Object
Object
Object

Aan de Kreek, Hollands Diep, Nieuw-Beijerland

€ 199.500 - € 234.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

2E FASE VERKOOP SUCCESVOL GESTART

Nieuw-Beijerland
Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland behoort tot de Gemeente Korendijk. Het dorp ligt in het buitengebied en dat ervaart u meteen. Woningen en authentieke boerderijen wisselen elkaar af waardoor een landelijk omgeving ontstaat. Het aantal...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Aan de Kreek, Hollands Diep, Nieuw-Beijerland.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

2E FASE VERKOOP SUCCESVOL GESTART

Nieuw-Beijerland
Nieuw-Beijerland heeft circa 3.750 inwoners en ligt midden in de polder ten ten westen van Oud-Beijerland. Het dorp Nieuw-Beijerland behoort tot de Gemeente Korendijk. Het dorp ligt in het buitengebied en dat ervaart u meteen. Woningen en authentieke boerderijen wisselen elkaar af waardoor een landelijk omgeving ontstaat. Het aantal voorzieningen in Nieuw-Beijerland is gering maar biedt voldoende om te voorzien in de dagelijkse behoefte van de inwoners. Er is onder andere een supermarkt, bakker en een bloemist. Daarnaast zijn er ook winkels met huishoudelijk- en textiel aanbod. Voor een diner buiten de deur kunt u terecht in één van horecazaken of in het gezellige dorpshuis De Swaensvoet. Tevens ligt de stad Spijkenisse op korte afstand van het dorp. De stad is het met het pontje binnen enkele minuten bereikbaar. Ook in Oud-Beijerland is er een divers winkelaanbod. Middels een N-weg komt u op de A29 welke u naar de grote steden leidt.

Ook maatschappelijk en recreatief zijn er diverse voorzieningen in Nieuw-Beijerland. Uw kinderen kunnen terecht op één van de twee basisscholen in het dorp. Daarnaast is er een speelterrein, een kinderboerderij en een sportveld. Tijdens de winterdag kunt heerlijk schaatsen op de ijsbaan in Nieuw-Beijerland. Heeft u groene vingers? Dan heeft u de mogelijkheid om uw eigen groenten te verbouwen in één van de volkstuinen. Tot slot telt het dorp vier kerken en is er een openbare bibliotheek.

Aan de Kreek
Met nieuwbouwplan Aan de kreek wordt natuurlijk wonen in de Hoeksche Waard mogelijk gemaakt. Het dorp Nieuw-Beijerland ligt in het westelijke deel van de Hoeksche Waard in de provincie Zuid-Holland. De omgeving wordt omgeven door uitgestrekte akkers, veel groen en natuurlijk de kreek. De rust en ruimte van het dorp worden weerspiegeld in het plangebied Aan de Kreek. In het plan komt een divers aanbod van woningen en bouwkavels. Voor iedere doelgroep is er een passende woning in plangebied Aan de kreek. Er komen rij- en hoekwoningen, halfvrijstaande woningen, patiowoningen en bouwkavels om uw eigen droomhuis te realiseren. U vindt alle informatie over deze woningen onder de Woningtypes.

Roosdom Tijhuis uit Capelle aan den IJssel is de ontwikkelaar en bouwer die de uitbreidingsplannen voor de woningbouw in Nieuw-Beijerland gestalte zal geven.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 199.500 - € 234.500
Bouw
Aantal eenheden 8
Locatie
Plaats Nieuw-Beijerland
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 395 m³ - 435 m³
Perceeloppervlakte 145 m² - 246 m²
Woonoppervlakte 126 m² - 135 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.