Eijckenhorst III, Eengezinswoningen, Puttershoek

€ 237.500 - € 282.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART!!

Groots wonen in een oer-Hollandse, groene en vriendelijke omgeving dichtbij grote steden. Dat is wonen op de Eijckenhorst. Eijckenhorst is een deelplan van De Wijk van je Leven. De woningen kenmerken zich door gedetailleerde bouw met een hoogwaardige afwerking. Royale woningen in stijlvolle jaren-’30-architectuur, gelegen in het rustige, groene en vriendelijke...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Eijckenhorst III, Eengezinswoningen, Puttershoek.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Bebouwde Kom Plan Dorp
  1.965 mannen
 • Inwoners Bebouwde Kom Plan Dorp
  2.130 vrouwen
 • Auto's
  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 179.000,-
 • Inwoners Binnenmaas
  14.439 mannen
 • Inwoners Binnenmaas
  14.683 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  10.9 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.5 km

Uitgebreide omschrijving

DE VERKOOP IS GESTART!!

Groots wonen in een oer-Hollandse, groene en vriendelijke omgeving dichtbij grote steden. Dat is wonen op de Eijckenhorst. Eijckenhorst is een deelplan van De Wijk van je Leven. De woningen kenmerken zich door gedetailleerde bouw met een hoogwaardige afwerking. Royale woningen in stijlvolle jaren-’30-architectuur, gelegen in het rustige, groene en vriendelijke Puttershoek geven u de kans om Royaal te wonen. De omlopende dakgootconstructie, oranje en of bruin achtige baksteen (hilversums formaat) met spekbanden en de donkere keramische dakpannen geven de woningen en de wijk die typische jaren-’30-sfeer en -uitstraling. Het bestaande groen, de klassieke architectuur en de ruimtelijke opzet maken de woonwijk geliefd voor iedereen die gesteld is op stijl, rust, ruimte en natuur. Met dit plandeel wordt de wijk van je Leven afgerond.

EENGEZINSWONINGEN
De voortuin grenst aan een verkeerluwe Dorstlaan, waardoor een rustige ligging en privacy gewaarborgd zijn. U bent altijd verzekerd van een privé parkeerplaats in uw eigen achtertuin. Door deze Royale afmeting heeft u alle ruimte om uw tuin vorm te geven naar uw woonwensen. De kavels zijn met een afmeting van meer dan 130 m2 gerust ruim te noemen. Echt royaal zijn de kavels van de hoekwoningen. Deze variëren in de afmeting van 215 tot meer dan 290 m2 . Bouwnummer 17 heeft standaard een extra puntgevel, deze is optioneel ook mogelijk bij de bouwnummers 12 en 14.
Niet alleen buiten, maar ook binnen heeft u de ruimte. De woning met een “beukmaat” van 5,4 meter heeft een ruime living, waarbij de lichte keuken met royale raampartij uitzicht biedt op de Dorslaan met zijn 2-onder-1 kap en vrijstaande woningen. Via de schuifpui bereikt u de riante achtertuin, die door zijn omvang veel mogelijkheden biedt. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de ruime badkamer. De woning heeft op de tweede verdieping een multifunctionele zolder. De cv-installatie is standaard zeer energiezuinig. Op zowel de gehele begane grond als wel de eerste verdieping wordt de woning voorzien van vloerverwarming die als hoofdverwarming zal fungeren!
De gevel van de woning is voorzien van een bijzondere baksteen in een warme oranje bruine- kleur en diepe voeg. De betonnen gevelbanden, ruime overstekken, hoog zittende tussenstijl in de kozijnen en donkere keramische dakpannen geven de woning die typische jaren-’30-uitstraling.

VANAF € 237.500,-- v.o.n.

Indien u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met Ooms Makelaars Barendrecht (0180-626 500) of Makelaardij Groote Waard te Oud Beijerland (0186-666 911). Wilt u in aanmerking komen voor een van deze mooie woningen? Schrijf u dan voor 6 mei om 12.00 uur in bij ons op kantoor!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 237.500 - € 282.500
Aangeboden sinds 2 maanden, 4 weken geleden
Bouw
Aantal eenheden 8
Locatie
Plaats Puttershoek
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 130 m² - 340 m²
Woonoppervlakte 123 m² - 127 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.