De Wielewaal fase 4, Type Witte Roos large, Rotterdam
3084 PJ, Rotterdam

De Wielewaal fase 4, Type Witte Roos large, 3084 PJ, Rotterdam

€ 524.500 - € 587.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

De zon schijnt en je zet lekker de tuindeuren open. Dit wordt een mooie dag en je hebt nú al zin in de barbecue met buren vanavond. Maar, eerst nog even werken. Als je daar aan toekomt… Want met de tuindeuren open is de kans groot dat de buurvrouw even binnenstapt...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 147 m² - 158 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers
Perceel 190 m² - 246 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Wielewaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 524.500 - € 587.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 60
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 190 m² - 246 m²
Woonoppervlakte 147 m² - 158 m²
Indeling
Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Uitgebreide omschrijving

De zon schijnt en je zet lekker de tuindeuren open. Dit wordt een mooie dag en je hebt nú al zin in de barbecue met buren vanavond. Maar, eerst nog even werken. Als je daar aan toekomt… Want met de tuindeuren open is de kans groot dat de buurvrouw even binnenstapt voor een kop koffie. Alleen maar gezellig! Dan kun je ook nog even afspreken wie wat meeneemt voor het eten vanavond. Bijzonder aan deze speciale hoekwoning is de zijuitbouw op de begane grond, die zorgt voor een extra brede woonkamer. Bovendien zijn deze woningen aan alle kanten voorzien van openslaande deuren. Dát is heerlijk wonen!

Zij-uitbouw
Deze hoekwoningen hebben de entree in de zijuitbouw. Hier vind je het toilet en ruimte voor de kapstok. Door de deur stap je binnen in het midden van de woonkamer, met een gesloten trap naar boven. De open keuken aan de voorzijde heeft openslaande deuren naar de voortuin - én soms ook naar de zijtuin. Aan de achterzijde is de tuingerichte woonkamer, die door de zijuitbouw extra breed is. Hier maak je bijvoorbeeld gemakkelijk een werkplek, of een speelhoek voor de kinderen. Ook aan deze kant zijn er diverse deuren naar de zij- en achtertuin. Zomers zet je lekker alles open en leef je buiten!

Ruime slaapkamers
Op de 1e verdieping vind je een separaat 2e toilet en een badkamer, voorzien van douche en ruimte voor een optioneel bad. Verder is hier zowel aan de voor- als de achterzijde een brede slaapkamer. De zolderverdieping tot slot is nog geheel naar wens in te delen. Hier vind je ook de aansluiting voor de wasmachine. De rijwoningen krijgen standaard zonnepanelen op het dak.

Buurtstatistieken Wielewaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs

  0.7 km
 • Inwoners Wielewaal

  205
 • Inwoners Wielewaal

  175
 • Inwoners Rotterdam

  322.040
 • Inwoners Rotterdam

  329.591

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie