Noordsingel LOFTS, Noordsingel 45 A, Rotterdam

€ 600.000 - € 600.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

NOORDSINGEL LOFTS - WONEN IN EEN HISTORISCH GEBOUW MET NIEUWBOUWKWALITEIT, COMFORT EN STADSTUINEN

Noordsingel LOFTS biedt ruimte, flexibiliteit en comfort. Het bijzondere plan is ontworpen vanuit de Amerikaanse LOFT filosofie met hoge plafonds van bijna 3 meter hoog en grote ramen. Het project bestaat uit twee onderdelen: een nieuwbouw gedeelte met 6 loft woningen en een espresso-wijnbar op...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Noordsingel LOFTS, Noordsingel 45 A, Rotterdam.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Noordsingel LOFTS, Noordsingel 45 A, Rotterdam.

Download

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Oude Noorden
  8.475 mannen
 • Inwoners Oude Noorden
  8.520 vrouwen
 • Auto's
  0,5 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 120.000,-
 • Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.8 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

NOORDSINGEL LOFTS - WONEN IN EEN HISTORISCH GEBOUW MET NIEUWBOUWKWALITEIT, COMFORT EN STADSTUINEN

Noordsingel LOFTS biedt ruimte, flexibiliteit en comfort. Het bijzondere plan is ontworpen vanuit de Amerikaanse LOFT filosofie met hoge plafonds van bijna 3 meter hoog en grote ramen. Het project bestaat uit twee onderdelen: een nieuwbouw gedeelte met 6 loft woningen en een espresso-wijnbar op de hoek begane grond en de transformatie van voormalige winkel naar 2 unieke gezinswoningen in het bestaande 19e eeuwse pand aan de Noordsingel.

Het ontwerp van de transformatie van de voormalige bloemenwinkel door WOON Architecten. Uitgangspunt hierbij is ontwerp eenvoud en rust, waarbij zoveel mogelijk de bestaande 19e eeuwse architectuur en beeldbepalend stadsgezicht wordt teruggebracht. De oorspronkelijke hoge ramen aan de tuinzijde worden in ere hersteld. Het gebouw uit 1894 heeft een geheel nieuwe fundering gekregen met een nieuwe geïsoleerde betonvloer en voor- en achtergevel en moderne installaties. De voordeuren worden uitgevoerd in de stijl van de karakteristieke stijl zoals bekend van de Noordsingel.

De nieuwbouw op de hoek, ontworpen door artisan architects is een echo van het verleden: historische accenten keren terug in het nieuwe ontwerp. Het witte torentje op de hoek van de Noordsingel is goed herkenbaar en de symmetrische opbouw van de oude school aan de Tollensstraat keert terug in de nieuwbouw.

- HISTORISCH WONEN MET NIEUWBOUW COMFORT -
De voormalige bloemenwinkel is volledig gestript en teruggebracht tot de originele 19e eeuwse ruimten. Er is een volledig nieuwe fundering en constructie aangebracht met nieuwe heipalen. De oorspronkelijke verdiepingshoogten en ramen worden zoveel mogelijk benut voor een ruimtelijk gevoel. Alle buitenmuren worden aan de binnenzijde geïsoleerd en strak afgewerkt. De plafonds worden akoestisch geïsoleerd zodat er minimaal geluid is van de bovenburen. De houten kozijnen worden uitgevoerd in duurzaam hout en isolatieglas voor optimaal comfort. Het gehele 19e eeuwse gebouw zal worden gerestaureerd.

- STADSTUINEN & BUITENBERGINGEN -
Noordsingel LOFTS heeft een unieke stadstuin van ca. 50 m2 met een eigen (fietsen)bergingen. Deze zijn bereikbaar via een afgesloten ingang aan de Rembrandtstraat door de gezamenlijke binnentuin. Vanuit iedere woning is uitzicht op de oude bomen en het water van de Noordsingel.

- ENERGIEZUINIG -
Door toepassing van slimme technologie en duurzame materialen wordt wonen en leven in Noordsingel Lofts extra comfortabel en energiezuinig.

- VRIJHEID EN RUIMTE -
Een echte casco-LOFT geeft je vrijheid en ruimte! De lofts worden ook echt als loft opgeleverd met afgedopte leidingen, zodat de kopers de vrijheid en ruimte hebben om de keuken en badkamer geheel zelf samen te stellen en te kopen bij eigen leverancier of zelf te klussen. In overleg met de aannemer kunnen voor start bouw ook nog speciale wensen worden meegenomen voor je ideale loft. De hoge plafonds en verdieping hoge ramen maken deze woningen extra licht en ruimtelijk.

BIJZONDERHEDEN:
- Gebruiksoppervlakte 136 m² (GO);
- 2-laagse woning gelegen op de begane grond en 1e verdieping met hoge plafonds en ruimte voor 2 badkamers
- tuin van circa 50 m²;
- buitenberging 5 m2 bereikbaar via achterom;
- casco afwerking (exclusief keuken, tegelwerk en sanitair);
- eigen grond;
- BIEDEN vanaf prijs: € 600.000,-- vrij op naam.

BELANGRIJKE DATA:
- Start verkoop: maandag 28 mei;
- de inschrijving sluit maandag 11 juni 2018 om 12:00 uur;
- alle inschrijvers / kopers worden uiterlijk vrijdag 15 juni 2018 geïnformeerd;
- prognose oplevering: oktober 2018.

Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van Noordsingel 45 A. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 600.000 - € 600.000
Aangeboden sinds 6 maanden, 1 weken, 2 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 1
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 374 m³ - 374 m³
Woonoppervlakte 136 m² - 136 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.