Object

Hof van Pernis, C1, Pernis Rotterdam

€ 310.000 - € 310.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Wonen in een heerlijk groen dorp, met de stad om de hoek. Dat is wonen in Pernis. De toekomstige bewoners krijgen hierbij inspraak. Dit maakt de woningen geschikt voor jong en oud, met of zonder opgroeiende kinderen.

Het nieuwbouwproject Hof van Pernis biedt een unieke kans voor de aankoop van een bijzonder aantrekkelijke, ruime twee-onder-een-kapwoning, die helemaal wordt afgestemd op úw...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Hof van Pernis, C1, Pernis Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Wonen in een heerlijk groen dorp, met de stad om de hoek. Dat is wonen in Pernis. De toekomstige bewoners krijgen hierbij inspraak. Dit maakt de woningen geschikt voor jong en oud, met of zonder opgroeiende kinderen.

Het nieuwbouwproject Hof van Pernis biedt een unieke kans voor de aankoop van een bijzonder aantrekkelijke, ruime twee-onder-een-kapwoning, die helemaal wordt afgestemd op úw woonwensen. Parkeren kan op het eigen kavel, hierdoor blijft er meer dan genoeg speelruimte over voor de kinderen. Dit project biedt je de ultieme kans jouw droomhuis te verwezenlijken.

Woningtype C is er in 2 verschijningsvormen. Type C heeft een kleine erker aan de voorzijde en heeft een zogenaamd schilddak. Type C1 heeft in de gevel op de eerste verdieping een accent met donker metselwerk. Dit woningtype heeft een indeling met een entree aan de zijkant van de woning, een L-vormige living en een keuken aan de achterzijde. De inwendige breedte van de woning is 5,7 meter, de diepte is 10 meter. Door middel van diverse opties zijn de woningen nog verder uit te breiden. De woning is v.v. een berging; een garage is optioneel. De achtertuinen van de 2 woningen van het type C1 liggen op het noorden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 310.000 - € 310.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 10 maandens, 3 wekens, 1 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 2
Locatie
Plaats Pernis Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 540 m³ - 540 m³
Perceeloppervlakte 259 m² - 300 m²
Woonoppervlakte 147 m² - 147 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.