Object
Object

Essezoom Fase III, Westerkant, Vrijstaande woning, Nieuwerkerk a/d IJssel

€ 609.500 - € 619.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

VERKOOP GESTART!

In Nieuwerkerk aan den IJssel wordt de nieuwbouwwijk Essezoom gerealiseerd.

In Essezoom kun je kiezen uit vier verschillende woningtypen. Ben je toe aan de volgende stap en wil je graag wonen in een rijwoning? Kies dan voor een mooie rijwoning aan een groen plantsoen. Er komen eengezinswoningen verdeeld over twee rijen van zes woningen. Liever de auto direct voor de deur?...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Essezoom Fase III, Westerkant, Vrijstaande woning, Nieuwerkerk a/d IJssel.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

VERKOOP GESTART!

In Nieuwerkerk aan den IJssel wordt de nieuwbouwwijk Essezoom gerealiseerd.

In Essezoom kun je kiezen uit vier verschillende woningtypen. Ben je toe aan de volgende stap en wil je graag wonen in een rijwoning? Kies dan voor een mooie rijwoning aan een groen plantsoen. Er komen eengezinswoningen verdeeld over twee rijen van zes woningen. Liever de auto direct voor de deur? Ook die mogelijkheid is aanwezig in een van de eengezinswoningen grenzend aan de parkeerstrook. Je hebt hier ook nog eens een tuin op het zuiden. Heb je altijd al willen wonen aan het water? Dan is Westerkant jouw nieuwe thuis. Je hebt hier keuze uit 6 twee-onder-één kapwoningen, 4 herenhuizen en 2 vrijstaande woningen met allemaal een tuin aan het water. Wonen aan een groen plantsoen, aan het water, een zonovergoten tuin en in een kleinschalige buurt; Westerkant biedt het allemaal!

Westerkant is een groene buurt met beukenhagen rondom de woningen en bomen in het plantsoen en tussen de parkeerplaatsen. Omdat alleen bestemmingsverkeer op het Westerkant rijdt, is het een rustige en autoluwe buurt. Voor kinderen dus een veilige speelomgeving. Ondanks dat de buurt autoluw is, is er in Westerkant voldoende parkeergelengheid. Parkeren kan deels op eigen terrein en daarnaast in parkeervakken aan de straatkant.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 609.500 - € 619.500
Bouw
Aantal eenheden 2
Locatie
Plaats Nieuwerkerk a/d IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 540 m³ - 540 m³
Perceeloppervlakte 398 m² - 414 m²
Woonoppervlakte 177 m² - 177 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.