Object
Object
Object
Object

Caapse hoek, Capelle aan den IJssel

€ 900 - € 1.245

Omschrijving

In de jonge wijk Fascinatio wordt een modern nieuwbouw (huur) appartementencomplex gerealiseerd met appartementen van 68 m² tot 105 m² met 3- en 4-kamers en een luxe instapklare afwerking.
Het moderne appartementengebouw zal worden uitgevoerd met een gemeenschappelijk binnengebied, parkeergelegenheid in de garage onder het gebouw en parkeren op het buitenterrein.
Alle appartementen zijn...

Brochure

Download de brochure van Caapse hoek, Capelle aan den IJssel.

Download

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

In de jonge wijk Fascinatio wordt een modern nieuwbouw (huur) appartementencomplex gerealiseerd met appartementen van 68 m² tot 105 m² met 3- en 4-kamers en een luxe instapklare afwerking.
Het moderne appartementengebouw zal worden uitgevoerd met een gemeenschappelijk binnengebied, parkeergelegenheid in de garage onder het gebouw en parkeren op het buitenterrein.
Alle appartementen zijn energiezuinig en voorzien van een ruime eigen buitenruimte/balkon, parkeerplaats, berging.
De appartementen zijn voorzien van een moderne badkamer, moderne keuken uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur en afgewerkte PVC vloer en wanden.
De ligging is zeer gunstig ten opzichte van de vele voorzieningen waaronder het openbaar vervoer (metro, bus) en de uitvalswegen (A16 en A20). Zowel het centrum van Capelle ad IJssel als ook het centrum van Rotterdam is binnen enkele minuten te bereiken.

Omgeving
De wijk Fascinatio ligt aan de rand van gemeente Capelle aan den IJssel en de stad Rotterdam. In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn de vele voorzieningen te vinden waaronder winkels, restaurants, theater, zwembad, basis - en middelbare scholen, recreatievoorzieningen en sportgelegenheden.
Er is een uitgebreid openbaar vervoer netwerk waarbij onder andere het centrum van Rotterdam binnen circa 10 minuten te bereiken is.

Appartementen
De appartementen bestaan uit verschillende typologieën verdeeld onder de type A t/m A2, B t/m B2 en type C. De type A en B zijn allen uitgevoerd met een lichte woonkamer, 2 slaapkamers, moderne open keuken, moderne badkamer, separaat toilet, parkeerplaats, eigen berging en gezellig balkon. De C types hebben een royale woonkamer van circa 50 m² en extra de beschikking over een 3e slaapkamer en een binnenparkeerplaats in de ondergelegen garage.

Overige informatie
- Prognose oplevering december 2019;
- Separate berging;
- Servicekosten circa € 65,-- per maand;
- Binnen of buitenparkeerplaats € 45,-- / € 75,-- per maand (verplichte afname);
- Huurperiode minimaal 1 jaar en inkomenseis maandsalaris van 3,5x maandhuur;
- Toewijzing en acceptatie huurkandidaat voorbehouden aan verhuurder
- Vraag nu om de inschrijfformulieren via verhuur@ooms.com .

De teksten en impressies zijn bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Caapse Hoek'. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 900 - € 1.245
Bouw
Locatie
Plaats Capelle aan den IJssel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 205 m³ - 315 m³
Woonoppervlakte 68 m² - 105 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.