Frank Ondersteijn

Frank Ondersteijn

Kandidaat Makelaar

Mooi dat ik dit werk mag doen bij de grootste makelaar in Rotterdam en omstreken!

Over mij

Mijn naam is Frank Ondersteijn en ben ik sinds augustus 2020 actief als woningmakelaar bij Ooms Spijkenisse. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn: verkoop- en aankoop bij bestaande- en nieuwbouwwoningen. Mooi dat ik dit mag doen bij de grootste makelaar in Rotterdam en omstreken! 

Ik heb het altijd al leuk gevonden om te werken met mensen en vraag en aanbod met elkaar te matchen.

Dat ik dan een functie mag vervullen waar ik mensen blij kan maken het verkopen van hun huis, maar ook de mensen die hun droomwoning hebben gevonden, is een mooie bonus. Ik vind het belangrijk om mensen een prettige ervaring te laten beleven samen met een persoonlijke begeleiding tijdens de aan- of verkoop van de woning, en wil dit ook graag uitstralen naar de buitenwereld.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie