Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Wilgenrijk | Eiland, Appartementenvilla Texel, Maassluis

€ 235.000 - € 439.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

EILAND: ONTSPANNEN WONEN TEMIDDEN VAN WATER
Het Eiland in Wilgenrijk is een unieke plek, een klein dorp te midden van water. Bij binnenkomst over de eigen brug is het duidelijk: hier woont u goed. Fraaie architectuur aan en mooie straat. Alle kavels aan de buitenrand van het eiland liggen aan het water en zijn bijna allemaal anders, de huizen erop ook. De overgang tussen het water en de kavel...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Wilgenrijk | Eiland, Appartementenvilla Texel, Maassluis.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Wilgenrijk
  40 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Wilgenrijk
  40 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,0 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 0,-
 • Icon guy
  Inwoners Maassluis
  15.917 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Maassluis
  16.533 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.7 km
 • Voortgezet onderwijs
  2.3 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.9 km

Uitgebreide omschrijving

EILAND: ONTSPANNEN WONEN TEMIDDEN VAN WATER
Het Eiland in Wilgenrijk is een unieke plek, een klein dorp te midden van water. Bij binnenkomst over de eigen brug is het duidelijk: hier woont u goed. Fraaie architectuur aan en mooie straat. Alle kavels aan de buitenrand van het eiland liggen aan het water en zijn bijna allemaal anders, de huizen erop ook. De overgang tussen het water en de kavel is een natuurlijke oever met riet en groen. Aan de binnenkant van het Eiland is de intimiteit goed voelbaar. Een centrale binnentuin verbindt de drie korte rijen van slechts vier huizen. De binnentuin is er om in te spelen en te ontmoeten. De veranda’s van de twee hoekhuizen maken de overgang van deze tuin bijzonder. Op de hoek van het Eiland ligt de appartementenvilla, fraai ontworpen en kleinschalig. Het Eiland kenmerkt zich door afwisseling. Een gebogen straat met verspringende huizen, garages met een puntdak, veranda’s, pergola en houten bergingen. Nergens is het beeld hetzelfde. De straat is omzoomd met hagen en verlicht door de Wilgenrijk lantaarnpalen. De gevels van de huizen hebben afwisselende kleuren waardoor de uniekheid nog verder wordt benadrukt. Op speciaal gekozen plaatsen zijn de metselwerkgevels witgeschilderd. Het beeld op het Eiland vanuit het omliggende deel van Wilgenrijk heeft ook bijzondere aandacht gekregen. De natuurlijke oevers, de brug en de fraaie detaillering van de achterkanten van de huizen maakt dat ook een passant het Eiland ervaart als een mooie, prettige plek.
EEN COMPLEET HUIS
Naast de bijzondere architectuur van de gebouwen en de kwaliteit van de buurt is er op het Eiland ook veel aandacht besteed aan het wooncomfort binnen in het huis. Alle kozijnen en binnendeuren zijn van hout en hebben goed hang- en sluitwerk, de basiskeuken is voorzien van alle gemakken, toilet en badkamer zijn hoogwaardig afgewerkt. Naast een wasmachine aansluiting is er rekening gehouden met een droger. Standaard heeft elk huis een buitenkraan en een buitenstopcontact. De verlichting bij de voordeur is eveneens meegenomen in het ontwerp. Mocht u toch behoefte hebben aan individuele aanpassingen, neem dan de optielijst ter hand.

EEN MOOI HUIS, EEN MOOIE BADKAMER
Snel wakker worden onder een verfrissende douche of ‘s-avonds fijn ontspannen na een intensieve dag? Een mooie badkamer draagt bij aan uw woongenot. Voor de huizen op het Eiland is er met zorg een badkamer voor u samengesteld met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch.

DUURZAAMHEID ALS KEUZE
Ook aan energiezuinigheid is gedacht: zo hebben alle huizen en appartementen op het Eiland zonnepanelen en door het hele huis of appartement heeft u vloerverwarming. Optioneel kunt u kiezen voor andere duurzame maatregelen om uw huis nog groener te maken. In de optielijst vindt u een compleet overzicht.

