N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
3012 AD, Rotterdam

N° 75 Coolsingel, 3012 AD, Rotterdam

€ 414.500 - € 3.000.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

FIND YOUR WAY TO LIVE THE CITY - CHOOSE A SIZE, VIEW THE LAYOUT Met N° 75 Coolsingel worden luxe appartementen en penthouses gerealiseerd voor mensen die willen genieten van de dynamiek van de stad en op die manier het leven leuker, spannender en mondainer willen...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 91 m² - 274 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 414.500 - € 3.000.000
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 273 m³ - 822 m³
Woonoppervlakte 91 m² - 274 m²

Uitgebreide omschrijving

FIND YOUR WAY TO LIVE THE CITY - CHOOSE A SIZE, VIEW THE LAYOUT
Met N° 75 Coolsingel worden luxe appartementen en penthouses gerealiseerd voor mensen die willen genieten van de dynamiek van de stad en op die manier het leven leuker, spannender en mondainer willen maken. De in totaal 58 koopappartementen lopen in woonoppervlak uiteen van circa 90 m² tot circa 280 m². Deze luxueuze appartementen zijn royaal opgezet, bieden mogelijkheden voor meerdere slaapkamers en beschikken over ruime balkons. De high-end penthouses zijn flexibel in te delen en beschikken over een riant dakterras. Leven in N° 75 Coolsingel betekent in contact staan met de buitenwereld. De grote glasgevels brengen veel licht in huis en bieden een vrij uitzicht op de stad. De vele groenvoorzieningen op en aan het pand verrijken de beleving en vormen een fraai contrast met het omringende stadsleven. In de plint van N° 75 Coolsingel is ruimte voor retail en daghoreca die beantwoordt aan de kwaliteit die het gebouw en de bewoners uitstralen.

CITY APARTMENTS
Aan de kant van de Sint-Luciastraat bevinden zich op de vijfde, zesde en zevende verdieping achttien City apartments. Deze appartementen zijn geschikt voor iedereen die graag leuk en overzichtelijk wil leven. Elk appartement beschikt over een flinke woonkamer met open keuken, die direct verbonden is met het terras. Het terras is gelegen op het westen. Nog een fijn extraatje: je hebt vanaf het terras ook uitzicht op de parkstrook op de eerste woonlaag.

PROMENADE APARTMENTS
Licht en ruimte, comfort en kwaliteit. Het zijn niet de minste dingen waarmee je wordt omgeven in een Promenade apartment, maar je went er snel aan. Want de Promenade apartments zijn ontworpen om lekker te leven, koken, relaxen of uit te turen over de levendigheid van de Coolsingel. De achttien Promenade apartments zijn verdeeld over de vijfde tot en met de zevende verdieping, voorzien van verdiepingshoge raampartijen en bieden een leefruimte tussen 110 m² en 123 m². Door de lagere ligging in het gebouw voel je de verbinding met het leven op de Coolsingel, maar houd je toch je privacy. En het uitzicht mag er zijn; kijk je naar beneden, dan zie je de levendige Coolsingel en de parkstrook op de eerste woonlaag. Kijk je recht vooruit, dan is daar het mooie, historische stadhuis.

METROPOLITAIN APARTMENTS
Bright lights, big city. Leven en wonen in een Metropolitan apartment betekent onvergelijkbaar genieten van het stadsleven dat alleen Rotterdam biedt: authentiek, dynamisch en vernieuwend. In een Metropolitan apartment omgeef je jezelf met luxe en geniet je van comfortabel leven in een huis met ruime kamers en een grote buitenruimte. Vanuit alle appartementen kijk je uit over die Rotterdamse Fifth Avenue waar je zo trots op bent. Wie wil daar nou niet aan wonen? Wie vanaf de Coolsingel naar jouw huis kijkt, raakt verwonderd door de speelse schakering van architectonische doosjes, wat een uniek beeld geeft. Is een Metropolitan apartment te mooi om waar te zijn? Welnee, dit is Rotterdam, hier doen we wat we beloven.

PENTHOUSES
Je hebt groot, je hebt groter en je hebt de penthouses in N° 75 Coolsingel. Alles in en aan deze penthouses ademt luxe, stijl, kwaliteit en klasse uit. De gigantische woonkamers bieden een feilloos woongenot aan eenieder die zich graag verwent met rust en ruimte. En met het jaloersmakende uitzicht over de skyline van Rotterdam. De onvergelijkbare rijkdom van eengigantische woonruimte en meerdereterassen met daktuin, maakt dezepenthouses tot absolute wannahaves. En niet te vergeten, de standaard plafond hoogte van 2,6 tot 3,3 meter! Het enige klassieke aan de penthouses is de ligging op de hoogste verdiepingen van N° 75 Coolsingel. Verder is 99,9% van het ontwerp en de uitvoering daarvan hyperactueel. Er zijn dingen waar je van droomt. En soms kun je die dromen waarmaken. Als het dan gaat om dag en nacht genieten van vrijheid, van exclusiviteit en pure weelde, dan zou je kunnen zeggen dat je niet dichter bij kunt komen dan in de penthouses van N° 75 Coolsingel.

