Object
Object

Essezoom Fase V Het Groene Noorden, twee onder één kapwoning, Nieuwerkerk a/d IJssel

€ 589.000 - € 599.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Esse Zoom is een wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en groene ruimtes om elkaar te ontmoeten. De wijk wordt ingedeeld in kleine woonbuurten, die ieder een eigen sfeer en karakter hebben. In Esse Zoom woon je rustig en omgeven door groen, maar ook in de buurt van de bedrijvigheid. Door de directe aansluiting op de uitvalsweg zit je al in een paar minuten in het centrum van...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Essezoom Fase V Het Groene Noorden, twee onder één kapwoning, Nieuwerkerk a/d IJssel.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Essezoom Fase V Het Groene Noorden, twee onder één kapwoning, Nieuwerkerk a/d IJssel.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Esse Zoom is een wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en groene ruimtes om elkaar te ontmoeten. De wijk wordt ingedeeld in kleine woonbuurten, die ieder een eigen sfeer en karakter hebben. In Esse Zoom woon je rustig en omgeven door groen, maar ook in de buurt van de bedrijvigheid. Door de directe aansluiting op de uitvalsweg zit je al in een paar minuten in het centrum van Nieuwerkerk. Een ideale locatie om lekker thuis te komen na een drukke werkdag.

Het Groene Noorden is een groene buurt aan de noordrand van Esse Zoom en is de vijfde fase van deze nieuwbouwwijk. Het Groene Noorden bestaat uit 21 Rijwoningen, 6 Twee-onder-één kapwoningen, 4 Brede Rijwoningen en 6 Vrijstaande woningen. Zo is hier voor iedereen een woning te vinden die aansluit bij je wensen en behoeften. Omdat alleen bestemmingsverkeer de woonbuurt Het Groene Noorden oprijdt, is het een rustige en autoluwe buurt. Voor kinderen is het daarom een veilige speelomgeving. Parkeren kan deels op eigen terrein en daarnaast in parkeervakken aan de straatkant.

Alle woningen worden gerealiseerd met een Energie Prestatie Coëfficiënt van 0,0. Kort gezegd betekend dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lage energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen bijvoorbeeld voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, driedubbele beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd.

Het Groene Noorden staat dus niet alleen voor woningen in een groenrijke omgeving, maar ook voor duurzaamheid!

De twee-onder-één kapwoningen in Het Groene Noorden hebben een riant woonoppervlak van maar liefst ca. 177m2. De woningen met een breedte van ruim 9 meter zijn voorzien van een zeer royale entree, een L-vormige van 63m2 en een open keuken. Op de eerste verdieping vindt je 3 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer met ligbad en separate inloopdouche. De enorme open zolderverdieping kun je vervolgens helemaal inrichten naar je eigen smaak.

Bijzonderheden:
-Eigen grond;
-dubbele openslaande deuren naar de tuin;
-sfeervolle riante woning;
-diverse indelingen mogelijk;
-koopsommen vanaf € 589.000,-- v.o.n.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 589.000 - € 599.000
Bouw
Aantal eenheden 6
Aantal vrije eenheden 6
Locatie
Plaats Nieuwerkerk a/d IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 575 m³ - 650 m³
Perceeloppervlakte 299 m² - 315 m²
Woonoppervlakte 176 m² - 199 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.