Couwenhoek Fase II, Capelle aan den IJssel

€ 335.000 - € 649.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

LAATSTE WONINGEN TE KOOP!

DORPS WONEN IN DE STAD!

Couwenhoek in Capelle aan den IJssel wordt een prachtige plek om te wonen. Couwenhoek kenmerkt zich door de grote diversiteit aan woningtypes, de onderscheidende en karakteristieke architectuur en de ruime en groene opzet van de wijk. In Couwenhoek ervaar je de kwaliteit van dorps wonen, met alle voordelen van wonen in de stad.

Naast...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Couwenhoek Fase II, Capelle aan den IJssel.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Couwenhoek Fase II, Capelle aan den IJssel.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Scandinavischebuurt
  255 mannen
 • Inwoners Scandinavischebuurt
  245 vrouwen
 • Auto's
  1,5 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 264.000,-
 • Inwoners Capelle aan den IJssel
  32.080 mannen
 • Inwoners Capelle aan den IJssel
  34.341 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.3 km

Uitgebreide omschrijving

LAATSTE WONINGEN TE KOOP!

DORPS WONEN IN DE STAD!

Couwenhoek in Capelle aan den IJssel wordt een prachtige plek om te wonen. Couwenhoek kenmerkt zich door de grote diversiteit aan woningtypes, de onderscheidende en karakteristieke architectuur en de ruime en groene opzet van de wijk. In Couwenhoek ervaar je de kwaliteit van dorps wonen, met alle voordelen van wonen in de stad.

Naast verschillende typen eengezinswoningen en twee-onder-één-kap zijn er ook vrijstaande woningen en in fase I nog patiowoningen. Deze levensloopbestendige woningen onderscheiden zich door de slaap- en badkamer op de begane grond. Woningen waar je dus nu, maar ook in de toekomst veel woonplezier aan gaat beleven.

Welkom in het prachtige Couwenhoek!

Diversiteit aan woningen

Gelegen aan een groene dijk, in de luwte van de Hollandse IJssel ontstaat een wijk voor jong en oud. In de nieuwe wijk is een breed scala aan woningtypen met ruime tuinen te vinden. De woningen zijn ontworpen door het gerenommeerde bureau Bedaux de Brouwer Architecten, bekend om de hoge kwaliteit van ontwerp en uitwerking en scherp gesneden architectuur met een uitgesproken materiaalkeuze en strakke detaillering.

Verkoop fase 2

Na het succes van de eerste fase, is fase 2 in juli 2017 in verkoop gegaan. In deze fase worden 17 woningen aangeboden, waaronder één vrijstaande woning, acht eengezinswoningen, zes twee-onder-één kapwoningen en twee herenhuizen.

Ontwikkeling van Couwenhoek

De ontwikkeling van Couwenhoek vindt plaats in drie fasen. De realisatie van de 44 woningen uit de eerste fase gaat naar verwachting medio 2017 van start. De 17 woningen uit fase 2 gaan begin juli in verkoop. De verkoop van fase 3 zal eind 2017 / begin 2018 plaatsvinden.

Couwenhoek telt straks 89 woningen. Het wordt een ruime, groene en sfeervolle wijk: een heerlijke plek voor iedereen om te wonen en te leven.

Bent u benieuwd naar de ontwikkeling van Couwenhoek? Schrijf u in voor de nieuwsbrief op couwenhoek.nl , dan houden we u graag op de hoogte!

Capelle aan den IJssel is ooit ontstaan als dorpje aan de dijk. Dit is de inspiratiebron geweest van Bedaux de Bouwer Architecten voor de opzet van Couwenhoek. Stad en land ontmoeten elkaar op deze ruime en groene plek tegen de dijk. De onderscheidende en karakteristieke architectuur en afwisselende woningtypes geven het wijkje een dorps karakter.

In Couwenhoek woon je dorps, met alle voorzieningen en voordelen van de stad op een steenworp afstand. Je kunt hier lopend je boodschappen doen of heerlijk uit eten gaan in de uitgebreide centra van Capelle aan den IJssel zelf, maar met de fiets of de metro ben je ook zo in het centrum van Rotterdam. Voorzieningen zoals kinderdagverblijven, basis- en middelbare scholen en zorgvoorzieningen zijn van goede kwaliteit en in de buurt.

Heeft u behoefte aan rust en ontspanning? Dan bent u ook zo de stad uit. U kunt lekker uitwaaien langs de Hollandse IJssel en genieten van diverse mooie fiets- en wandelroutes in het prachtige natuurgebied Hitland.
Lees meer
Bezoek ook de projectwebsite
couwenhoek.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 - € 649.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 3 maanden, 3 weken, 6 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Capelle aan den IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 448 m³ - 765 m³
Perceeloppervlakte 143 m² - 438 m²
Woonoppervlakte 125 m² - 194 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.