Object
Object
Object
Object
Object
Object

Couwenhoek Fase III, Eengezinswoning, Capelle aan den IJssel

€ 339.500 - € 415.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Door de praktische en ruime indeling bieden de eengezinswoningen volop woonplezier en gemak! De eengezinswoningen variëren in uitvoering. Zo komen woningen voor met een langskap of een dwarskap. Daarnaast zijn er een aantal bouwnummers standaard voorzien van een erker aan de zijkant of voorkant, waardoor de woning bijzonder veel lichtinval heeft. De woonkamer heeft in basis al een royale...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Couwenhoek Fase III, Eengezinswoning, Capelle aan den IJssel.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Scandinavischebuurt
  255 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Scandinavischebuurt
  245 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,5 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 264.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Capelle aan den IJssel
  32.080 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Capelle aan den IJssel
  34.341 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

Door de praktische en ruime indeling bieden de eengezinswoningen volop woonplezier en gemak! De eengezinswoningen variëren in uitvoering. Zo komen woningen voor met een langskap of een dwarskap. Daarnaast zijn er een aantal bouwnummers standaard voorzien van een erker aan de zijkant of voorkant, waardoor de woning bijzonder veel lichtinval heeft. De woonkamer heeft in basis al een royale oppervlakte van circa 37 m2. Optioneel kunt u nog kiezen voor een uitbreiding van de begane grond aan de achterzijde, waardoor u nóg meer leefruimte creëert. Aan de achterzijde zorgt de grote raampartij richting de tuin voor een heerlijk lichte woonkamer. De eveneens ruime keuken bevindt zich aan de voorkant van het huis.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. Hier treft u een ruime, multifunctionele open zolderverdieping met de opstelplaats voor de cv-installatie en de aansluiting voor uw wasmachine. Deze royale ruimte is uitstekend om te bouwen tot twee extra kamers.

De duurzaam gebouwde rij- en hoekwoningen zijn uitgevoerd met comfortabele vloerverwarming door het hele huis. De woningen zijn extra geïsoleerd, hebben zonnepanelen en zijn voorzien van SlimWonen huisautomatisering, Hiermee regelt u handig en snel met uw tablet of telefoon o.a. licht, verwarming en ander elektrische zaken in uw huis. Ook heeft de woning een hoogwaardig ventilatiesysteem op basis van mechanische ventilatie in combinatie met natuurlijke toevoer.

EIGENSCHAPPEN
Woonoppervlakte: 124 – 134 m²
Kaveloppervlakte: 139 – 252 m²
4 kamers
Ruime opzet
Mogelijkheid uitbouw
Royale tuinen
Veel opties mogelijk

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden".

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 339.500 - € 415.000
Bouw
Aantal eenheden 18
Aantal vrije eenheden 18
Locatie
Plaats Capelle aan den IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 448 m³ - 462 m³
Perceeloppervlakte 139 m² - 242 m²
Woonoppervlakte 124 m² - 134 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.