At Home in 3223, Twee-onder-één-kapwoning type B1, Hellevoetsluis
At Home in 3223, Twee-onder-één-kapwoning type B1, Hellevoetsluis
3223, Hellevoetsluis

At Home in 3223, Twee-onder-één-kapwoning type B1, 3223, Hellevoetsluis

€ 457.500 - € 490.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Gemeente Hellevoetsluis en partners ontwikkelen in de wijk Nieuw-Helvoet een nieuwe buurt: Stadsdorp 3223. Stadsdorp 3223 wordt een unieke nieuwe buurt in Hellevoetsluis. Hier worden de komende jaren nieuwe woningen, een sportcomplex, een zwembad en een kindcentrum...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 160 m² - 160 m²
Perceel 345 m² - 391 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 457.500 - € 490.000
Bouw
Aantal eenheden 17
Aantal vrije eenheden 8
Locatie
Plaats Hellevoetsluis
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 599 m³ - 599 m³
Perceeloppervlakte 345 m² - 391 m²
Woonoppervlakte 160 m² - 160 m²

Uitgebreide omschrijving

Gemeente Hellevoetsluis en partners ontwikkelen in de wijk Nieuw-Helvoet een nieuwe buurt: Stadsdorp 3223. Stadsdorp 3223 wordt een unieke nieuwe buurt in Hellevoetsluis. Hier worden de komende jaren nieuwe woningen, een sportcomplex, een zwembad en een kindcentrum gerealiseerd. Op een plek waar het al decennia bruist van energie en bedrijvigheid. Een thuis waar je nieuwe energie vindt, voor nu en in de toekomst!

Aan de Sportlaan in Hellevoetsluis ontstaat een bijzonder ruim opgezette wijk. De voormalige Helvoet locatie wordt getransformeerd naar een nieuwe woonwijk. In deze nieuwe wijk is veel aandacht voor ruimte, water en groen. De nieuwe woningen liggen op ruime percelen en rondom worden fraaie waterpartijen en veel groenvoorzieningen aangelegd. Ook aan de auto’s is gedacht. Er komt ruim voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen terrein, in parkeerhoven als aan de openbare weg. At home in 2332 is een nieuwbouwproject voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en rust maar wel met alle voordelen van de stad binnen handbereik.

Een plek waar je straks praktisch vanuit je bed het zwembad in duikt. Na een korte fietstocht waai je uit op het strand of bezoek je één van de terrassen in de historische vesting van Hellevoetsluis.

Alle faciliteiten binnen handbereik
Voor je kinderen is het hier veilig opgroeien. Met het nieuwe kindcentrum in Stadsdorp 3223 lopen zij zó naar school. Het is de perfecte locatie voor mensen die de rust en gemoedelijkheid van een dorp zoeken, maar met alle faciliteiten binnen handbereik.

Twee-onder-één-kapwoningen Type B
De twee-onder-één-kapwoningen met garage zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een groene woonomgeving én zowel een grote woning als een ruim perceel willen. Deze grote tweekappers liggen allemaal rondom de centrale groen-voorziening. Woningtype B kent verschillende gevelindelingen. De plattegronden van de begane grond, de eerste en tweede verdieping zijn echter nagenoeg identiek. Type B2 en B3 hebben een dwarskap en zijn 60 cm dieper dan woningtype B1. Hierdoor hebben deze woningen op iedere verdieping nog meer ruimte. De zijgevel van type B3 heeft extra ramen en springt hierdoor echt in het oog. Dit type heeft tevens een minder diepe, maar bredere garage.

Kortom; in Stadsdorp vind je de energie van toen, passend bij het leven van nu! Wat wordt jouw energieke toekomst in Hellevoetsluis?

Alle media

Alle afbeeldingen

At Home in 3223, Twee-onder-één-kapwoning type B1, Hellevoetsluis
At Home in 3223, Twee-onder-één-kapwoning type B1, Hellevoetsluis

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  3.040
 • Vrouwelijke inwoners

  3.100
 • Inwoners Hellevoetsluis

  19.161
 • Inwoners Hellevoetsluis

  19.561
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 176.000,-

Bouwnummers

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie