Object
Object
Object
Object
Object

Schielanders, Schiedam

€ 284.850 - € 469.850 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

VERKOOP GESTART!

ER ZIJN NOG MOOIE GEZINSWONINGEN EN APPARTEMENTEN VRIJ!

ALLE INFORMATIE IS TE DOWNLOADEN VIA DE PROJECTWEBSITE!

Haal een kleurrijke brochure met uitgebreide informatie op bij de verkopende makelaar!

Nieuwbouw Schielanders verrijkt Schiedam

Aan de Johan Braakensiekstraat, op de plek waar vroeger het Zadkine huisvestte, komt Schielanders! Een prachtig nieuwbouwplan met 16...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Schielanders, Schiedam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Vakbondsliedenbuurt
  240 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Vakbondsliedenbuurt
  250 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,8 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 126.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Schiedam
  38.460 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Schiedam
  39.378 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.8 km

Uitgebreide omschrijving

VERKOOP GESTART!

ER ZIJN NOG MOOIE GEZINSWONINGEN EN APPARTEMENTEN VRIJ!

ALLE INFORMATIE IS TE DOWNLOADEN VIA DE PROJECTWEBSITE!

Haal een kleurrijke brochure met uitgebreide informatie op bij de verkopende makelaar!

Nieuwbouw Schielanders verrijkt Schiedam

Aan de Johan Braakensiekstraat, op de plek waar vroeger het Zadkine huisvestte, komt Schielanders! Een prachtig nieuwbouwplan met 16 echt ruime eengezinswoningen (koopsom indicatie vanaf ca. €360.000,- v.o.n.) en 30 appartementen met aantrekkelijke buitenruimte (koopsom indicatie vanaf ca. €270.000,- v.o.n.).
De architect liet zich inspireren door de bebouwing in de omgeving en kwam met een modern ontwerp. Natuurlijke materialen, grote ramen en heldere vormen worden op een speelse wijzen gecombineerd. Het resultaat is een aantrekkelijk geheel waar u heel comfortabel en duurzaam kunt gaan wonen. Ziet u zichzelf al wonen op deze mooie plek met het centrum heel dichtbij, de tram om de hoek en de A20 binnen handbereik?

Schielanders ligt op een ideale locatie

De nieuwbouwwoningen van Schielanders komen in de Vakbondsliedenbuurt van Schiedam. Om precies te zijn aan de Johan Braakensiekstraat, op de hoek van de Willem Passtoorstraat. Een ideale locatie! 3 Minuten fietsen en u bent in de binnenstad van Schiedam waar alle winkels, horeca en voorzieningen zijn. Verder treft u de tram en metro praktisch om de hoek, ligt het treinstation op loopafstand en rijdt u met enkele minuten de A20 op richting Rotterdam, Vlaardingen of Delft.
In Schiedam is altijd iets leuks te doen
Schiedam heeft een rijke geschiedenis die nog goed zichtbaar is in het centrum. Dit geeft de stad karakter. Het cultureel aanbod is goed en daarbij worden er in de stad veel evenementen georganiseerd. U woont dan wel net buiten de grote stad, maar van de levendigheid hoeft u niets te missen.
Spelen en ontspannen in Schiedam
Heeft u behoefte aan groen en avontuur? Kethelpoort is the place to be met de Speelpolder, het Beleefpad en de Natuurspeeltuin. Ook leuk: ga lekker wandelen, fietsen of skaten door Midden Delfland. Of neem een goed gevulde picknickmand mee naar het Prinses Beatrixpark of de Plantage, het oudste stadspark van Nederland.

Een ruime nieuwbouwwoning op een toplocatie

De eengezinswoningen (koopsom indicatie vanaf ca. €360.000,- v.o.n.) komen aan de westzijde van Schielanders. Ze sluiten mooi aan op de bestaande bebouwing. De huizen zijn heel ruim door de 3 volledige woonlagen! U heeft de keuze uit 3 type woningen. Daarbij geniet iedereen van een één of twee balkons. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 150m² tot 165m². Binnen het plan zijn er privéparkeerplaatsen op het binnenterrein achter de tuinen.
De 30 comfortabele appartementen (koopsom indicatie vanaf ca. €270.000,- v.o.n.) vindt u aan de zuidoostzijde van Schielanders. De appartementen van circa 80 tot 115m² zijn verdeeld over 8 woonlagen. In het gebouw zijn 2 liften. Per verdieping zijn er 4 appartementen. Dit geeft een prettig kleinschalig gevoel. Door de grote ramen zijn de appartementen heerlijk licht en kijkt u mooi uit. Opvallend zijn de riante buitenruimtes. Gelijkvloers wonen en wel alle ruimte om buiten te zijn, is dat wat u zoekt?
Bewust ontwikkeld met de focus op duurzaam wonen
Wie in Schielanders een nieuwbouwwoning of nieuwbouwappartement koopt, is klaar voor de toekomst. Het plan is namelijk duurzaam ontwikkeld. Door bij de bouw optimaal te isoleren en rekening te houden met luchtdichtheid en ventilatie ontstaat een heel aangenaam leefklimaat.
Op het dak van het appartementengebouw en de woningen worden zonnepanelen geplaatst, er komt dubbele beglazing en uw woning of appartement krijgt geen cv-ketel en gasaansluiting. Het duurzame warmtepompsysteem voorziet u van warm water. Prettige bijkomstigheid: iedereen heeft vloerverwarming die ook kan koelen op warme dagen.
Alle woningen worden voorzien van een warmterugwin unit (WTW) met balansventilatie. Hierdoor wordt de woning optimaal geventileerd met lucht van buiten die de woning wordt ingeblazen. Deze lucht wordt ook weer afgevoerd via de WTW unit. Die onttrekt warmte uit de lucht om het te gebruiken. Zo heeft u een prettig binnenklimaat dat ook nog eens duurzaam is!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 284.850 - € 469.850
Bouw
Locatie
Plaats Schiedam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 380 m³ - 600 m³
Perceeloppervlakte 110 m² - 150 m²
Woonoppervlakte 80 m² - 165 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.