De Wielewaal fase 4, Type Hortensia large, Rotterdam
3084 PJ, Rotterdam

De Wielewaal fase 4, Type Hortensia large, 3084 PJ, Rotterdam

€ 519.000 - € 519.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Je wordt langzaam wakker van het vrolijke getjilp van de vogels. Als je de gordijnen van de woningbrede slaapkamer openschuift, zie je het meteen; dit wordt een mooie dag! Snel naar beneden om zowel voor als achter lekker de deuren open te zetten, en dan even op je...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 152 m² - 152 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers
Perceel 143 m² - 144 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Wielewaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 519.000 - € 519.500
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 60
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 143 m² - 144 m²
Woonoppervlakte 152 m² - 152 m²
Indeling
Aantal kamers 6 kamers waarvan 4 slaapkamers

Uitgebreide omschrijving

Je wordt langzaam wakker van het vrolijke getjilp van de vogels. Als je de gordijnen van de woningbrede slaapkamer openschuift, zie je het meteen; dit wordt een mooie dag! Snel naar beneden om zowel voor als achter lekker de deuren open te zetten, en dan even op je gemak genieten van een kop koffie in de ochtendzon. Je bent niet de eerste; zoonlief zit al op de bank te appen met vrienden om af te spreken. Goedemorgen! Zelf loop je straks even de tuin in bij de buren om te overleggen over het Zomerfestival dat eraan komt. Met dit weer krijg je er al veel zin in!

Direct in de keuken
Via de voordeur van deze brede rijwoningen stap je direct binnen in de keuken. Bij mooi weer zal je echter vaker in- en uitlopen via de openslaande deuren, aan weerszijden van de voordeur. Het toilet en ruimte voor de kapstok vind je in het halletje in het midden van de woonkamer, met daartegenover de open trap naar boven. Hieronder is een handige trapkast. De tuingerichte woonkamer aan de achterzijde heeft een grote glazen pui met een deur naar de tuin. Zomers staat deze natuurlijk ook lekker vaak open en leef je voornamelijk buiten!

Ruime slaapkamers
Op de 1e verdieping vind je 3 slaapkamers, waaronder de woningbrede slaapkamer aan de voorzijde, een separaat toilet en de extra ruime badkamer. Deze is voorzien van douche en ligbad. Een verdieping hoger is de zolder, met standaard één slaapkamer en verder naar eigen wens in te delen. Hier vind je ook de aansluiting voor de wasmachine. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen op het dak.

Buurtstatistieken Wielewaal

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs

  0.7 km
 • Inwoners Wielewaal

  205
 • Inwoners Wielewaal

  175
 • Inwoners Rotterdam

  322.040
 • Inwoners Rotterdam

  329.591

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie