Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Lanthere, Kavel D, Capelle aan den ijssel

€ 675.000 - € 675.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

4 exclusieve bouwkavels aan de 's Gravenweg te Capelle aan den IJssel. Een absolute toplocatie op loopafstand van het centrum van Capelle aan den IJssel en luttele minuten fietsen van het centrum van Rotterdam.

De riante kavel (kavel D) van ca. 1.325 m2 in het project Lanthere aan de 's Gravenweg in Capelle aan den IJssel. De kavel van dit project biedt u de vrijheid om uw eigen ontwerp te...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Lanthere, Kavel D, Capelle aan den ijssel.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenweg en Alexanderlaan
  100 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenweg en Alexanderlaan
  100 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  2,0 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 711.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Capelle aan den IJssel
  32.080 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Capelle aan den IJssel
  34.341 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.1 km

Uitgebreide omschrijving

4 exclusieve bouwkavels aan de 's Gravenweg te Capelle aan den IJssel. Een absolute toplocatie op loopafstand van het centrum van Capelle aan den IJssel en luttele minuten fietsen van het centrum van Rotterdam.

De riante kavel (kavel D) van ca. 1.325 m2 in het project Lanthere aan de 's Gravenweg in Capelle aan den IJssel. De kavel van dit project biedt u de vrijheid om uw eigen ontwerp te realiseren, binnen de kaders van het bijbehorende kavelpaspoort.

Het project en plangebied:
Het erf en de karakteristieke oorspronkelijke bebouwing van de 's Gravenweg 141 is richtgevend geweest bij de herontwikkeling. Het project bestaat naast een ingericht gemeenschappelijk erf uit 4 ruime bouwkavels.

De entree van het plangebied bevindt zich aan de ’s Gravenweg. De entreepoort geeft u toegang tot de langgerekte oprijlaan en leidt u vervolgens naar het binnenerf. Er zijn in samenwerking met de gemeente vier riante bouwkavels gerealiseerd om dit erf heen. De huisnummers zullen 139, 141, 143, en 145 worden.

Met het oog op het verleden van deze locatie zijn er, voor de twee eerste kavels (A en B) grenzend aan de weg, residentiële woningen ontworpen die teruggrijpen naar het boeren karakter van het perceel. Zoals het een echte ‘Lanthere’ toebehoort bent u bij alle vier de kavels eigenaar van een royaal perceel met de mogelijkheid tot het bouwen van een luxueuze woning. Aan de rechtervoorzijde kavel A met de woning gebaseerd op de historische uitstraling van het voormalige boeren woonhuis. Aan de linker voorzijde kavel B met daarop de nieuwe woning met als uitgangspunt de stijl van de oorspronkelijke karakteristieke wagenschuur. De twee achterste kavels bieden ruimte voor een persoonlijk ontwerp binnen de kaders van het bijbehorende kavelpaspoort.

Kavel D met kavelpaspoort:
- Perceeloppervlak ca. 1.325 m2 incl. water
- ca. 440 m2 bouwvlak
- ca. 175 m2 max. bebouwd oppervlak
- Persoonlijk ontwerp
- Uitzicht over het slagenlandschap
- Privé parkeergelegenheid
- Royale tuin op het westen

Een riante woning bouwen, maar uit het zicht van de directe omgeving? Kavel D is een prachtig kavel aan de achterzijde
van het boerenerf. Aan het zicht onttrokken van de ’s Gravenweg, uitkijkend over het slagenlandschap zal u veel privacy en het gevoel van vrijheid geven.

Ook op dit kavel bepaalt u zelf Het het ontwerp en bent u vrij om, binnen de kaders van het kavelpaspoort, een heerlijk thuis te creëren. Het kavelpaspoort is separaat verkrijgbaar. Het vergroten van de kavel is ook hier een optie, vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden. Met een heerlijke tuin op het westen en een weidse polder achter de woning, is er genoeg ruimte voor eventuele paarden of schapen. Op dit kavel is het zeer goed mogelijk om een inpandige garage te bouwen, waardoor u makkelijk en snel bij uw auto terecht kan.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 675.000 - € 675.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 5 maandens, 2 wekens geleden
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Plaats Capelle aan den ijssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 850 m³ - 1000 m³
Perceeloppervlakte 1325 m² - 1325 m²
Woonoppervlakte 250 m² - 290 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.