Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Het Verborgen Geheim Fase 3, Hof van Heij, Mast, Rotterdam

€ 229.500 - € 229.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

FASE 3 IN VERKOOP

De verkoop van fase 3 is gestart. Dit is je laatste kans op een woning in het bijzondere Hof van Heij. In fase 3 zijn nog eens 8 kadewoningen en 16 eengezinswoningen te koop, net als in fase 2. Er is keuze uit diverse woonoppervlakten.

DOWNLOAD DE BROCHURE EN BEKIJK HET BESCHIKBARE AANBOD OP DE SITE VAN HET VERBORGEN GEHEIM.

HET VERBORGEN GEHEIM
Het Verborgen Geheim biedt...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Het Verborgen Geheim Fase 3, Hof van Heij, Mast, Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Heijplaat
  685 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Heijplaat
  675 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,8 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 129.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Voortgezet onderwijs
  5.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  4.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  4.4 km

Uitgebreide omschrijving

FASE 3 IN VERKOOP

De verkoop van fase 3 is gestart. Dit is je laatste kans op een woning in het bijzondere Hof van Heij. In fase 3 zijn nog eens 8 kadewoningen en 16 eengezinswoningen te koop, net als in fase 2. Er is keuze uit diverse woonoppervlakten.

DOWNLOAD DE BROCHURE EN BEKIJK HET BESCHIKBARE AANBOD OP DE SITE VAN HET VERBORGEN GEHEIM.

HET VERBORGEN GEHEIM
Het Verborgen Geheim biedt 170 koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam. Qua architectuur passen de huizen straks perfect bij de bouwstijl van de woningen in het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonder in Hof van Heij is de grote binnentuin, waar de woningen van fase 2 en 3 in een carré omheen liggen. In deze gezamenlijke binnentuin is volop ruimte voor spelen, ontmoeten én tuinieren. Naast een speelgelegenheid komt er namelijk een moestuin én een echte kas!

BAAK
Kadewoningen
Pal aan de Heijsehaven komen 16 stoere kadewoningen, net als in fase 1. Deze ruime en modern ontworpen woningen hebben prachtig uitzicht op het water. Het gebruik van verschillende gevelstenen en indelingen geven elk pand een eigen karakter.

De kadewoningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst circa 160 m² en een plat dak. Dit zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van drie verdiepingen. De achtertuinen zijn ideaal gelegen op het zuiden. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats achter je woning, vanwaar je direct je achtertuin in loopt. Vanaf € 325.000 v.o.n.

KIEL
Eengezinswoningen
De eengezinswoningen type Kiel grenzen met de achtertuinen direct aan de binnentuin. De bergingen liggen iets terug in de tuin, die aan het einde afgesloten is met een laag groen hekwerk. Op deze manier vormt de binnentuin een mooi geheel met de achtertuinen van type Kiel. De voortuinen met groene haag en de luifels boven de deuren geven de woningen een vriendelijke uitstraling. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats naast de binnentuin.

De woonoppervlakte is circa 121 m². Standaard is de woning voorzien van drie slaapkamers op de eerste verdieping. Heb je meer kamers nodig? Dan biedt de vrij indeelbare zolderruimte uitkomst. Vanaf € 242.500 v.o.n.

MAST
Eengezinswoningen
Bij type Mast heb je keuze uit circa 114 of 121 m² woonoppervlak. De wit gekeimde gevels met bruine detaillering en de schuine kap met antraciete dakpan maken deze woningen echt een plaatje.

De huizen liggen aan de voorzijde aan een brede, autovrije groenstrook. Hier geniet je ’s ochtends met een kop koffie van de zon in je ruime voortuin. De woningen hebben een diepe achtertuin met houten berging en worden afgesloten met een laag groen hekwerk. De vier hoekwoningen staan op ruime kavels met ook nog een zijtuin. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats bij de binnentuin. € 229.500 v.o.n.

Koop je een huis in Het Verborgen Geheim, dan heb je minimale maandelijkse energiekosten. Je betaalt namelijk alleen een vast tarief voor de huur van de warmtepomp en zonnepanelen. Deze huursom is altijd lager dan wat je normaal gesproken voor energie betaalt.
Als je wilt, kun je de energiebesparende installaties ook kopen en meefinancieren in je hypotheek. Bij het kopen van een nul-op-de-meterwoning kun je tot maximaal € 27.000 extra hypotheek krijgen.

Wil je hierover meer weten? Neem gerust contact op met de financieel adviseurs van Ooms, via T: 010 - 424 88 10 of E: hypotheek@ooms.com.

Bezoek het infocentrum
Wil je meer weten over Het Verborgen Geheim? Het informatiecentrum aan de Heysekade 4 op Heijplaat is elke woensdag open van 16.00 tot 17.30 uur. De makelaar is aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Kom gerust langs om de locatie te beleven en alle informatie over het project te verkrijgen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 229.500 - € 229.500
Aangeboden sinds 1 jaar, 6 maandens, 3 dagens geleden
Bouw
Aantal eenheden 8
Aantal vrije eenheden 8
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 302 m³ - 320 m³
Perceeloppervlakte 136 m² - 234 m²
Woonoppervlakte 114 m² - 121 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.