Object
Object
Object

Hof van Pernis, B1, Pernis Rotterdam

€ 320.000 - € 320.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Wonen in een heerlijk groen dorp, met de stad om de hoek. Dat is wonen in Pernis. De toekomstige bewoners krijgen hierbij inspraak. Dit maakt de woningen geschikt voor jong en oud, met of zonder opgroeiende kinderen.

Het nieuwbouwproject Hof van Pernis biedt een unieke kans voor de aankoop van een bijzonder aantrekkelijke, ruime twee-onder-een-kapwoning, die helemaal wordt afgestemd op úw...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Hof van Pernis, B1, Pernis Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Wonen in een heerlijk groen dorp, met de stad om de hoek. Dat is wonen in Pernis. De toekomstige bewoners krijgen hierbij inspraak. Dit maakt de woningen geschikt voor jong en oud, met of zonder opgroeiende kinderen.

Het nieuwbouwproject Hof van Pernis biedt een unieke kans voor de aankoop van een bijzonder aantrekkelijke, ruime twee-onder-een-kapwoning, die helemaal wordt afgestemd op úw woonwensen. Parkeren kan op het eigen kavel, hierdoor blijft er meer dan genoeg speelruimte over voor de kinderen. Dit project biedt je de ultieme kans jouw droomhuis te verwezenlijken.

Deze grote twee-onder-één-kap woning komt maar één keer voor in dit nieuwbouwproject. Door de zij-entree ontstaat er een indeling met een L-vormige living en een open keuken aan de achterzijde van de woning. De woning heeft een inwendige breedte van 5,7 en een diepte van 10 meter. Het verschil tussen woningtype B1 en B2 wordt veroorzaakt door de kapvorm. Type B1 heeft een zadeldak, type B2 heeft een dwarskap. Hierdoor ontstaat er een andere plattegrond op de 2e verdieping. D.m.v. diverse opties is deze nieuwbouwwoning nog verder uit te breiden. De woning is v.v. een berging; een garage is optioneel. De achtertuin ligt op het zuiden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 320.000 - € 320.000
Bouw
Aantal eenheden 1
Locatie
Plaats Pernis Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 576 m³ - 576 m³
Perceeloppervlakte 208 m² - 208 m²
Woonoppervlakte 152 m² - 152 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.