Object
Object
Object
Object
Object

Wilgenrijk - Buitengoed - Onderling, Maassluis

€ 305.000 - € 380.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

MAAK NOG KANS!

Buitengoed
Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. Geïnspireerd op het chique Rotterdamse stadsdeel Kralingen. Een statige jaren dertig wijk met aaneengesloten herenhuizen, groene lanen, weelderige groene parken en vijvers omringd door villa’s. Ook in Buitengoed is deze warme en sfeervolle jaren dertig architectuur teruggebracht, maar dan in een...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Wilgenrijk - Buitengoed - Onderling, Maassluis.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

MAAK NOG KANS!

Buitengoed
Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met dorpse sfeer. Geïnspireerd op het chique Rotterdamse stadsdeel Kralingen. Een statige jaren dertig wijk met aaneengesloten herenhuizen, groene lanen, weelderige groene parken en vijvers omringd door villa’s. Ook in Buitengoed is deze warme en sfeervolle jaren dertig architectuur teruggebracht, maar dan in een modern jasje en met een dorps karakter. Met veel aandacht voor details zoals bijzonder metselwerk en grote gootoverstekken. Met een zorgvuldig samengesteld kleur- en materialenpalet, om eenheid te creëren binnen de variatie van de verschillende huizen en appartementengebouwen.
Buitengoed heeft een ongekende woonvariatie met circa 200 huizen die sterk in type en uitvoering variëren. De buurt bestaat uit zowel koop- als huurhuizen. Kleinschalige appartementengebouwen volledig in architectuur van de omliggend huizen, treft u er ook.
Te midden van de grote parktuin aan de rand van de buurt, komt een kleinschalig boetiekhotel dat naast de ideale logeerplek, ook een ontspannen en natuurlijke plek aan het water biedt voor samen komen en heerlijk eten en drinken. Daarnaast loopt u vanuit de buurt zo de Parkwal op om te recreëren of via de natuurlijke hoofdentree naar de knusse historische binnenstad of het splinternieuwe winkelgebied Koningshoek.

Onderling
Dat Buitengoed is ontworpen met een doordachte ontwerpfilosofie en een hoog kwaliteitsniveau is terug te zien in het ontwerp van de lantaarnpalen, het type bomen en de eigen ontworpen huisnummerbordjes. De huizen zijn vormgegeven langs de krommende laan Onderling De vier korte rijen met 19 huizen hebben een terugkerend thema met variatie in de voor- en zijgevels. Dit zorgt voor zowel eenheid als een gevarieerd straatbeeld. De korte rijen staan tussen de buurtvijver en het landschappelijk vormgegeven park. Samen met het volwassen groen geeft dit een statig en vrij gevoel.

Onderling 23 t/m 59
• Een eigen stijl, ontworpen binnen de ontwerpfilosofie de ‘Maassluise school’
• Rijke detaillering door variatie in metselwerkverbanden, verspringende lagen en gebruik van twee kleurenmetselwerk
• Ieder huis heeft een luifel of een diep gelegen voordeur
• Gevarieerd gevelbeeld met dwarskappen, tuitgevels en accenten op de hoeken
• Woonoppervlaktes die variëren van circa 115 tot 129 m2
• Tuingerichte woonkamer met tuin op het zuiden
• Standaard 3 slaapkamers met de optie tot extra kamers op de vrij in te delen 2e verdieping
• Veel optiemogelijkheden en persoonlijke begeleiding daarbij
• Groene doorkijkjes vanuit de keuken naar buiten
• Duurzaam, onder andere zonnepanelen op het dak
• Compleet afgewerkt, inclusief keuken

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 305.000 - € 380.000
Bouw
Locatie
Plaats Maassluis
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 418 m³ - 473 m³
Perceeloppervlakte 95 m² - 112 m²
Woonoppervlakte 115 m² - 129 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.