Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
3071 NJ, Rotterdam

Groot, Groter, Grootst, 3071 NJ, Rotterdam

€ 1.325.000 - € 3.100.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Bent u opzoek naar een bijzonder penthouse in Rotterdam? Neem contact op met NIEUWBOUWPROJECT HET HAVENKWARTIER Rotterdam is ‘hot’ en Katendrecht heeft het beste dat de stad te bieden heeft. Het Havenkwartier heeft alle ingrediënten die de Kaap zo spannend maken....

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 170 m² - 342 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1.325.000 - € 3.100.000
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 510 m³ - 1026 m³
Woonoppervlakte 170 m² - 342 m²

Uitgebreide omschrijving

Bent u opzoek naar een bijzonder penthouse in Rotterdam? Neem contact op met

NIEUWBOUWPROJECT HET HAVENKWARTIER
Rotterdam is ‘hot’ en Katendrecht heeft het beste dat de stad te bieden heeft. Het Havenkwartier heeft alle ingrediënten die de Kaap zo spannend maken. Een stoer gebouw in het hart van het schiereiland, grenzend aan de kade van de Maashaven. Met woningen in alle soorten en maten voor alle fase in het leven. Het Havenkwartier is het laatste nieuwbouwproject dat in het hart van Katendrecht wordt gerealiseerd. De laatste kans om eilandbewoner te worden op deze unieke plek. Kaap jij de laatste plek?

NIEUWBOUWPROJECT DE ZALMHAVEN
Stap binnen in De Zalmhaven en beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen is. Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het sierlijke ontwerp. De woningen variëren in oppervlakte van 83 m2 tot 354 m2. Koopsommen vanaf ca. € 400.000. In de woningzoeker op de website kunt u op zoek naar uw ideale woning, waarbij u kunt kiezen op oppervlakte, aantal kamers, koopsom en op het uitzicht van uw keuze. Alle woningen beschikken over een ruime buitenruimte. De Zalmhaven bevat in totaal 452 appartementen en 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam.

NIEUWBOUWPROJECT LITTLE C
URBAN LIVING, INTIMATE FEELING
Little C combineert een stoere, stadse sfeer met een ontspannen en intieme ‘Village vibe’. Gebouwen als The Grand, The Bright en The Metropolitan zijn hier met elkaar verbonden door karakteristieke metalen loopbruggen, die bijdragen aan dat bijzondere Little C gevoel. En je woont of werkt ook nog eens op een plek met alles binnen handbereik, dat het stadsleven zo leuk en interessant maakt.

NIEUWBOUWPROJECT CASANOVA
Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst in 2019 CasaNova; Een luxe woontoren met uitsluitend (115) koopappartementen, in grootte variërend van 40 tot ruim 343 m². Samen met het naastgelegen The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District. Het Rotterdamse bureau Barcode Architects tekende voor het ontwerp van deze unieke driehoekige woontoren, die oprijst vanuit de vierlaagse onderbouw aan de kade van de Wijnhaven. Er is bij het ontwerp bijzondere aandacht besteed aan het uitzicht, de lichtinval, de buitenruimte en grote variëteit in het aanbod van de appartementen. Door de unieke driehoekige vorm heeft iedere bewoner maximale privacy en een fenomenaal uitzicht over Rotterdam.

Alle media

Alle afbeeldingen

Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam
Groot, Groter, Grootst, Rotterdam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  36.600
 • Vrouwelijke inwoners

  36.890
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 122.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie