld. Het kleurgebruik is klassiek: roodbruine stenen, antraciete dakpannen en witte kozijnen. Fraaie detailleringen in het metselwerk, luifels boven de voordeuren en brede overstekken zorgen voor en prachtig straatbeeld. De woningen zijn hoogwaardig afgwerkt met standaard vloerverwarming op alle verdiepingen, binnendeuren zonder bovenlichten en zonnepanelen op het dak. De badkamers zijn voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk tot aan het plafond. Af te stemmen naar eigen smaak op basis van zorgvuldig samengetelde pakketten.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Thuis in Overschie - J. de Jonglaan Fase 2' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 399.500 - € 499.000
Aangeboden sinds 6 maandens, 3 dagens geleden
Bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 408 m³ - 435 m³
Perceeloppervlakte 170 m² - 325 m²
Woonoppervlakte 136 m² - 145 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.