Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Het Verborgen Geheim Fase 4, De Parels van Heijplaat, Rotterdam

€ 260.500 - € 297.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Puur Rotterdams en volledig nul-op-de-meter wonen op een verborgen, historisch plekje in de Rotterdamse stadshavens. Dát is wonen in Het Verborgen Geheim. Aan de stoere Heysehaven op Heijplaat wordt gebouwd aan een moderne en groene woonwijk met 170 koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Het Verborgen Geheim Fase 4, De Parels van Heijplaat, Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Heijplaat
  685 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Heijplaat
  675 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,8 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 129.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Voortgezet onderwijs
  5.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  4.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  4.4 km

Uitgebreide omschrijving

Puur Rotterdams en volledig nul-op-de-meter wonen op een verborgen, historisch plekje in de Rotterdamse stadshavens. Dát is wonen in Het Verborgen Geheim. Aan de stoere Heysehaven op Heijplaat wordt gebouwd aan een moderne en groene woonwijk met 170 koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

De wijk gaat zich écht al vormen. Fase 1 is opgeleverd en de bouw van fasen 2 en 3 is in volle gang. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat!

HET INFORMATIECENTRUM AAN DE HEYSEKADE 4 OP HEIJPLAAT IS ELKE WOENSDAG OPEN TUSSEN 16.00 EN 17.30 UUR. LOOP GERUST BINNEN! JE KUNT DAN GELIJK GOED ZIEN HOE MOOI DE WIJK AL WORDT, WANT HET LIGT PAL AAN DE BOUWLOCATIE.

In fase 4 komen 30 eengezinswoningen in dezelfde stijl als type Kiel en Mast in fase 2 en 3. Mooie eengezinswoningen in twee breedte maten en twee kleuren metselwerk.

Type Mast: 22 eengezinswoningen
Bij type Mast heb je keuze uit 114 of 121 m2 woonoppervlak. De wit gekeimde gevels met bruine detaillering en de schuine kap met antraciete dakpan maken deze woningen echt een plaatje. De meeste huizen liggen aan de voorzijde aan een brede, autovrije groenstrook en hebben een diepe achtertuin op het zuiden. Alle tuinen hebben een houten berging en achterom.

De hoekwoningen staan op ruime kavels met ook nog een zijtuin. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats op het binnenterrein achter de woningen of aan de voorzijde.

Achter de Mast woningen die aan de autovrije groenstrook liggen, komt een groene binnentuin. Hier kunnen de bewoners relaxen, samenkomen en de kinderen onbezorgd spelen.

Verkoopprijzen vanaf € 267.000 v.o.n.

Type Kiel: 8 eengezinswoningen
De ruime eengezinswoningen van type Kiel hebben een woonoppervlakte van circa 121 m2.
De voortuinen met groene haag en de luifels boven de voordeuren geven de woningen een
vriendelijke uitstraling. In de achtertuin heb je alle rust en privacy. De hoekwoningen hebben ook
nog een zijtuin. In de straat is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Verkoopprijzen vanaf € 260.500 v.o.n.

Neem voor meer informatie contact op met Ooms Makelaars.

MINIMALE ENERGIEKOSTEN
Koop je een huis in Het Verborgen Geheim, dan heb je minimale maandelijkse energiekosten. Je betaalt namelijk alleen een vast tarief voor de huur van de warmtepomp en zonnepanelen. Deze huursom is altijd lager dan wat je normaal gesproken voor energie betaalt.
Als je wilt, kun je de energiebesparende installaties ook kopen en meefinancieren in je hypotheek. Bij het kopen van een nul-op-de-meterwoning kun je tot maximaal € 25.000 extra hypotheek krijgen.

Wil je hierover meer weten? Neem gerust contact op met de financieel adviseurs van Ooms.

OMGEVING
HEIJPLAAT TOEN, NU EN IN DE TOEKOMST
Heijplaat is al meer dan 100 jaar het geheim van Rotterdam. De Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM) is van oudsher een belangrijke spil in het gebied. De RDM was een van de grootste werven in Europa. Het stoomschip 'Rotterdam' van de Holland-Amerika Lijn is er gebouwd. Vanaf 1914 groeide het aantal medewerkers dusdanig dat de RDM besloot om zo’n 850 woningen achter het RDM-terrein te bouwen. Het tuindorp Heijplaat was geboren!

Sindsdien heeft er veel innovatie plaatsgevonden. Toch is de cultuurhistorische waarde nog altijd duidelijk zichtbaar. De komst van de RDM campus zorgde ervoor dat een belangrijk deel van het Rotterdams industrieel erfgoed is behouden. De RDM campus heeft ook andere initiatieven aangetrokken die werken, studeren en leven op Heijplaat aangenaam maken.

DYNAMISCH HEIJPLAAT
De 24/7 haven gerelateerde dynamiek is hedendaags soms nog steeds merkbaar op het gebied van onder meer geluid en verlichting. De vaart der volkeren brengt voor Heijplaat en omgeving de komende jaren een herstructurering met zich mee. Na de succesvolle bijdrage die Heijplaat/RDM heeft geleverd aan de ontwikkeling van de haven van Rotterdam in de vorige eeuw, zit Heijplaat en omgeving momenteel in een indrukwekkende transitiefase. Meer informatie over onder meer de opzet van het project, de milieukwaliteit en te realiseren programma vind je in het Bestemmingsplan Het Nieuwe Dorp van de gemeente Rotterdam.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 260.500 - € 297.500
Aangeboden sinds 1 jaar, 2 maandens, 2 dagens geleden
Bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 296 m³ - 315 m³
Perceeloppervlakte 122 m² - 210 m²
Woonoppervlakte 114 m² - 121 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.