Heeft u naast de reeds hoge kwaliteit en afwerking nog aanvullende wensen? Voor alle huizen en appartementen is er de mogelijkheid om uit een scala aan opties te kiezen. Een nog ruimere woonkamer, het toevoegen van een dakkapel, andere tegels in de badkamer of een veranda behoren tot deze mogelijkheden. In de Woonwinkel Wilgenrijk kunt u zich uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden om uw huis nog persoonlijker te maken.

ECHT, ONTSPANNEN, HOLLANDS, MOOI WONEN
Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. Het gebied is groen, waterrijk en landelijk. Wilgenrijk staat voor de schoonheid en kracht van Holland in zijn meest pure vorm. Met een rust die zeldzaam is in de Randstad. De lanen, straten en pleintjes gaan aangenaam op
in de boomrijke, groene omgeving. De huizen zijn opgetrokken in een herkenbare stijl, de Maassluise School. Kinderen banjeren in een natuurlijke omgeving en spelen bij en op het water. Wie hier woont kiest voor een kalme, ontspannen manier van leven in een geriefelijke omgeving. Thuiskomen en genieten begint niet pas bij de voordeur, maar zodra u Wilgenrijk binnenkomt. Zo wonen geeft rust, daar wordt u gelukkig van.

KENMERKEN VAN HET WOONGEBIED
• Landelijk, groen en waterrijk
• Knusse eilanden, statige lanen en meanderende lintwegen
• Vrijstaande-, twee-onder-een-kap-, korte rijhuizen en een kleinschalig appartementengebouw
• Hoogwaardige en stijlvolle visie op architectuur en buitenruimte
• Grotere kavels dan elders in de regio voor een vergelijkbare prijs
• Zeer kindvriendelijk en veilig, natuurspelen in eigen gebied
• Rust midden in bruisende regio: alle straten 30 km/u, recreatieve parkwal ter afscherming
omgevingsgeluid
• Bijzondere voorzieningen voor hoog comfort en ontspanning
• Duurzame en waardevaste ontwikkeling

RUST IN BRUISENDE REGIO
Waar in de Randstad woont u in alle rust én bevindt u zich op:
• 25 treinminuten van Rotterdam CS
• 20 autominuten van twee van de grootste steden van Nederland en de Hollandse kust
• 10 treinminuten van het strand
• 10 autominuten van drie knusse historische stadskernen
• 5 fietsminuten van zowel een prachtig natuurgebied als stedelijke voorzieningen
• 1 loopminuut van een schitterende fiets-, wandel- of kanotocht

WOONWINKEL WILGENRIJK
Nieuwsgierig geworden? Wij ontmoeten u graag in de Woonwinkel
De Woonwinkel Wilgenrijk, gelegen aan de Weverskade 110 te Maassluis, is niet alleen dé centrale ontmoetingsplaats voor wonen in Wilgenrijk. Het is tevens het kloppend hart van de Wilgenrijk organisatie, waar alle informatie over het woongebied beschikbaar is. Hierdoor is alle kennis, service en begeleiding dichtbij en benaderbaar.

Algemene informatie, een prachtige maquette, adviesgesprekken rondom wonen, bouw, aankoop, financiering, inrichting en vele andere belangrijke onderwerpen zijn allemaal gebundeld op deze locatie aan de Weverskade. Het is dé plek voor een inspirerend gesprek over uw woonwensen, maar ook kunt u er bijvoorbeeld andere toekomstige bewoners ontmoeten. Door de ligging aan de Weverskade, is dit daarnaast het perfecte startpunt voor een wandeling door het gebied. Wij ontmoeten u graag!

Adres
Weverskade 110
3147 PA Maassluis
Telefoon: 088 1228866
E-mail: woonwinkel@wilgenrijk.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 235.000 - € 439.000
Bouw
Aantal eenheden 10
Aantal vrije eenheden 10
Locatie
Plaats Maassluis
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 270 m³ - 450 m³
Woonoppervlakte 80 m² - 135 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.