Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Verkoop gestart 3075 EK, Rotterdam

Het Zuiderhof, 3075 EK, Rotterdam

€ 445.000 - € 525.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

DE VERKOOP VAN DE 83 EENGEZINSWONINGEN IN HET ZUIDERHOF IS GESTART! Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De eerste bewoners hebben er hun geluk al...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 106 m² - 119 m²
Perceel 92 m² - 230 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Vreewijk

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 445.000 - € 525.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 65
Start bouw 01-11-2023 0:00
Locatie
Plaats Rotterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 310 m³ - 275 m³
Perceeloppervlakte 92 m² - 230 m²
Woonoppervlakte 106 m² - 119 m²
Inhoud 275 m² - 310 m²

Uitgebreide omschrijving

DE VERKOOP VAN DE 83 EENGEZINSWONINGEN IN HET ZUIDERHOF IS GESTART!

Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De eerste bewoners hebben er hun geluk al gevonden. Nu gaan de laatste 83 eengezinswoningen in Het Zuiderhof in verkoop. Ligt jouw geluk in deze nieuwe wijk?

Het Zuiderhof is in alles heel Vreewijks: groen, gemoedelijk, multicultureel en gezellig. Hier groeten mensen elkaar, ken je de buren en spelen je kinderen samen veilig buiten. Met een breed aanbod royale koopwoningen biedt Het Zuiderhof starters, jonge gezinnen en tweeverdieners alle ruimte. Iedereen is welkom. Of je nu elders in Rotterdam woont en graag je geluk op Zuid zoekt. Of dat je in Vreewijk of Feijenoord bent opgegroeid en graag in je vertrouwde buurt een woning wilt kopen. Voor iedereen geldt: in Het Zuiderhof ligt jouw geluk om de hoek.

Vreewijk is een mooie wijk in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. De mensen die hier wonen zijn trots op hun ‘Tuindorp’. Terecht, want Vreewijk heeft mooie, begroeide singels en een gezellige, dorpse sfeer. Je woont er lekker rustig en toch vlakbij het centrum van Rotterdam. Het Zuiderhof ligt midden in Vreewijk en past helemaal in het Tuindorp.

Het Zuiderhof is ingericht op onder meer gezinnen met jonge kinderen en mensen die een gezin willen starten. Kinderen kunnen lekker spelen in de naastgelegen Valkeniersweide. Er komt een speeltuin in de wijk en bovendien zijn er volop scholen in de buurt. Ook voor mensen zonder kinderen is het prettig wonen in Het Zuiderhof. De wijk ligt naast de Valkeniersweide en even verderop is het Zuiderpark, het grootste stadspark van Rotterdam. Hier vind je een kinderboerderij, een avontureneiland, een strandje en Sportplaza Zuiderpark. Op fietsafstand: supermarkten, openbaar vervoer en voorzieningen zoals Winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein, voetbalstadion De Kuip en het Ikazia Ziekenhuis.

DE WONINGEN
De laatste fase van Het Zuiderhof bestaat uit 83 eengezinswoningen verdeeld over 9 woonblokken. Het aanbod koopwoningen is gevarieerd met 16 Parkwoningen, 57 Tuinwoningen en 10 Delftse stoepwoningen. Kies je voor een Parkwoning, dan beschik je over een riante achtertuin en woon je met uitzicht op het park de Valkeniersweide aan de voorzijde van de woning. In de Tuinwoning heb je een ruime tuin aan de voor- en achterkant van je woning. De Delftse Stoepwoningen hebben een achtertuin varierend in grootte en liggen aan een gezellige straat. Welke woning je ook kiest, je beschikt steeds over een ruime woonkamer met ruimte voor een open keuken, 2 verdiepingen met minimaal 3 slaapkamers en een berging in de tuin.

PARKWONINGEN
De Parkwoningen liggen aan de Valkeniersweide; vanuit je woning kijk je uit over dit mooie park. Aan de achterzijde van de woning beschik je over een grote tuin met daarin een houten berging. Binnen is de woning lekker ruim met een riante L-vormige woonkamer en ruimte voor een open keuken. Op de eerste verdieping van de Parkwoningen bevinden zich 3 slaapkamers. De zolderverdieping kan naar eigen inzicht worden ingericht, bijvoorbeeld met extra slaapkamer(s) (optioneel) of als hobbykamer. De dakopbouw zorgt hier voor veel licht. De hoekwoningen van dit type beschikken op de eerste verdieping en op de zolderverdieping, in plaats van een dakopbouw, over een groot raam aan de zijkant van de woning. In totaal zijn er in Het Zuiderhof 16 Parkwoningen.

TUINWONINGEN
De 57 Tuinwoningen doen hun naam eer aan. Bij deze woningen heb je zowel aan de voor- als aan de achterkant van de woning een tuin. De L-vormige woonkamer met ruimte voor een open keuken heeft alle ruimte voor een grote eettafel. Via de grote glazen deur heb je vanuit de keuken direct toegang tot de voortuin. Ook boven zijn de Tuinwoningen royaal. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De dakkapel zorgt hier, zowel bij de tussen- als de hoekwoningen, voor veel licht en extra ruimte. Andere Tuinwoningen beschikken over een zolderverdieping die naar eigen inzicht kan worden ingericht, bijvoorbeeld als extra slaapkamer(s) (optioneel) of als hobbykamer. Een dakraam zorgt bij dit type woningen voor licht op de zolderverdieping. Twee hoekwoningen van dit type beschikken over een fraaie erker die doorloopt van de eerste naar de zolderverdieping. In de achtertuin heb je de beschikking over een houten berging.

De tuinwoningen in blokken 8 en 9 (bouwnummer 66 tot en met 83) zullen op een later moment in verkoop worden genomen.

DELFTSE STOEPWONINGEN
Delftse Stoepwoningen liggen aan een gezellige straat die dwars door Het Zuiderhof loopt. Deze woningen hebben achtertuinen van verschillende omvang. Binnen beschik je over een ruime L-vormige woonkamer met ruimte voor een open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Op de bovenste verdieping is een vierde slaapkamer (optioneel) gelegen. De tussenwoningen van dit type beschikken hier over een dakkapel voor veel licht. De hoekwoningen hebben op de bovenste verdieping een dakraam. De fietsen kun je kwijt in de houten berging in de achtertuin. In totaal zijn er in Het Zuiderhof 10 Delftse Stoepwoningen.

SCHRIJF JE IN VOOR HET ZUIDERHOF
Wil je de ontwikkelingen rondom de nieuwbouwwoningen in Het Zuiderhof op de voet volgen? Schrijf je dan via de projectwebsite van Het Zuiderhof in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates per e-mail.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Alle media

Alle afbeeldingen

Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam
Het Zuiderhof, Rotterdam

Buurtstatistieken Vreewijk

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

 • Basisonderwijs

  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs

  0.6 km
 • Inwoners Vreewijk

  7.015
 • Inwoners Vreewijk

  7.550
 • Inwoners Rotterdam

  322.040
 • Inwoners Rotterdam

  329.591

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie