De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
3011 BH, Rotterdam

De Maasbode, City House, 3011 BH, Rotterdam

€ 615.000 - € 965.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

DE MAASBODE, ROTTERDAM De Maasbode is niet zomaar een gebouw. Het is hét nieuwe woongebouw in de stad met 94 woningen! Midden in het centrum van Rotterdam. In de wijk Cool – Witte de With District. De coolste wijk van de stad. Dit 70 meter hoge gebouw aan de William...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 131 m² - 186 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 615.000 - € 965.000
Bouw
Aantal eenheden 39
Aantal vrije eenheden 5
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 500 m³ - 686 m³
Woonoppervlakte 131 m² - 186 m²

Uitgebreide omschrijving

DE MAASBODE, ROTTERDAM
De Maasbode is niet zomaar een gebouw. Het is hét nieuwe woongebouw in de stad met 94 woningen! Midden in het centrum van Rotterdam. In de wijk Cool – Witte de With District. De coolste wijk van de stad. Dit 70 meter hoge gebouw aan de William Boothlaan, op de hoek Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel, heeft binnenstraten op hoogte. Zo wonen, dat kan alleen hier. In Rotterdam.

WONEN ZOALS JE WONEN WILT, DAT IS ‘M
Hier woon je zoals je wonen wilt. Voor wie exclusiviteit in de overtreffende trap verlangt. Met of zonder gezin. Aan een straat op hoogte, uniek en nieuw. Maar ook levendig en omringd door de stad. Met winkels, horeca en scholen om de hoek. Vlakbij de Witte de Withstraat en de Coolsingel. De Maasbode is voor iedereen die gaat voor high-end wooncomfort, internationale allure en privacy. Dat is ‘M.

NIEUWBOUW EIGEN EN UNIEK, SNAP JE ‘M
De wijk Cool. Een fantastische plek midden in Rotterdam. Waar gezinnen, stellen en singles fijn wonen. Bruisend en dynamisch. Echt een unieke locatie! En een unieke locatie vraagt om een bijzonder gebouw. Dat is De Maasbode… one of a kind en cool. Want deze woontoren heeft geen galerijen, maar échte straten waar de City Houses en City Villa's aan liggen. Straten op hoogte. Niet aaneengeschakeld, maar bovenop elkaar gestapeld! Ieder huis heeft een stoep voor de deur en een terras. Door de straten bovenop elkaar te bouwen, is het gelukt om op een klein stukje Rotterdam een volledige woonwijk te bouwen. Dit is zowel letterlijk als figuurlijk wonen op topniveau. Hoe cool is dat? Wonen in een herenhuis op 70 meter hoogte, snap je ‘M ?

COOL, JE WILT ‘M
In De Maasbode, woon je in het kloppend hart van Rotterdam. 24-uur leven om je heen en toch je eigen unieke plek in alle rust en wakend over de stad. Ga je nu voor een City Loft, Uptown of Downtown Appartement, een 3-laags City House of City Villa of een verfijnde TopFloor over 2 woonlagen? Hier vind je ze, in gelimiteerde aantallen. Niet de hoogste van de stad maar wel de nieuwste met de meest unieke appartementen op een plek waar alles dichtbij is en het leven bruist. Dat is ‘M.

DE MAASBODE. DIT IS 'M
De Maasbode is bijzonder en uniek. Ontworpen vanuit een vraagstuk. Namelijk hoe we o.a. 3-laagse woningen toevoegen aan de binnenstad. Het contact met andere mensen en voldoende ruimte zijn daarbij belangrijk. Huisje, boompje, beestje wordt niet per se geassocieerd met de drukke en soms anonieme binnenstad. Toch hebben we juist dát voor elkaar gekregen.

We hebben zo’n wijk de hoogte in gebouwd. Met verschillende straten waar ruimte is om te ontmoeten, ontdekken en leven. De gezamenlijke entreestraat is ontstaan omdat er behoefte is aan een centraal meetingpoint. Waar je elkaar ongedwongen ziet en ontmoet. Het pad rondom de terrassen is voor de kinderen uit de buurt de spreekwoordelijke heg met het gat, hier komen ze elkaar tegen. Bijna iedere gezinswoning in De Maasbode heeft een ‘eigen’ boom. Het is een concept dat is ontstaan vanuit wensen. Wensen van mensen. Van families. Het is geen gebouw, maar een thuis.

HIER KOMT ALLES SAMEN
Rotterdam leeft. Bruist. Is de stad van de toekomst. In Rotterdam wil je wonen. Maar je wilt ook fijn wonen. Met voldoende leefruimte. In een gezellige buurt. Want jouw familie heeft behoefte aan sociale interactie. Buren waar je mee praat. Andere kinderen waar jouw kids mee kunnen spelen. Een straat waar ze veilig kunnen rennen, fietsen, voetballen. Een eigen plek. Ruimte. Zowel binnen als buiten, rondom het huis. Ruimte voor groen en een tuin. Scholen en sportverenigingen in de buurt. In De Maasbode komt dat alles samen, midden in de stad.

De bewoners van de 94 exclusieve woningen treffen elkaar in de bijzondere entreestraat. Waar winkels en horeca zich kunnen vestigen. Heb je de auto na een dag werken geparkeerd in de kelder? Dan kom je hier uit. Hier stal je ook je (bak)fiets en haal je de post op. Groet je elkaar bij thuiskomst.

WONEN IN EEN STRAAT OP HOOGTE
De woonlagen in De Maasbode waar de City Houses en City Villa's aan liggen, bestaan uit overdekte binnenstraten met 44 eengezinswoningen. Je woont hier in een gezellige straat, met buren. Niet op straatniveau, maar op hoogte! De straten zijn ongeveer 10 meter hoog. Maar het voelt alsof je buiten staat. Door een goed doordacht lichtplan en slimme opstelling van verschillende lampen, wordt het licht van buiten in de straten nagebootst. Het licht in de overdekte straat past zich in de loop van de dag aan. Schaduwen draaien met de zon mee en als het buiten schemert, schemert het in de straten van De Maasbode.

Iedere gezinswoning in De Maasbode heeft een terras. Een gemeenschappelijk pad achter de tuinen verbindt opnieuw de woonwijk die hier is gemaakt. Hier kom je elkaar weer tegen. Ontmoet je elkaar. Leer je elkaar beter kennen. Maar er is meer. De puien in het gebouw hebben bijvoorbeeld heel veel glas. Een open karakter, net als in ‘gewone’ straten. Zo kun je zien of de buren thuis zijn. Naar elkaar zwaaien.

MIDDEN IN DE STAD
Niet alleen jonge gezinnen voelen zich hier thuis. In De Maasbode vind je City Lofts en twee- en driekamerappartementen (Uptown en Downtown). In het midden van het gebouw zijn royale eengezinswoningen (City House en City Villa) met twee of drie woonlagen. Bovenin liggen de TopFloor appartementen. Voor iedere woonwens een passende woning.

De ligging van De Maasbode is perfect. Midden in de stad. Aan de William Boothlaan, op de hoek van de Schiedamse Vest en de Schiedamsesingel. Pal aan ’t Landje. De grootste outdoor speelplek van de stad. In de hippe wijk Cool. Vlakbij het Oogziekenhuis en de Witte de Withstraat. Hier voel jij je thuis. Thuis in de stad.

CITY HOUSE
Ben jij op zoek naar een herenhuis in de stad? Dan stellen wij je voor aan de City Houses. Deze variëren in grootte en bevinden zich in het middelste gedeelte van het woongebouw. De woningen hebben verdiepingshoge glaspuien waardoor het bijzonder licht is in huis. Dit geeft deze moderne City Houses absolute grandeur. Vanuit de entreehal brengt de lift je naar jouw eigen straat. Je stapt de woning binnen en via de royale entree bereik je de luxe woonkeuken. Dé ideale plek in huis voor gezellige borrels en etentjes met vrienden. Via grote glazen schuifdeuren loop je zo naar buiten. De spectaculaire woonbeleving ervaar je hier vanuit je loungeset op het terras. Met een wijntje in de hand geniet je van het uitzicht over de stad.

De indeling van de City Houses verschilt per bouwnummer. Een aantal City Houses heeft een aparte royale living op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping bevinden zich dan 2 grote slaapkamers, een ruime badkamer en een ruimte die je bijvoorbeeld als gym kunt inrichten. Er zijn ook City Houses met op de begane grond een open woonkeuken de overgaat in de woonkamer. Van deze woningen is de indeling van de verdiepingen net anders. Op de 1e verdieping vind je de luxe master bedroom met en suite badkamer. Een 2e badkamer en nog 2 ruime slaapkamers tref je op de 2e verdieping.

LET OP: Niet elk City House heeft een mogelijkheid tot de aankoop van een parkeerplaats. Zie de prijslijst voor de beschikbaarheid!

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam
De Maasbode, City House, Rotterdam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  17.065
 • Vrouwelijke inwoners

  15.855
 • Inwoners Rotterdam

  312.781
 • Inwoners Rotterdam

  321.879
 • Auto('s)

  0,7 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 171.000,-

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie