Maurice Hoogstra

Senior Taxateur - Partner

Maurice Hoogstra

Over mij

Ooms Taxaties, een gespecialiseerd taxatie kantoor met een diverse aantal taxatie opdrachten. Of het nou een twee kamers appartement in Rotterdam-Zuid is van € 120.000 euro of een kantoorgebouw van € 50 miljoen. Mede door deze diversiteit ben ik bij Ooms terecht gekomen.Mijn naam is Maurice Hoogstra en ik ben werkzaam bij Ooms Taxaties sinds 2018 als Register Taxateur.

 

Zoals hierboven al aangegeven is diversiteit één van de punten waarvoor ik graag bij Ooms wilde werken. Maar naast diversiteit is kennis het speerpunt van de afdeling. Inmiddels zijn wij met 6 taxateurs met een enorme hoeveelheid kennis. Als team houden wij elkaar scherp en streven wij elke dag weer naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie