Object

Park Waterrijk 2e fase, Twee-onder-één-kap villa, Hekelingen

€ 359.500 - € 394.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

START VERKOOP Fase 2 Park Waterrijk 02 juli 2016!!
Wonen in een decor van groen en water

Riant wonen, in het groen, met uitgestrekte polders en natuur naast de deur. Het kan aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Tussen de Hoeksche Waard en Spijkenisse ligt grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard het dorp Hekelingen. Op deze mooie locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen het...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Park Waterrijk 2e fase, Twee-onder-één-kap villa, Hekelingen.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

START VERKOOP Fase 2 Park Waterrijk 02 juli 2016!!
Wonen in een decor van groen en water

Riant wonen, in het groen, met uitgestrekte polders en natuur naast de deur. Het kan aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Tussen de Hoeksche Waard en Spijkenisse ligt grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard het dorp Hekelingen. Op deze mooie locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen het nieuwbouwproject Park Waterrijk. In dit plan wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd. Fase 1 is succesvol uitverkocht en de bouw is reeds gestart.

FASE 2 PARK WATERRIJK
De verkoop van de 2e fase is gestart op 2 juli jl. Fase 2 biedt een gevarieerd woonprogramma met vrijstaande villa’s, twee-onder-één kap villa’s en vier-onder-één kap woningen. Bijna alle woningen zijn gesitueerd aan het water. Net als in fase 1 kunnen de woningen geheel naar eigen wens worden uitgevoerd.

VEEL KEUS EN VRIJHEID
Alle ervaringen uit de 1e fase zijn meegenomen naar de 2e fase. Ook nu is er weer gekozen om de mogelijkheid te bieden de woningen zo aan te passen dat het een huis op maat wordt. De vele opties en mogelijkheden om individuele wensen in te vullen, gecombineerd met de grote verscheidenheid aan woning types geeft ieder de mogelijkheid z’n woonwens in te vullen. Na de inventarisatie van uw woonwensen kunnen deze worden vertaald in een huis op maat, met diverse uitbreidingen volledig naar uw keus aan te passen. Hierdoor kunnen alle woningen uniek zijn en is geen huis hetzelfde. Slapen en wonen op de begane grond, ruimte voor ouders in huis, diverse opties om het huis uit te breiden en wel of geen garage. Het kan allemaal in Park Waterrijk.

PLANNING
Afhankelijk van de verkoop wordt verwacht dat in december 2016 kan worden gestart met de bouw.

Wij hebben deze aanmelding met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artist-impressions. Deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 359.500 - € 394.500
Bouw
Aantal eenheden 10
Locatie
Plaats Hekelingen
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 522 m³ - 550 m³
Perceeloppervlakte 295 m² - 359 m²
Woonoppervlakte 183 m² - 193 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.