Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

The Hudsons, Rotterdam

€ 250.000 - € 525.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

JE HOEFT DE STAD NIET UIT

Er is een stukje Rotterdam waar nog écht iets te ontdekken valt. Waar je mooie stadswoningen met tuin vindt. Waar je de ruimte hebt, en toch in de stad. Een gloednieuw appartement of drie- of vierlaagse stadswoning. Naar jouw wens ingedeeld en met een privé plek voor je auto, bakfiets of fiets. Is Rotterdam helemaal jouw stad en zoek jij naar een unieke buurt om samen...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor The Hudsons, Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Bospolder
  3.650 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Bospolder
  3.485 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,4 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 108.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.2 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

JE HOEFT DE STAD NIET UIT

Er is een stukje Rotterdam waar nog écht iets te ontdekken valt. Waar je mooie stadswoningen met tuin vindt. Waar je de ruimte hebt, en toch in de stad. Een gloednieuw appartement of drie- of vierlaagse stadswoning. Naar jouw wens ingedeeld en met een privé plek voor je auto, bakfiets of fiets. Is Rotterdam helemaal jouw stad en zoek jij naar een unieke buurt om samen met je (aanstaande) gezin te wonen? Waar je geniet van het bruisende stadse leven en waar kinderen veilig kunnen opgroeien? Dan stellen wij je voor aan The Hudsons! De verkoop van de eerste fase start 19 februari om 17.00 uur.

GROEN DAKPARK
Dit nieuwbouwproject in de wijk Bospolder ligt aan het groene Dakpark tussen de Hudsonstraat, de Puntstraat en Medianastraat. Op slechts 10 minuten fietsen van het stadscentrum. The Hudsons bestaat uit vijf woongebouwen met ruime koopwoningen en een (binnen)tuin. Je hoeft de stad dus niet uit voor een achtertuin! In West wordt je wereld groter.

VIJF WOONBLOKKEN
De vijf woonblokken van The Hudsons zijn familie van elkaar. Het ontwerp is geïnspireerd op de bestaande architectuur in de wijk Bospolder. In de toekomst zal je zien dat de gebouwen als vanzelfsprekend opgaan in de wijk. De gebouwen zijn zo ontworpen, dat wanneer je vanuit de wijk naar het Dakpark loopt, je het gevoel krijgt dat de bouwblokken met je meebewegen. Ze worden opener en lichter van kleur en verbinden zo de architectuur van de wijk met het ruime, groene Dakpark.

JE WOONWENSEN AFVINKEN
Een gloednieuw appartement of drie- of vierlaagse stadswoning. Naar jouw wens ingedeeld en met een privé plek voor je auto, bakfiets of fiets. Is Rotterdam helemaal jouw stad en zoek jij naar een unieke buurt om samen met je (aanstaande) gezin te wonen? De verkoop van de eerste fase start 19 februari. Deze fase bestaat uit twee woonblokken met in totaal 63 woningen. Woonblok 1 krijgt een centrale binnentuin met rondom privé stadsterrassen. Het binnenhof van woonblok 2 bestaat volledig uit privé stadsterrassen. In totaal worden in The Hudsons vijf woonblokken met circa 140 woningen gerealiseerd.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 - € 525.000
Bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 206 m³ - 788 m³
Perceeloppervlakte 47 m² - 125 m²
Woonoppervlakte 63 m² - 211 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.