Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

's-Gravenweg 143, Capelle aan den ijssel 2902 LG Capelle aan den ijssel

2902 LG Capelle aan den ijssel koopsom € 775.000 v.o.n. Kan ik dit betalen?

Omschrijving

4 exclusieve bouwkavels aan de 's Gravenweg te Capelle aan den IJssel. Een absolute toplocatie op loopafstand van het centrum van Capelle aan den IJssel en luttele minuten fietsen van het centrum van Rotterdam.

De riante kavel (kavel C) van ca. 1.600 m2 in het project Lanthere aan de 's Gravenweg in Capelle aan den IJssel. Het grootste kavel van dit project biedt u de vrijheid om uw eigen...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor 's-Gravenweg 143, Capelle aan den ijssel.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van 's-Gravenweg 143, Capelle aan den ijssel.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravenweg en Alexanderlaan
  100 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravenweg en Alexanderlaan
  100 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  2,0 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 711.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Capelle aan den IJssel
  32.080 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Capelle aan den IJssel
  34.341 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.1 km

Uitgebreide omschrijving

4 exclusieve bouwkavels aan de 's Gravenweg te Capelle aan den IJssel. Een absolute toplocatie op loopafstand van het centrum van Capelle aan den IJssel en luttele minuten fietsen van het centrum van Rotterdam.

De riante kavel (kavel C) van ca. 1.600 m2 in het project Lanthere aan de 's Gravenweg in Capelle aan den IJssel. Het grootste kavel van dit project biedt u de vrijheid om uw eigen ontwerp te realiseren, binnen de kaders van het bijbehorende kavelpaspoort.

Het project en plangebied:
Het erf en de karakteristieke oorspronkelijke bebouwing van de 's Gravenweg 141 is richtgevend geweest bij de herontwikkeling. Het project bestaat naast een ingericht gemeenschappelijk erf uit 4 ruime bouwkavels.

De entree van het plangebied bevindt zich aan de ’s Gravenweg. De entreepoort geeft u toegang tot de langgerekte oprijlaan en leidt u vervolgens naar het binnenerf. Er zijn in samenwerking met de gemeente vier riante bouwkavels gerealiseerd om dit erf heen. De huisnummers zullen 139, 141, 143, en 145 worden.

Met het oog op het verleden van deze locatie zijn er, voor de twee eerste kavels (A en B) grenzend aan de weg, residentiële woningen ontworpen die teruggrijpen naar het boeren karakter van het perceel. Zoals het een echte ‘Lanthere’ toebehoort bent u bij alle vier de kavels eigenaar van een royaal perceel met de mogelijkheid tot het bouwen van een luxueuze woning. Aan de rechtervoorzijde kavel A met de woning gebaseerd op de historische uitstraling van het voormalige boeren woonhuis. Aan de linker voorzijde kavel B met daarop de nieuwe woning met als uitgangspunt de stijl van de oorspronkelijke karakteristieke wagenschuur. De twee achterste kavels bieden ruimte voor een persoonlijk ontwerp binnen de kaders van het bijbehorende kavelpaspoort.

Kavel C met kavelpaspoort:
- Perceeloppervlak ca. 1.600 m2 incl. water
- ca. 424 m2 bouwvlak
- ca. 148 m2 max. bebouwd oppervlak
- Persoonlijk ontwerp
- Uitzicht over het slagenlandschap
- Privé parkeergelegenheid
- Royale tuin op het noordwesten

Het grootste kavel van dit plangebied biedt u de vrijheid om uw eigen ontwerp te realiseren, binnen de kaders van het kavelpaspoort. Het kavelpaspoort is separaat verkrijgbaar. Eventueel beschikt u over de mogelijkheid het perceel aan de achterzijde uit te breiden. Dit verzekert u van een prachtig uitzicht over de weilanden. Tevens is het perceel geschikt voor het hebben van paarden, aangezien het langgerekte stuk aan de achterzijde zich hier uitermate voor leent. Met de mogelijkheid van een aparte garage staat uw auto altijd droog en heeft u nog genoeg ruimte om nog een auto op te stellen.

Wanneer u graag creatief bezig bent is dit een ideale plek om uw atelier aan huis te realiseren. De bij het plangebied betrokken architecten van Ziggurat zijn graag bereid om uw woonwensen te verwezenlijken.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopsom € 775.000 v.o.n.
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres 's-Gravenweg 143
Plaats Capelle aan den ijssel
Land NL

Geheel vrijblijvend binnenkijken?

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.