Groot, Groter, Grootst, Penthouses Little C, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Penthouses Little C, Rotterdam
3071 NJ, Rotterdam

Groot, Groter, Grootst, Penthouses Little C, 3071 NJ, Rotterdam

€ 1.750.000 - € 1.750.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Aangemeld bouwnummer #86. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de projectwebsite of plan een afspraak in met Ooms Makelaars. LITTLE C URBAN LIVING, INTIMATE FEELING Little C combineert een stoere, stadse sfeer met een ontspannen en intieme ‘Village...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 254 m² - 254 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1.750.000 - € 1.750.000
Bouw
Aantal eenheden 1
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 762 m³ - 762 m³
Woonoppervlakte 254 m² - 254 m²

Uitgebreide omschrijving

Aangemeld bouwnummer #86.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de projectwebsite of plan een afspraak in met Ooms Makelaars.

LITTLE C
URBAN LIVING, INTIMATE FEELING
Little C combineert een stoere, stadse sfeer met een ontspannen en intieme ‘Village vibe’. Gebouwen als The Bright en The Regal en The Metropolitan zijn hier met elkaar verbonden door karakteristieke metalen loopbruggen, die bijdragen aan dat bijzondere Little C gevoel. En met alles binnen handbereik dat het stadsleven zo leuk en interessant maakt.

WANT TO GO EVEN BIGGER?
Woon jij straks op de bovenste twee etages van The Regal? Daar vind je namelijk dit penthouse van zo’n 254 m². Wonen in Little C betekent de luxe van extra hoge plafonds voor een ruimtelijk gevoel, karakteristieke zwarte raampartijen en speciaal ontworpen hekwerken op de balkons. Vanaf je balkons (18 m² + 12 m²) kijk je bovendien uit op het nieuwe Tuschinskipark en de dynamische Coolhaven. Voor een fijne lunch of borrel kun je beneden terecht bij de ‘Tastemakers’ aan Cental Square! Als je in plaats daarvan liever met je voeten in het water van de Coolhaven zit, aan de rand van het nieuwe park, dan begrijpen we dat helemaal.

OPLEVERING LITTLE C
De bouw van Little C is bijna voltooid. Dus hoeft niet lang te wachten tot je van je nieuwe uitzicht kunt genieten. De woning wordt casco opgeleverd. De keuken en badkamer kun je dus helemaal naar eigen smaak kiezen.

WONEN IN LITTLE C
Het penthouse wordt opgeleverd inclusief auto- en fietsparkeerplaats in de stallingsgarage. Vanuit daar kun je met de lift of de trap naar het maaiveldniveau. Vanaf de groene pleintjes loop je naar jouw gebouw, The Regal, waarin zich ook de lift bevindt. Naast jouw eigen balkons, kun je ook gebruik maken van het gezamenlijke dakterras dat je deelt met de bewoners van The Bright, The Regal en The Metropolitan. Little C bestaat in totaal uit 15 kleinere gebouwen die dicht op elkaar staan en met elkaar verbonden zijn door loopbruggen. Tussen de gebouwen bevinden zich drie groene pleintjes. Langs de gevels groeit straks veel klimgroen omhoog wat voor een aangename sfeer zorgt. Op de begane grond bevinden zich diverse bedrijfs- en horecaruimtes. Naast woningen vestigt ook familiehuis Daniel den Hoed in Little C en is er ca. 7.000 m² kantoorruimte. Een woon- én werkgebied.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Little C' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Groot, Groter, Grootst, Penthouses Little C, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Penthouses Little C, Rotterdam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  36.600
 • Vrouwelijke inwoners

  36.890
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 122.000,-

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie