avatar-insocial-review

Bart Jansen

3 10 1

Bart Jansen

Uw informatie naar de klant toe is onder de maat.
Ter verbetering zouden de volgende punten als leidraad mogen dienen.

1- De bemiddelaar wacht niet tot ik meld dat de deadline van het voorbehoud van de financiering nadert, maar zoekt pro actief uit wat er aan de hand is en onderneemt tijdig actie. Het melden van de naderende deadline heb ik nu tot 4 maal toe, zelf moeten doen.
2- Wanneer de bemiddelaar verwacht dat de bank volhardt in haar afhoudend gedrag, zou deze met de klant moeten overleggen of het zinvol is een alternatieve, gelijkwaardige, hypotheekleverancier, te zoeken, welke naast het bestaande traject kan worden opgestart. Dat is niet gebeurd.
3- U hoort de klant op regelmatige basis te informeren over de voortgang en waar nodig te overleggen over alternatieven. Dan kan het niet zijn, dat zonder overleg met ons afgestapt wordt van de oorspronkelijke opdracht om twee alternatieve financieringen te onderzoeken.
4- U zorgt voor één aanspreekpunt. Nu heb ik in de vier maanden (!) dat de hypotheekaanvraag liep, met ten minste 4 personen gecommuniceerd.

Mijn suggestie is: creëer een persoonlijke pagina op uw website waar de klant na inloggen direct inzicht heeft in de voortgang en stuur een melding wanneer er door u informatie aan de pagina is toegevoegd. Verder zou het helpen wanneer er binnen drie werkdagen wordt gereageerd op vragen van de klant.
Ik wens u veel succes met het verbeteren van uw communicatie.
Met vr. gr. Bart Jansen

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.