Ook is er een twee-laags penthouse. De unieke combinatie van het leven in een groot huis, met meer dan 200 m² woonoppervlak, verdeeld over twee woonlagen én een groot dakterras. Dat maakt dit appartement uniek. Verdeeld over de elfde en twaalfde verdieping, met op de bovenste verdieping de woonkamer en open keuken, die beide grenzen aan één van de twee terrassen. Op de benedenverdieping is ruimte voor royale slaapkamers. De vide verbindt beide verdiepingen met elkaar. De enorm hoge raampartij van 5,5 meter heeft een dubbel effect: binnen wordt op een grootse manier met buiten verbonden, wat een enorm ruimtelijk effect geeft. Én het vormt een enorm venster op de wereld: het uitzicht, op de Coolsingel en het stadhuis, is fenomenaal.Het twee-laags penthouse is als leven in een vrijstaande villa, maar dan met je hoofd in de wolken, hoog boven de stad. Maar tegelijkertijd midden in de stad. Ook nog eens op het meest dynamische plekje.

GARDENS ON HIGHER GROUND
Een plek beleefbaar maken. Ontwerpen voor de toekomst. De betekenis van een plek benadrukken en de mens centraal stellen. Het zijn in een notendop de ont-werpprincipes van Peter Verkade Land-schapsarchitect. Voor N° 75 Coolsingel komen die tot uitdrukking in het idee van groenstroken en daktuinen die, door de variatie in beplanting, op een heel prettige manier het gevelbeeld kleuren.Op de overkapping van de begane grond aan de kant van de Coolsingel, waar de commerciële ruimtes zich bevinden, wordt een parkstrook gemaakt met een gevarieerde en kleurrijke beplanting. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden, is deze strook niet toegankelijk voor gebruik; het is een brede strook die de eigen buitenruimte afschermt van de buitenwereld. Zowel vanaf de straat als vanaf de terrassen creëert de parkstrook een levendig beeld, als van een groene oase in de stad waar bijen en vlinders zich thuis voelen.

MATERIALEN
In de toepassing van materialen voor de nieuwbouw van N° 75 Coolsingel heeft Klunder Architecten de oorspronkelijke materialisatie van architect J.J.P. Oud als uitgangspunt genomen. Vandaar het gebruik van Romaans travertin voor de gevelbekleding en het interieur van de entree, geborsteld messing voor de postbussen en een verduurzaamde, houten plafondbekleding voor de buitenruimten. Een toekomstbestendige actualisatie van Ouds ontwerp ligt aan de basis van de toepassing van gepoedercoat aluminium voor alle kozijnen en blanke glazen paneelhekken voor de afscherming van balkons en terrassen. Een subtiel, maar opvallend accent is de strip met ledverlichting aan de aluminium luifel van de commerciële ruimtes aan de kant van de Coolsingel.

DUURZAAMHEID
In de ontwikkeling van N° 75 Coolsingel is alles erop gericht om optimaal te presteren in vijf essentiële duurzaam­heidsthema's: energie, milieu, gezondheid, gebruikerskwaliteit en toekomstwaarde. Om die reden wordt N° 75 Coolsingel klimaatadaptief gebouwd. Zo wordt in alle woningen vloerverwarming toegepast die de warmte constant en gelijkmatig verdeeld. En zorgen grote raampartijen voor veel natuurlijk daglicht waarbij het geïsoleerde glas de zonwarmte in de zomer buitenhoudt en in de winter de warmte van de vloerverwarming binnenhoudt. Ook worden led­verlichting en slimme energiemeters toegepast. En zorgt een geavanceerd binnenklimaatsysteem voor de toevoer van echt frisse lucht, ontdaan van stof en pollen. Bovendien is elke woning voorzien van een sensor die het CO?­gehalte meet en van vochtsensoren die de relatieve luchtvochtigheid regelen. Stuk voor stuk bewezen technieken die bijdragen aan gezondheid en duur­zaamheid, een kwalitatief comfort en een laag energieverbruik. Daarnaast worden de algemene voorzieningen in het gebouw – onder andere de liften, de verlichting en installaties – door zonnepanelen van energie voorzien en wordt het hele gebouw verwarmd door middel van stadsverwarming. Door al deze toepassingen en het rekening houden met mogelijke functie­veranderingen in de toekomst, wordt een gebouw gerealiseerd dat vanuit alle aspecten toekomstwaarde heeft en houdt voor de bewoners en de omgeving.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Alle media

Alle afbeeldingen

N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam
N° 75 Coolsingel, Rotterdam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  17.065
 • Vrouwelijke inwoners

  15.855
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 171.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie