1920xauto_91b966df-15b9-4a42-8b69-181dd90b0e71

Provast

Provast

Graag introduceren wij vastgoedontwikkelaar Provast als waardevolle partner, met enkele projecten uitgelicht.

Over provast

Provast is dé innovatieve (her)ontwikkelingsspecialist voor binnenstedelijke projecten op het vlak van wonen, werken, winkelen en verblijven. Provast ontwikkelt sinds 1985 hoogwaardig en duurzaam vastgoed met passie, vakmanschap en ondernemerschap.

Provast projecten

Provast-projecten zijn landmarks. Ze versterken de stedelijke structuur en bieden ruimte, comfort, veiligheid en inspiratie. Ruimte is schaars. Daarom zal steeds vaker sprake zijn van vervanging dan van toevoeging. Inbreiding en herontwikkeling lijken de bestendige oplossingen te zijn. Provast gelooft dat dit de essentie is van duurzame ontwikkeling. De combinatie van toekomstgerichte concepten en beleggers die zich voor een lange periode verbinden aan een project is bepalend voor de kwaliteit van onze steden van de toekomst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Provast een vanzelfsprekendheid. In ons handelen staan integriteit en betrouwbaarheid centraal.

De Markthal

Wat nog nergens ter wereld kan, kan wel in Rotterdam: wonen boven een markthal. En niet zomaar een markthal, maar de allereerste overdekte food markt van Nederland. Op vijf minuten lopen vanaf de Koopgoot, verrijst aan de Binnenrotte een spectaculaire hoefijzervormige boog die zich over een bruisende marktvloer buigt. In die boog komen 228 huur- en koopappartementen.

Een overdekte food markt, zo groot als een royaal voetbalveld; met in het hart van de marktvloer zo’n 100 versunits uit alle food branches, aangevuld met bloemen en planten. In de flanken van de boog, ook op de 1e verdieping food shops en horecazaken en zelfs een kookschool. Kijken, proeven, eten, koken, kopen en verkopen, het kan allemaal onder de boog. Bij en door lokale producenten én bekende namen.

Zie ook wonenindemarkthal.nl

Amadeus Den Haag

Het totale plan bestaat uit 8.500 m² winkels en 80 appartementen, waarvan ongeveer de helft koop- en de helft vrije sector huurappartementen. In de ondergrondse parkeergarage is exclusief plaats voor de bewonersparkeerplaatsen. De winkels zijn ruim voor start bouw verkocht aan ASR Vastgoed Vermogensbeheer ten behoeve van het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Zie ook amadeusdenhaag.nl

Park Allgemansgeest 'Onderscheidend Wonen'

Park Allemansgeest in Voorschoten introduceert een nieuwe architectuurstijl in een waterrijke omgeving. Zwierig, expressief en onderscheidend, zowel op woning- als op wijkniveau. Een gebiedsontwikkeling met een goede infrastructuur, 700 huur- en koopwoningen in alle prijscategorieën en maatschappelijke voorzieningen, waaronder een brede basisschool.

Zie ook parkallemansgeest.nl.

Waagblok Rijksmonument

Na 40 jaar is het eindelijk in ere hersteld. Het Aalmarktplan vormt een belangrijk onderdeel van de versterking van het kernwinkelgebied van de Leidse binnenstad en bestaat uit drie blokken. Het Waagblok is het eerste blok dat tot ontwikkeling komt. Daarin staat de herontwikkeling van het V&D warenhuis centraal. Het vloeroppervlak van de V&D wordt teruggebracht, waardoor er circa 6.000 m2 A1 winkelruimte beschikbaar komt. Onder de V&D wordt een fietsenstalling met circa 1.000 plaatsen gerealiseerd. The Sting heeft, ver voor start bouw, 3.000 m2 winkelruimte gehuurd in het Waagblok.

Lees meer over het project Waagblok Leiden.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.