Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Plan A (fase 1), Type A, Rotterdam

€ 1.199 - € 1.249

Omschrijving

Waarom Plan A? Bekijk het plan van bovenaf en je ziet hier door je wimperharen de A verschijnen. Plan B is geen optie, kies voor Plan A!

Met Plan A wordt iets bijzonders gebouwd! En hoe! Tussen de Vosmaerstraat, Multatulistraat en Nicolaas Beetsstraat verrijzen 80 ruime vrije sector huur eengezinswoningen. De afgelopen jaren is er veel veranderd in de Staringbuurt. Dit prachtige stuk...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Spangen
  5.190 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Spangen
  5.095 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,5 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 106.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

Waarom Plan A? Bekijk het plan van bovenaf en je ziet hier door je wimperharen de A verschijnen. Plan B is geen optie, kies voor Plan A!

Met Plan A wordt iets bijzonders gebouwd! En hoe! Tussen de Vosmaerstraat, Multatulistraat en Nicolaas Beetsstraat verrijzen 80 ruime vrije sector huur eengezinswoningen. De afgelopen jaren is er veel veranderd in de Staringbuurt. Dit prachtige stuk nieuwbouw woningen vormt de kers op de taart van dit mooie stuk Spangen. De twee architecten FARO architecten en Venster Architekten hebben de woningen ontworpen in dezelfde stijl die de Vosmaerstraat en Nicolaas Beetsstraat al zo prachtig kleuren. De oranje en geel kleurende bakstenen komen terug in de verschillende fraaie ontwerpen.

Woningtypen:
Plan A bestaat uit twee bouwfases. In fase 1 worden 30 vrije sector huurwoningen opgeleverd, in fase 2 worden 50 vrije sector huurwoningen opgeleverd. Na oplevering zijn er twee gesloten bouwblokken ontstaan met een groen en kindvriendelijk binnenterrein. Het Staringplein wordt bovendien opnieuw ingericht waarbij leefruimte en wateropslag van regenwater een centrale rol gaan spelen.

Plan A kenmerkt zich door een divers aantal woningtypen. In de eerste fase worden de eerste 30 woningen opgeleverd die grenzen aan de Vosmaerstraat, Nicolaas Beetsstraat en het Staringplein. Beukmaten van 4,80m en 5,10m wisselen elkaar af. De oppervlakte varieert van 137m² GBO tot zelfs een zeer riante woning aan het Staringplein van 193m² GBO! De woningen aan de Vosmaerstraat sluiten prachtig aan bij de woningen die Woonstad Rotterdam in 2016 opleverde en laten zich kenmerken door de speelse ramen en de dakkapellen. De woningen aan de Nicolaas Beetsstraat worden gebouwd tegen de reeds bestaande woningen aan. Uiteraard in hetzelfde karakter.

Modernste technieken:
De woningen beschikken over de modernste technieken die zeer energiezuinig zijn. Het project loopt voorop met de meest moderne en meest energiezuinige systemen!

Zo zijn alle woningen gasloos, worden ze verwarmd door een warmtepomp, ventilatie is geregeld met een warmte-terugwin-systeem, zijn alle ramen gemaakt van triple glas, staan er zonnepanelen op elk dak en zijn de daken van de aanwezige schuren groen. Helemaal van deze tijd dus én zelfs al op de tijd vooruit!

Naast al deze moderne technieken zijn ook de keukens en de badkamers helemaal in de stijl van nu. Ze worden opgeleverd met een zwart stalen kozijn tussen uw entreehal en de woonkamer met open keuken! Dit zorgt voor een stoere en moderne uitstraling en geeft tevens veel lichtinval in de keuken en woonkamer.

Procedure inschrijving:
- Inschrijving middels inschrijfformulier welke vanaf 24 mei 2018 te downloaden is via de website van Plan A of te verkrijgen bij Ooms Makelaars (Rotterdam) of TW3;
- Inkomensnorm: Huurprijs per maand x 12 x 4 x 1,08 = inkomensnorm
- Inschrijftermijn maandag 24 mei 2018 t/m vrijdag 15 juni 2018 (23.59 uur);
- Loting zal plaatsvinden op woensdag 28 juni door een notaris;
- Alleen volledig ingeleverde dossiers zullen worden meegenomen in de loting;
- Voor geïnteresseerden die zelfstandig een huurwoning van Woonstad Rotterdam huren in Spangen in het postcodegebied 3025 AT t/m 3027 XZ huren (maximaal 1x per adres) geldt een voorrangsregeling.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1.199 - € 1.249
Bouw
Aantal eenheden 5
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 350 m³ - 350 m³
Perceeloppervlakte 89 m² - 100 m²
Woonoppervlakte 138 m² - 138 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.