Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

CasaNova, Penthouse, bouwnummer: 216, Rotterdam 3011 WK Rotterdam

3011 WK Rotterdam € 1 vrij op naam Kan ik dit betalen?

Omschrijving

My New Neighbour Is My Muse

In november start de verkoop van de torenappartementen, havenappartementen en penthouses binnen dit nieuwe icoon aan de Rotterdamse Wijnhaven. Wil je hiervan op de hoogte blijven en een uitnodiging ontvangen? Meld je dan direct aan via de projectwebsite!

Voel je verbonden met de dynamiek op de Maas, geniet van de Markthal, de luxe Meent, Boymans, de Erasmusbrug....

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor CasaNova, Penthouse, bouwnummer: 216, Rotterdam.

Nu berekenen

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Stadsdriehoek
  7.725 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Stadsdriehoek
  7.100 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,8 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 182.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.7 km
 • Voortgezet onderwijs
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.5 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

My New Neighbour Is My Muse

In november start de verkoop van de torenappartementen, havenappartementen en penthouses binnen dit nieuwe icoon aan de Rotterdamse Wijnhaven. Wil je hiervan op de hoogte blijven en een uitnodiging ontvangen? Meld je dan direct aan via de projectwebsite!

Voel je verbonden met de dynamiek op de Maas, geniet van de Markthal, de luxe Meent, Boymans, de Erasmusbrug. Leef met de historische Wijnhaven en het nieuwe Maritiem District aan je voeten. Geniet in je eigen appartement van de internationale grandeur van de Rotterdamse binnenstad. De pure avantgarde van het nieuwe CasaNova lonkt, verleidt en maakt waar. In zijn iconische prismavorm, van de eerste tot en met de vijfendertigste verdieping. You will love this place!

CasaNova & The Muse - Ensemble aan de Wijnhaven.
De woontorens CasaNova en The Muse vormen samen het nieuwe woongebied aan de kade van de historische Rotterdamse Wijnhaven. BARCODE Architects heeft beide gebouwen ontworpen als een eenheid met ieder een eigen unieke signatuur. De onderbouw van de beide torens zorgt voor een prachtig fundament, waaruit beide bijzondere torens oprijzen. In de onderbouw zijn de luxe havenappartementen, parkeerlagen en zeer bijzondere voorzieningen gehuisvest. Een prachtig in te richten gezamenlijke daktuin, een huismeesterservice en luxe gastenverblijven maken daar deel van uit.

Daarboven valt de 110 meter hoge CasaNova direct op door zijn eigenzinnige driehoekige vorm en slanke taille. The Muse krijgt een eigen identiteit door haar herkenbare knik in de gevel. CasaNova wordt opgetrokken uit warm en auberginekleurig natuursteen, The Muse overwegend uit wit en antraciet beton. Een nieuw iconisch ensemble van internationale klasse in de wereldstad Rotterdam.

CasaNova - Avant-Garde pur sang
De bijzondere driehoekige vorm van CasaNova, met de vernauwing naar de onderbouw zorgt vanuit ieder torenappartement of penthouse voor een unieke panoramische kijk op Rotterdam. Vanuit je riante woonverblijf heb je een uitzicht van ongeveer 300 graden. Bij wijze van spreken zijn de Willemsbrug en Maas én de skyline van het centrum van Rotterdam binnen één hoofdomdraai te zien.

De vorm van CasaNova zorgt ook voor een unieke lay-out van de torenappartementen. Een ruim windluw balkon op alle hoeken, een efficiënte plattegrond (zonder schuine wanden) met veel ruimte en mogelijkheden voor jezelf of je gasten. Iedere leefruimte ligt aan een gevel met hoge kamerhoge raampartijen. Daarmee heb je van ’s ochtends tot ’s avonds de stad aan je voeten. CasaNova blijft je verleiden.

De 110 appartementen en 6 penthouses kennen veel diversiteit in ligging, grootte en indeling. De gemeenschappelijke delers zijn het hoge afwerkingsniveau en de absolute top in uitrusting en voorzieningen. Die gelden voor ieder appartement of penthouse.

Als een echte Casanova is de bovenste verdieping een echte charmeur en ultieme verleider van zijn naastgelegen Muse. Penthouse 35th floor is uniek en nergens anders ter wereld te verkrijgen. Een uniek driehoekvormig penthouse met alle wensen die je kunt bedenken, verwerkt in dit ontwerp. Over de gehele verdieping van maar liefst 343 m² woonoppervlakte is onder andere verspreid: meerdere riante zithoeken, leefkeukens, open master bedroom, ruime slaapkamers en optionele aparte gastensuites. Op iedere hoek van dit penthouse bevindt zich een balkon of buitenkamer. Verwonder hier over het 360° uitgestrekte uitzicht van de Rotterdamse skyline.

- Totale woonoppervlakte ca. 343 m²;
- naar eigen wens in te delen;
- panoramisch zicht over geheel Rotterdam;
- royaal balkon Zuid/Zuid-West én een balkon op Zuid-Oost;
- koopsomindicatie: niet beschikbaar.

CasaNova - Rijk aan service.
CasaNova is niet alleen wonen en genieten van het leven in de stad. Binnen het ensemble van The Muse en CasaNova wordt een breed scala aan voorzieningen en diensten ingericht. Zo wordt het verblijven er nog verleidelijker.

Gastenkamers
Heb je meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in een van de twee gastenkamers aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor (mantel)zorg aan huis of een plotseling familiebezoek.

Collectieve daktuin
De daktuin die tussen de torens van The Muse en CasaNova komt is straks ongeveer 1.500 m² groot wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden straks keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze moeten passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten en een drankje kunnen doen.

Gemeenschappelijke keuken
Aan de collectieve daktuin zijn tegelijkertijd keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat je makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoef je niet direct terug naar je appartement.

Werk- en atelierruimte
Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die je elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

Fitnessruimte & Gym
In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat je met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova, wordt een fitnessruimte gecreeerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad en de Wijnhaven.

Huismeesterservice – Prettig om een eigen bemande huismeesterspost te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'CasaNova' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1 vrij op naam
Aangeboden sinds 8 maandens geleden
Status Beschikbaar
Bouw
Woning type penthouse
Locatie
Adres CasaNova
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 343 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 35
Aantal woonlagen 1
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 7 (5 slaapkamers)

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.