The Terraced Tower, C8 Riverside, Woning, Rotterdam 3011 XB Rotterdam

3011 XB Rotterdam € 425.000 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

FRONT ROW ON THE MAAS
De skyline van Rotterdam is adembenemend mooi. De ultramoderne architectuur met gedurfde vormen en iconische lijnen is van internationale allure.

Voortaan eist een nieuw architectonisch meesterwerk, The Terraced Tower, voorgoed zijn plek op in die Rotterdamse skyline. Een vernieuwend en beeldbepalend ontwerp met speels verspringende lagen en ruime terrassen rondom....

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor The Terraced Tower, C8 Riverside, Woning, Rotterdam.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Stadsdriehoek
  7.725 mannen
 • Inwoners Stadsdriehoek
  7.100 vrouwen
 • Auto's
  0,8 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 182.000,-
 • Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.7 km
 • Voortgezet onderwijs
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

FRONT ROW ON THE MAAS
De skyline van Rotterdam is adembenemend mooi. De ultramoderne architectuur met gedurfde vormen en iconische lijnen is van internationale allure.

Voortaan eist een nieuw architectonisch meesterwerk, The Terraced Tower, voorgoed zijn plek op in die Rotterdamse skyline. Een vernieuwend en beeldbepalend ontwerp met speels verspringende lagen en ruime terrassen rondom. Ondertussen weerspiegelen royale glaspartijen de oer-Hollandse luchten in de rivier. Rotterdam zal nooit meer hetzelfde zijn.

Wonen in The Terraced Tower aan de Boompjes, op de plek waar het gebeurt. Onderdeel uitmaken van de bruisende energie van de stad. Thuiskomen te midden van schitterende vergezichten. Dichtbij culinaire hotspots, trendy terrassen en met de jachthaven voor de deur. Kiest u straks voor Riverside of City view? Welkom bij The Terraced Tower.

CONNECTING CITY AND RIVER
Het Maritiem District ondergaat de komende jaren een geweldige transformatie. Kantoren maken in hoog tempo plaats voor moderne woontorens. Nieuwe winkels en hoogwaardige horeca zorgen voor een natuurlijke aansluiting tussen de binnenstad en het uitgaansgebied van de Oude Haven. Op de binnenwateren keert de bedrijvigheid van weleer terug, met terrassen aan de kades, intieme jachthavens en hotels op en aan het water.The Terraced Tower is met recht een meesterstuk. Als landmark aan de Maas en als debuut van een nieuwe generatie high-rises. Met ruimte voor individuele reflectie en inspiratie. Waar buiten en binnen samensmelten. Waar rust is te midden van de urbane hectiek. Waar impressies van de dag uitgroeien tot nieuwe inzichten.

Het huidige kantoorgebouw aan de Boompjes 55-57 - tussen de Erasmus- en de Willemsbrug - maakt plaats voor een iconische woontoren. De 82 luxe koopappartementen met verspringende terrassen zij gesitueerd vanaf de 20e verdieping. Ook worden er 258 huurappartementen gerealiseerd, de verhuur start in een later stadium.

Riverside of city view? Het uitzicht is altijd spectaculair. Op de begane grond is ruimte voor een levendige invulling, bijvoorbeeld een restaurant met prachtig uitzicht over de Maas. Eronder komt een parkeergarage met ruim 200 plaatsen exclusief voor bewoners van de The Terraced Tower.

RIVERSIDE
De 50 Riverside appartementen bieden een schitterend uitzicht over de Maas. De aluminium schuifpuien zijn, net als de balustrade van de terrassen, volledig uit glas opgetrokken. Samen zorgen ze voor een rijkelijke lichtinval. Alle Riverside appartementen hebben minimaal twee ruime slaapkamers, een inpandige berging, een complete keuken, een luxe badkamer en een apart toilet. De ruime woonkamer met open keuken grenst direct aan het terras. Zo wordt buitenleven, ongeacht wind of regen, wel heel aantrekkelijk. De royale penthouses hebben standaard drie slaapkamers en twee luxe badkamers. Op de 23e verdieping hebben de penthouses een extra groot dakterras.

U kunt kiezen uit een groot en divers aanbod aan oppervlakten en indelingen:
• 18 3- en 4-kamer hoekappartementen van ca. 100 m2 (Type A en F)
• 24 3-kamer appartementen van ca. 85 m2 (Type B en C)
• 8 penthouses van ca. 168 – 194 m2 met buitenruimtes tot maar liefst 125 m2 (Type I en J)

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 425.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 11 maanden, 1 weken, 2 dagen geleden
Status Verkocht
Bouw
Woning type portiekflat
Locatie
Adres Terraced Tower bnr 26.06
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 89 m²
Indeling
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.