De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
3011 BH, Rotterdam

De Maasbode, City Villa, 3011 BH, Rotterdam

€ 985.000 - € 1.075.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Woningtype B4 Jij wilt alle ruimte om fijn te kunnen wonen, drie slaapkamers en een tuin? Maar blijft het liefst in de stad? Dan is deze City Villa met haar ruim 200 m² woonoppervlakte echt iets voor jou! In hartje Rotterdam kunnen jij en je gezin wonen in een ware...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 193 m² - 211 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 985.000 - € 1.075.000
Bouw
Aantal eenheden 5
Aantal vrije eenheden 4
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 721 m³ - 766 m³
Woonoppervlakte 193 m² - 211 m²

Uitgebreide omschrijving

Woningtype B4
Jij wilt alle ruimte om fijn te kunnen wonen, drie slaapkamers en een tuin? Maar blijft het liefst in de stad? Dan is deze City Villa met haar ruim 200 m² woonoppervlakte echt iets voor jou! In hartje Rotterdam kunnen jij en je gezin wonen in een ware villa met drie verdiepingen. Dit type woning is de grootste van de City Villa’s in De Maasbode. Slechts twee van deze unieke woningen zijn er beschikbaar. Gelegen op de hoeken aan de zuidkant van het gebouw. De enorme raampartijen over de gehele lengte van de gevel maken dat alle ruimtes worden overgoten met daglicht. Op de eerste verdieping is een prachtige ruime living van 59 m² met grote open keuken met kookeiland. Zomers schuif je de grote glazen puien naar je privé terras van maar liefst 16,5 m² open. Geniet (zittend op je loungeset) van een goed glas wijn in de avondzon, of steek de barbecue aan op een mooie zomeravond. Geniet van de rust, met de bruisende geluiden van de stad op de achtergrond.

Op de tweede verdieping is de grootste van de drie slaapkamers te vinden. De master bedroom is een fijne ruimte van 27 m² met royale badkamer en suite, met ligbad en toilet. In de hal met vide heb je een schitterend uitzicht naar buiten. Deze ruimte leent zich perfect als werkruimte of gamezone. Op deze verdieping is een grote berging die uitermate geschikt is als walk-in closet. Door het raam aan de straatzijde is het ook mogelijk hier een fijne home office te creëren. Boven, op de derde woonlaag bevinden zich twee enorme slaapkamers. De grootste variant beslaat maar liefst 20 m² de andere 18 m². De gemeenschappelijke badkamer op deze verdieping beschikt over een toilet. De vide verbindt de drie woonverdiepingen op stijlvolle wijze met elkaar. Dit is met 207 m² ruimte voor puur woonplezier een meer dan complete (gezins)woning! Hier woon je zoals je wonen wilt. In alle rust, ín de stad en met scholen, winkels en horeca letterlijk naast de deur.

Woningtype B5
Zoek jij net even wat anders? Op de vijfde verdieping van De Maasbode tref je aan een brede binnenstraat drie exclusieve City Villa’s aan. De villa’s bieden je een imponerend uitzicht door de verdiepingshoge glaspuien aan de terraszijde van de woning. Deze riante villa’s op hoogte bieden de mogelijkheid iedereen in huis volledige privacy te gunnen.

Ga jij voor dat ene bijzondere huis van de stad? Dan stellen wij je voor aan de City Villa. Binnen in de City Villa met drie woonlagen heb je volop de ruimte. De villa’s tellen maar liefst 192 m² aan woonoppervlakte. Op de begane grond is de royale woonkamer aan de terraskant van de villa gesitueerd. De grote woonkeuken met kookeiland bevindt zich aan de voorkant van het huis. De ruime vide tussen de keuken en woonkamer is een opvallend en stijlvol element in de woning. Zet de schuifdeuren van de woonkamer open en geniet lekker van je beschutte terras op hoogte. Fijn dat dit terras lekker op het zuiden ligt.

De master bedroom op de eerste verdieping is maar liefst 28 m² groot en heeft een royale, luxe badkamer en suite. Vanaf de vide heb je een schitterend uitzicht over de stad en heb je contact met de verdieping beneden. Deze ruimte leent zich perfect voor bijvoorbeeld een werkruimte of gamezone. Op de tweede verdieping bevinden zich twee enorme slaapkamers van ieder 16 m² groot en een gemeenschappelijke badkamer. De mogelijkheden in de ruimte tussen de slaapkamers zijn hier ook eindeloos en vul je helemaal naar eigen inzicht in. In deze villa middenin de stad, krijgt exclusief wonen een totaal nieuwe dimensie!

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam
De Maasbode, City Villa, Rotterdam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  17.065
 • Vrouwelijke inwoners

  15.855
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 171.000,-

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie