Jamilla Kool

Jamilla Kool

Officemanager

Over mij

Mijn naam is Jamilla Kool, sinds januari 2020 officemanager bij Ooms. Deze functie is veelzijdig, druk en nooit saai. Ik ben van mezelf een echte regeltante, perfectionistisch en een doorzetter eerste klas. Ik zoek altijd naar oplossingen en bekijk alles van de positieve kant.

Als je mijn functie moet omschrijven dan is dat best lastig, omdat het zoveel verschillende onderdelen bevat. Namelijk: nieuwe medewerkers voorzien van de werkplek, facilitaire zaken, automatisering, evenementen organiseren… Je kan het zo gek niet verzinnen of het valt onder het officemanagement / directiesecretariaat. Elke dag is het weer kijken naar wat prioriteit heeft en als eerste opgepakt moet worden.

Het belangrijkste vind ik dat ik onze interne klant (onze collega’s) zo goed mogelijk help, zodat zij hun werk goed kunnen doen. Het verrassen van onze collega’s met een presentje of een evenement vind ik het allerleukste. Een goede werksfeer, vrolijkheid, blije collega’s maakt mij het allergelukkigst. Als dat allemaal goed is, ben ik tevreden en heb ik een goede werkweek achter de rug.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie