Object
Object

De Kruidenmeester, Barendrecht

€ 410.000 - € 480.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Alle verkoopinformatie, waaronder de brochure en de definitieve prijzen per bouwnummer, zijn beschikbaar en de verkoop is van start gegaan. Bij belangstelling kunt u zich aanmelden op de projectsite www.dekruidenmeester.nl

Op een prachtige locatie aan de Kruidentuin in Barendrecht is Novaform Vastgoedontwikkelaars bezig met de herontwikkeling van het pand aan de Kruidentuin 2 naar een gebouw...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor De Kruidenmeester, Barendrecht.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Noord 3
  300 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Noord 3
  450 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,8 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 198.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Barendrecht
  23.860 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Barendrecht
  24.484 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.5 km

Uitgebreide omschrijving

Alle verkoopinformatie, waaronder de brochure en de definitieve prijzen per bouwnummer, zijn beschikbaar en de verkoop is van start gegaan. Bij belangstelling kunt u zich aanmelden op de projectsite www.dekruidenmeester.nl

Op een prachtige locatie aan de Kruidentuin in Barendrecht is Novaform Vastgoedontwikkelaars bezig met de herontwikkeling van het pand aan de Kruidentuin 2 naar een gebouw met 21 luxe appartementen.

Architect René de Roon, van De Roon Architecten uit Barendrecht heeft een ontwerp gemaakt bestaande uit een gebouw met 21 luxe 3- en 4 kamerappartementen en een ondergelegen parkeergarage. Rondom het gebouw ligt een parkachtige omgeving met groen en waterpartijen.

De Kruidenmeester ligt op ca. 6 minuten lopen van het winkelhart van Barendrecht. Naast de planlocatie ligt gezondheidscentrum De Kruidentuin en basisschool De Hoeksteen. Rondom de locatie ligt een parkachtige omgeving met een fraaie waterpartij. Aan de andere zijde van het water en de weg liggen ruime twee-onder-één-kapwoningen.

Barendrecht ligt ten zuiden van Rotterdam op het eiland IJsselmonde. Via de wegen A15, A16 en A29 en via het spoor, zijn de omliggende steden eenvoudig en snel te bereiken. Binnen 30 minuten ben je zowel met de auto als met het openbaar vervoer in hartje Rotterdam.

Barendrecht behoort tot de stadregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en telt circa 48.423 inwoners.

De kern van het oude Barendrecht wordt gevormd door het oude dorp rond de watertoren, maar tegenwoordig is de Middenbaan het centrale winkelgebied. Aan de oostrand hebben veel transportbedrijven hun opslag- en distributiehallen, voor voornamelijk verse groenten en fruit.

Barendrecht grenst aan de Oude Maas. Hieraan ligt het natuurgebied Carnisse grienden en recreatiegebied de Oude Maas. De Carnisse Grienden is een natuurgebied, dat bestaat uit zeldzame zoetwatergetijdegrienden, die deels verwilderd zijn en deels in cultuur gebracht. De vele knotwilgen staan bij vloed bijna geheel onder water, wat de wandelaar een zeldzaam schouwspel oplevert; alleen het smalle wandelpad is dan nog droog. Naast de vele vogels die er nestelen, is de flora van grote rijkdom. Veel zeldzame planten voelen zich thuis in dit bijzondere moerasachtige gebied.

Het centrum van Barendrecht kent een gevarieerd winkelaanbod. Er zijn tevens diverse horeca- en uitgaangsgelegenheden.

Barendrecht heeft veel openbaarvervoersfaciliteiten. Drie OV-bedrijven doen Barendrecht aan via bus, trein of tram.

De Kruidentuin is gelegen in een parkachtige omgeving in het centrum van Barendrecht op circa 6 wandelminuten van het winkelhart. De bushalte ligt direct om de hoek; het NS station van Barendrecht ligt echter op slechts 6 minuten lopen.

In de directe omgeving liggen tevens basisschool De Hoeksteen en gezondheidscentrum De Kruidentuin. De tegenovergelegen bebouwing bestaat voornamelijk uit twee-onder-één-kapwoningen.

Het park Buitenoord ligt eveneens op 6 minuten wandelen.

Bij belangstelling kunt u zich aanmelden op de projectsite www.dekruidenmeester.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 410.000 - € 480.000
Aangeboden sinds 3 maandens, 5 dagens geleden
Bouw
Locatie
Plaats Barendrecht
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 298 m³ - 351 m³
Woonoppervlakte 112 m² - 132 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.