avatar-insocial-review

Blois van Treslongstraat 141

8 10 1

Blois van Treslongstraat 141

Het contact met makelaars kantoor Ooms Schiedam en in het bijzonder met de betreffende personen waarmee wij contact onderhielden tijden de verkoop van onze woning. Het verliep vanaf het begin tot het eind goed en prettig. We hebben goed en fijn zaken kunnen doen. Werden goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Als er nieuws te melden viel werd dit ook meteen gemeld. Onze woning is snel en zonder problemen verkocht.

Als we toch een verbeterpunt mogen meegeven dat is dit de volgende: Het kwam een aantal keer voor dat we werden gebeld of gemaild werden door onze verkopend makelaar met een vraag omtrent het geen of ander en of we dat spoedig wilden opsturen en of antwoordt te geven op bv. een aantal vragen die openstonden.
Ik ben gewend om snel antwoord te geven alleen was het soms lastig om ons verkopend makelaar dan te bereiken. Wellicht kwam dit door de drukte en spreken we voor ons beurt. Misschien kan daar in de toekomst rekening mee gehouden worden of naar gekeken worden hoe dit eventueel verbeterd kan worden.

Over het algeheel zijn wij uiterst tevreden omtrent het verloop van de verkoop van onze woning.
Kortom, wij zouden wij deze makelaar zeker aanraden en zijn wij uiterst tevreden. Prima om zaken te doen met deze Makelaar.

H & E Rijkers

Lokale marktkennis

8

Service en begeleiding

8

Deskundigheid

8

Prijs / kwaliteit

8

Aanbeveling

Ik zou deze makelaar aanbevelen

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.