Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Hof van Capelle, Type A, Capelle aan den IJssel

€ 328.500 - € 345.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Type A is een ruim opgezet 4 kamer appartement met 2 slaapkamers aan de zijde van de binnentuin. De hoofdslaapkamer en woonkamer zijn gericht op de buitenzijde van het complex. Enerzijds gericht op de Kerklaan, twee appartementen op de Duikerlaan en de overige op de Pelikaanweg. Dit type kenmerkt zich door een grote woonkamer met een open keuken van maar liefst 34m2, 3 slaapkamers (16,10m2 en...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Hof van Capelle, Type A, Capelle aan den IJssel.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Koperwiek
  445 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Koperwiek
  610 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,6 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 137.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Capelle aan den IJssel
  32.080 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Capelle aan den IJssel
  34.341 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.5 km

Uitgebreide omschrijving

Type A is een ruim opgezet 4 kamer appartement met 2 slaapkamers aan de zijde van de binnentuin. De hoofdslaapkamer en woonkamer zijn gericht op de buitenzijde van het complex. Enerzijds gericht op de Kerklaan, twee appartementen op de Duikerlaan en de overige op de Pelikaanweg. Dit type kenmerkt zich door een grote woonkamer met een open keuken van maar liefst 34m2, 3 slaapkamers (16,10m2 en 9m2), een ruime badkamer met ligbad en brede inloopdouche. Dit type beschikt over een (half) inpandig balkon.

Beschrijving project:
De appartementen in het Hof van Capelle zullen bestaan uit 2, 3 en 4 kamer appartementen (59m2 tot en met 100m2) in de prijsklasse vanaf € 216.250,- v.o.n. (excl. parkeerplaats) tot en met € 464.750,- v.o.n. (incl. parkeerplaats).

In het centrum van Capelle aan den IJssel zullen 88 luxe appartementen worden gerealiseerd waarbij het zowel huur als koopappartementen zullen betreffen met o.a. 2, 3 en 4 kamer appartementen. De afmetingen zullen variëren vanaf circa 59m2 tot en met circa 101m2. Het moderne complex en de appartementen zullen zich onder andere kenmerken door een hoogwaardige architectuur, veel daglichttoetreding en royale buitenruimten in de vorm van terrassen en loggia’s. Het ontwerp is energie neutraal door de toepassing van warmtepompen, hoog isolerende gevels met triple beglazing en pv-panelen op het dak. De appartementen zijn zeer comfortabel met zowel vloerverwarming als vloerkoeling.

In het luxe appartementengebouw komt een gemeenschappelijke binnentuin en onder het gebouw is er parkeergelegenheid voor 60 auto’s waarvan 4 parkeerplaatsen voor elektrische deelauto’s. Deze deelauto’s vormen een onderdeel van het mobiliteitsplan.

Het Hof van Capelle is zeer centraal gelegen in het centrum van de gemeente. Het centrumgebied kent een scala aan woonbuurten met uiteenlopende karakters. In de nabije omgeving zijn vele voorzieningen te vinden waaronder winkels, restaurants, theater, zwembad, basis- en middelbare scholen en het gemeentehuis. Door de aanwezigheid van diverse uitvalswegen en een uitgebreid openbaar vervoer netwerk is de bereikbaarheid uitstekend te noemen waarbij bijvoorbeeld het centrum van Rotterdam binnen ca. 10 minuten te bereiken is. Kortom, zorgeloos en sfeervol wonen op een unieke locatie in het centrum van Capelle aan den IJssel!

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Hof van Capelle' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 328.500 - € 345.500
Bouw
Aantal eenheden 18
Aantal vrije eenheden 18
Locatie
Plaats Capelle aan den IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 295 m³ - 295 m³
Woonoppervlakte 93 m² - 93 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.