Object
Object
Object

Essezoom Fase V Het Groene Noorden, Vrijstaande woning, Nieuwerkerk a/d IJssel

€ 675.000 - € 699.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

NOG 2 RIANTE WONINGEN BESCHIKBAAR!

Esse Zoom is een wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en groene ruimtes om elkaar te ontmoeten. De wijk wordt ingedeeld in kleine woonbuurten, die ieder een eigen sfeer en karakter hebben. In Esse Zoom woon je rustig en omgeven door groen, maar ook in de buurt van de bedrijvigheid. Door de directe aansluiting op de uitvalsweg zit je al in een...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Essezoom Fase V Het Groene Noorden, Vrijstaande woning, Nieuwerkerk a/d IJssel.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Essezoom Fase V Het Groene Noorden, Vrijstaande woning, Nieuwerkerk a/d IJssel.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

NOG 2 RIANTE WONINGEN BESCHIKBAAR!

Esse Zoom is een wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en groene ruimtes om elkaar te ontmoeten. De wijk wordt ingedeeld in kleine woonbuurten, die ieder een eigen sfeer en karakter hebben. In Esse Zoom woon je rustig en omgeven door groen, maar ook in de buurt van de bedrijvigheid. Door de directe aansluiting op de uitvalsweg zit je al in een paar minuten in het centrum van Nieuwerkerk. Een ideale locatie om lekker thuis te komen na een drukke werkdag.

Het Groene Noorden is een groene buurt aan de noordrand van Esse Zoom en is de vijfde fase van deze nieuwbouwwijk. Het Groene Noorden bestaat uit 21 Rijwoningen, 6 Twee-onder-één kapwoningen, 4 Brede Rijwoningen en 6 Vrijstaande woningen. Zo is hier voor iedereen een woning te vinden die aansluit bij je wensen en behoeften. Omdat alleen bestemmingsverkeer de woonbuurt Het Groene Noorden oprijdt, is het een rustige en autoluwe buurt. Voor kinderen is het daarom een veilige speelomgeving. Parkeren kan deels op eigen terrein en daarnaast in parkeervakken aan de straatkant.

Alle woningen worden gerealiseerd met een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0,0. Kort gezegd betekend dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lage energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen bijvoorbeeld voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, driedubbele beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd.

Het Groene Noorden staat dus niet alleen voor woningen in een groenrijke omgeving, maar ook voor duurzaamheid!

De vrijstaande villa's in het Groene Noorden bieden alle luxe en ruimte die je van een karakteristiek huis van dit kaliber mag verwachten. Een riant woonoppervlak van ca. 177m2. licht van alle zijden door de vele raampartijen in de gevels en genoeg leef-, slaap en bergruimte voor het hele gezin. Creëer op je kavel van ca. 375 tot 445m2 een eigen veranda met buitenkeuken of een heerlijke extra zithoek in de erker. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers, een grote badkamer met toilet, ligbad en aparte inloopdouche. De zolder onder de dwarskap met puntgevels is opvallend groot en licht!

Bijzonderheden:
-eigen grond;
-openslaande deuren naar de riante tuin;
-diverse indelingen mogelijk;
-koopsommen vanaf ca. € 689.000,-- v.o.n.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 675.000 - € 699.000
Bouw
Aantal eenheden 6
Aantal vrije eenheden 6
Locatie
Plaats Nieuwerkerk a/d IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 575 m³ - 650 m³
Perceeloppervlakte 433 m² - 459 m²
Woonoppervlakte 177 m² - 200 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.