Object
Object
Object
Object
Object

Appelgaard Nieuw-Beijerland, 4 Kavels - Appelgaard, Nieuw-Beijerland

€ 539.500 - € 589.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Drie prachtige bouwkavels met keuze uit 4 vrijstaande woningen in de groene omgeving van Nieuw-Beijerland. Kavelgrootte van circa 557 tot 745 m².

Nieuw-Beijerland ligt in de polder, zuidelijk van Rotterdam en ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland ligt in het westelijke deel van de Hoeksche Waard en kent ongeveer 4200 inwoners. De omgeving wordt omgeven door uitgestrekte...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Appelgaard Nieuw-Beijerland, 4 Kavels - Appelgaard, Nieuw-Beijerland.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Drie prachtige bouwkavels met keuze uit 4 vrijstaande woningen in de groene omgeving van Nieuw-Beijerland. Kavelgrootte van circa 557 tot 745 m².

Nieuw-Beijerland ligt in de polder, zuidelijk van Rotterdam en ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland ligt in het westelijke deel van de Hoeksche Waard en kent ongeveer 4200 inwoners. De omgeving wordt omgeven door uitgestrekte akkers, veel groen en natuurlijk de kreek. De rust en ruimte van het dorp worden weerspiegeld in het plangebied Aan de Kreek.

Stelt u zich het volgende eens voor: met een mooie kavel op het oog en een hoofd boordevol ideeën, ontwerpt u samen met een architect uw eigen huis. Uw woonwensen zijn daarbij de grote inspiratiebron. Vervolgens heeft u niet de zorgen als het huis gebouwd wordt omdat alles voor u geregeld wordt. Dat lijkt een droom. Maar het is de Alles-Kan-Villa.

Brummelhuis maakt unieke huizen bereikbaar. Met de Alles-Kan-Villa laten zij uw woonwensen uitkomen. Zo worden uw persoonlijke woonwensen vertaald naar een uniek huis.
De woningen worden standaard voorzien van een luchtwarmtepomp, vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping en zonnepanelen.

Brummelhuis uit Zwolle coördineert het koperstraject bij deze vrijstaande woningen en is al jaren toonaangevend als het gaat om het op maat opwerpen van particuliere woningen.

Bij één van de makelaars op kantoor kunt u het inspiratieboek in zien met daarin bovengenoemde informatie.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 539.500 - € 589.000
Bouw
Aantal eenheden 4
Aantal vrije eenheden 4
Locatie
Plaats Nieuw-Beijerland
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 600 m³ - 700 m³
Perceeloppervlakte 557 m² - 745 m²
Woonoppervlakte 150 m² - 170 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.