1920xauto_26c3420a-d90c-4b0d-966b-441b94bfb980

ROZ/IPD-vastgoedindex

ROZ/IPD-vastgoedindex

De stichting ROZ Vastgoedindex Nederland is opgericht door een collectief van Nederlandse institutionele vastgoedbeleggers. Zo kunnen vastgoedbeleggingsprestaties gemeten worden en daarmee wordt de hele vastgoedbeleggingsmarkt transparanter gemaakt. Daarnaast bestaat er een groeiende vraag naar een methode voor dataverzameling en data-analyse van de Nederlandse vastgoedbeleggingswereld. Het antwoord hierop is de IPD Vastgoedindex.

IPD Vastgoedtaxaties

Ieder jaar worden de taxatierichtlijnen vanuit de ROZ Vastgoedindex Nederland herzien om de kwaliteit te waarborgen. Wijzigingen kunnen voortkomen uit vernieuwde internationale richtlijnen, veranderende wetgeving of voortschrijdend inzicht. Ooms Taxaties is deskundig op het gebied van IPD-vastgoedtaxaties en kan beleggingsobjecten nauwkeurig taxeren.

Over Ooms Taxaties B.V.

Ooms Taxaties is een onafhankelijke taxateur voor commercieel vastgoed. Hierbij verklaren wij dat elke taxatie door deskundige en onafhankelijke taxateurs wordt verricht en lid zijn van NVM, geregistreerd bij het NRVT en/of lid van de RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors). Ooms Taxateurs is specialist in de Rotterdams regio en beschikt over een groot netwerk van taxateurs voor landelijke vastgoedportefeuilles. Wij werken voor een brede doelgroep zoals: financiële instellingen, accountants, gemeentelijke overheden, gebouweigenaren, beleggers en investeren.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via:
E-mail: taxaties@ooms.com
Telefoonnummer: 010 - 424 88 88

Liever teruggebeld worden?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.