Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
3319 LJ, Dordrecht

Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht

€ 550.000 k.k. Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Algemeen Bent u op zoek naar een locatie waar u wonen en werken kunt combineren, dan bent u op de Sikkelstraat 44 in Dordrecht aan het juiste adres ! Beschikbaar voor verkoop is deze unieke bedrijfswoning in combinatie met een bedrijfs- / opslagruimte op de begane...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 172 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers
Perceel 360 m²
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 550.000 k.k.
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Woning type Woonhuis
Type woning geschakelde woning
Permanente bewoning ja
Kenmerk bedrijfs- of dienstwoning
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Sikkelstraat 44
Plaats Dordrecht
Land NL
Ligging
 • bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 172 m²
Inhoud 499 m³
Perceeloppervlakte 360 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 4 (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen 1 woonlagen
Voorzieningen
 • buitenzonwering
 • mechanische ventilatie
Buitenruimte
Tuin
 • zonneterras
Parkeergelegenheid
Garage
 • geen garage
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Bent u op zoek naar een locatie waar u wonen en werken kunt combineren, dan bent u op de Sikkelstraat 44 in Dordrecht aan het juiste adres ! Beschikbaar voor verkoop is deze unieke bedrijfswoning in combinatie met een bedrijfs- / opslagruimte op de begane grond. Het object is gelegen op het populaire bedrijventerrein Ploegstraat / Egstraat aan de rand van de wijk Dubbeldam. Bedrijventerrein Ploegstraat / Egstraat is een kleinschalig bedrijventerrein met vooral lokaal gerichte bedrijvigheid met een dienstverlenend karakter.

De bedrijfswoning is gesitueerd op de verdieping. Middels een eigen entree op de begane grond is de woning bereikbaar en vanuit de entreehal is tevens de bedrijfsruimte toegankelijk. Aangrenzend aan de entreehal op de begane grond is een berging gesitueerd, die ideaal kan worden aangewend voor de stalling van fietsen of andere huisraad. Middels een trapopgang is de woning bereikbaar die beschikt over een royaal balkon waar u een wijds uitzicht heeft op volkstuinen en het landelijk buitengebied van Dordrecht. Aangezien het een bedrijfswoning betreft, mag de woning enkel worden bewoond in combinatie met een bedrijfsmatige aanwending van de begane grond.

De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur die zelfs van buitenaf kan worden geopend middels een afstandsbediening. De bedrijfsruimte betreft een grote open ruimte die is voorzien van een dubbel toilet en een pantry. De bedrijfsruimte is afgewerkt met een systeemplafond en beschikt over een eigen verwarmingsinstallatie die niet is gekoppeld aan de bovenwoning. De ruimte is ideaal geschikt voor opslag of voor hele lichte productiewerkzaamheden.

Het bedrijventerrein is goed bereikbaar per auto, per fiets en per openbaar vervoer. Via de provinciale weg zijn de op- en afritten van de N3 binnen enkele minuten bereikbaar. De N3 vormt de verbinding met de rijkswegen A-15 (Rotterdam-Arnhem) en de A-16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen).

Kadastrale aanduiding
Gemeente Dordrecht, sectie I, nummer 2324, groot 03 are 60 centiare (360 m²)

Indeling
Ca. 234 m² Bedrijfs-/ opslagruimte op de begane grond, bestaande uit een expeditie ruimte met pantry blok, dubbele toiletgroep voorzien van een gezamenlijk voorportaal. Op de begane grond is tevens een separate entree naar de bovenwoning, bestaande uit een hal met trapopgang en aangrenzende berging.

Ca. 172 m² Woonruimte gelegen op de eerste verdieping, bestaande uit een luxe afgewerkte bedrijfswoning met zelfstandige opgang op de begane grond. Het woonhuis is ingedeeld als volgt: hal, woonkamer met vloerverwarming, open keuken, deuren naar het dakterras, twee slaapkamers, werkkamer, toilet, badkamer (bereikbaar vanuit de grote slaapkamer) en een technische ruimte die tevens dienst doet als washok.

4 Parkeerplaatsen op het buitenterrein (middels dubbel parkeren).

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580. Onder- danwel overmaat kunnen nimmer leiden tot enige verrekening.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
Bedrijfswoning:
- Keuken in hoekopstelling, voorzien van een keramische kookplaat, combimagnetron, koel- / vriescombinatie, afzuigkap en een granieten aanrechtblad (alle apparatuur is van Siemens);
- Wandafwerking grotendeels middels spuitwerk;
- Splitunit airconditioning in de woonkamer (merk: Maxi Cool). De airconditioning is al enkele jaren niet gebruikt dus het is onbekend of die nog goed functioneert;
- Dakkoepel in de hal van de woonruimte op de verdieping;
- Buitenzonwering ter plaatse van het terras;
- Toilet;
- Badkamerinrichting voorzien van ligbad, separaat toilet, wastafel in meubel, design radiator een douchecabine. De badkamer is volledig betegeld;
- Verwarming en warmwatervoorziening middels een gasgestookte cv combiketel die is gekoppeld aan vloerverwarming en radiatoren (Nefit Ecomline HR bouwjaar 2002);
- Uitstortgootsteen met warm en koud wateraansluiting in washok;
- Mechanische ventilatie;
- Vloerafwerking in de woonkamer middels tegels;
- Alarmsysteem voorzien van bewegingsmelders;
- 2 dubbele openslaande deuren naar het terras;
- Diverse ramen zijn voorzien van horren. Van de openslaande deuren is er één voorzien van een schuifhordeur (die in de keuken);
- Elektrisch bedienbaar aluminium rolluik ter plaatse van de voordeur. Het rolluik is van buitenaf te openen met een sleutel;
- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- Intercominstallatie;
- Aansluitingen op gas- water en elektra. Er is één hoofdaansluiting voor zowel de woning als de bedrijfsruimte;
- Glasvezelaansluiting;

Bedrijfsruimte:
- Betonvloer;
- Houten kozijnen voorzien van dubbel glas;
- Elektronisch inbraakalarmsysteem (een separaat systeem);
- Verlaagd systeemplafond in de bedrijfsruimte met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Verwarming door middel van een gasgestookte cv-systeem gekoppeld aan radiatoren (Nefit Ecomline VR bouwjaar 2002);
- Elektrisch bedienbare overheaddeur ter grootte van 3,55 x 2,65 m (bxh) die van buitenaf te openen is met een afstandsbediening;
- Brandslanghaspel;
- Mechanische ventilatie in de sanitaire ruimte;
- Dames- en herentoilet, zwevend uitgevoerd voorzien van een gezamenlijk voorportaal met handwasbak;
- Pantryblok, bestaande uit 3 onder- en 4 bovenkastjes;
- Warmwatervoorziening via 10 liter close-in boiler (merk Daalderop);
- Vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 2,80 m1 tot het plafond;

Koopsom
€ 550.000,-- kosten koper, exclusief BTW.

Omzetbelasting
Er kan vrij van BTW worden overgedragen.

Datum van oplevering
In overleg.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Dubbeldam valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: “Dubbeldam" dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 16 december 2014.

Op grond van artikel 7 van de planvoorschriften is de enkelbestemming van het complex: ‘Gemengd’ met de dubbelbestemming Waarde – Archeologie – 3

Meer informatie omtrent het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Bijzonderheden I
Met betrekking tot onderhavige locatie (perceel 2324) en het aangrenzende perceel (dat kadastraal bekend is als gemeente Dordrecht, sectie I, nummer 2325) is verleend en aangenomen ten behoeve van perceel 2325 als heersend erf, en ten laste van de aan de zijkant van perceel 2324 gelegen – en tot weg dienende strook grond, het recht om via deze weg tot weg bestemde strook grond te komen van- en te gaan naar de openbare straat (Sikkelstraat), en wel onder de navolgende bepalingen:

1. Voormeld recht dient te worden uitgeoefend op de voor het dienend erf minst bezwarende wijze;
2. Op de weg mogen, buiten de parkeervakken, geen voertuigen of andere obstakels worden geplaatst, zodat de uitoefening van rechten ongehinderd zal kunnen plaats vinden.
3. De eigenaren van het heersende en dienende erf zijn tot het in ordelijke staat houden en tot gezamenlijk onderhoud en herstel verplicht. De kosten van onderhoud en herstel komen voor rekening van deze gezamenlijke eigenaren, ieder voor een gelijk gedeelte.

Bijzonderheden II
De buurman van het aangrenzende perceel heeft op het dak van de woning een dakterras gerealiseerd. Dit is bij de realisatie van het dakterras juridisch niet geformaliseerd. Bij verkoop zullen deze afspraken op een correcte wijze worden vastgelegd, zodat bij een volgende overdracht de afspraken kunnen worden opgenomen in de akte van levering.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen.

Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.
- Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n)(zie bijgevoegd document);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN).

Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevenbescherming (AVG).

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht
Sikkelstraat 44, 3319 LJ, Dordrecht

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  6.035
 • Vrouwelijke inwoners

  6.470
 • Inwoners Dordrecht

  58.684
 • Inwoners Dordrecht

  60.047
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 262.000,-

Documenten

Brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie