At Home in 3223, Herenhuis type A3, Hellevoetsluis
At Home in 3223, Herenhuis type A3, Hellevoetsluis
3223, Hellevoetsluis

At Home in 3223, Herenhuis type A3, 3223, Hellevoetsluis

€ 397.000 - € 397.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Gemeente Hellevoetsluis en partners ontwikkelen in de wijk Nieuw-Helvoet een nieuwe buurt: Stadsdorp 3223. Stadsdorp 3223 wordt een unieke nieuwe buurt in Hellevoetsluis. Hier worden de komende jaren nieuwe woningen, een sportcomplex, een zwembad en een kindcentrum...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 140 m² - 140 m²
Perceel 279 m² - 298 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 397.000 - € 397.000
Bouw
Aantal eenheden 2
Locatie
Plaats Hellevoetsluis
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 531 m³ - 531 m³
Perceeloppervlakte 279 m² - 298 m²
Woonoppervlakte 140 m² - 140 m²

Uitgebreide omschrijving

Gemeente Hellevoetsluis en partners ontwikkelen in de wijk Nieuw-Helvoet een nieuwe buurt: Stadsdorp 3223. Stadsdorp 3223 wordt een unieke nieuwe buurt in Hellevoetsluis. Hier worden de komende jaren nieuwe woningen, een sportcomplex, een zwembad en een kindcentrum gerealiseerd. Op een plek waar het al decennia bruist van energie en bedrijvigheid. Een thuis waar je nieuwe energie vindt, voor nu en in de toekomst!

Aan de Sportlaan in Hellevoetsluis ontstaat een bijzonder ruim opgezette wijk. De voormalige Helvoet locatie wordt getransformeerd naar een nieuwe woonwijk. In deze nieuwe wijk is veel aandacht voor ruimte, water en groen. De nieuwe woningen liggen op ruime percelen en rondom worden fraaie waterpartijen en veel groenvoorzieningen aangelegd. Ook aan de auto’s is gedacht. Er komt ruim voldoende parkeergelegenheid op zowel eigen terrein, in parkeerhoven als aan de openbare weg. At home in 2332 is een nieuwbouwproject voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en rust maar wel met alle voordelen van de stad binnen handbereik.

Een plek waar je straks praktisch vanuit je bed het zwembad in duikt. Na een korte fietstocht waai je uit op het strand of bezoek je één van de terrassen in de historische vesting van Hellevoetsluis.

Alle faciliteiten binnen handbereik
Voor je kinderen is het hier veilig opgroeien. Met het nieuwe kindcentrum in Stadsdorp 3223 lopen zij zó naar school. Het is de perfecte locatie voor mensen die de rust en gemoedelijkheid van een dorp zoeken, maar met alle faciliteiten binnen handbereik.

Herenhuizen Type A
Deze ruime herenhuizen zijn door hun grootte en groene woonomgeving ideale gezinswoningen. De woningen zijn verdeeld over 5 bouwblokken van ieder 4 woningen. De tussengelegen woningen worden aangeduid als type A1, de hoeken met A2 of A3. De plattegronden zijn allemaal nagenoeg identiek. De hoekwoning van het type A3 heeft een dwarskap. Hierdoor ontstaat er meer ruimte op de tweede verdieping. De overige verschillen zitten voornamelijk in de gevels en de ligging, waaronder de oriëntatie van de achtertuin. De bouwnummers 1 tot en met 4 hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze zijn gelegen in de achtertuin. De overige hoekwoningen zijn voorzien van een garage en een oprit.

Kortom; in Stadsdorp vind je de energie van toen, passend bij het leven van nu! Wat wordt jouw energieke toekomst in Hellevoetsluis?

Alle media

Alle afbeeldingen

At Home in 3223, Herenhuis type A3, Hellevoetsluis
At Home in 3223, Herenhuis type A3, Hellevoetsluis

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  3.040
 • Vrouwelijke inwoners

  3.100
 • Inwoners Hellevoetsluis

  19.161
 • Inwoners Hellevoetsluis

  19.561
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 176.000,-

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie