Roy Erkens

Roy Erkens

Taxateur

De opdrachtgever voorzien van een kwalitatief goed en duidelijk taxatierapport is mijn dagelijks streven.

Over mij

Mijn naam is Roy Erkens en ben register taxateur bedrijfsmatig onroerend goed en woningen bij Ooms Taxaties aan de Maaskade.

In 2014 ben ik tijdens mij HBO studie Vastgoed en Makelaardij bij Ooms Taxaties terecht gekomen voor mijn tweedejaars stage. Na de stage met veel plezier te hebben afgerond heb ik besloten ook mijn afstudeerstage bij Ooms Taxaties te lopen. Met succes heb ik de studie Vastgoed en Makelaardij afgerond en ben ik sinds juli 2016 werkzaam bij Ooms Taxaties. Sinds 2019 ben ik ingeschreven in het NRVT register als taxateur voor bedrijfsmatig onroerend goed en heb met succes begin 2020 mijn inschrijving als taxateur wonen behaald.

ijn werkgebied loopt van Voorne-Putten tot aan regio Drechtsteden met soms uitschieters naar Zeeland en Brabant wat zorgt voor een leuke afwisseling in regio’s en objecten. Als taxateur kan je de ene dag in een klein appartement staan en de volgende dag in een modern kantoorpand of in een vrijstaande woning. Deze diversiteit spreekt mij enorm aan in het vak.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie