1920xauto_0760ffbc-223e-4fe0-b7a3-54005e9df7b4

Home by Ooms

Home by Ooms

Ooms Makelaars kondigt in het nieuwe jaar de lancering van 'Home' aan: onze eigen Ooms home fragrance. Met 'Home' wil Ooms Makelaars de relaties het gevoel van thuiszijn meegeven. U thuis voelen in uw huis is in ons opzicht één van de belangrijkste dingen die er is. Door 'Home' wil Ooms het gevoel van geborgenheid en warmte versterken waardoor thuiszijn nóg fijner wordt.

De Ooms Home Fragrance

Home is ontwikkeld met het idee om u een gelukkige herinnering mee te geven aan uw samenwerking met Ooms. De subtiele Ooms geur ruikt u door het hele gebouw. Denk bijvoorbeeld aan dat moment dat u het koopcontract van uw nieuwe woning ondertekende of dat u succesvol een hypotheek met ons afsloot. De officiële handdruk, de felicitaties, de glimlach op uw gezicht en 'Home' by Ooms als cadeau om in uw nieuwe woning een mooi plekje te geven.

Home heeft de volgende typerende kenmerken gekregen om u een unieke en authentieke Ooms beleving bij u thuis te geven. Deze kenmerken zijn: aarde, elegant, warmte, chique en hout.

Omdat veel klanten tijdens verschillende levensfases bij ons terugkomen bouwen we een relatie op. Dat verdient meer dan een snelle dienst. Een relatie koesteren we, die geven we aandacht en willen we behouden. Ooms verandert met u mee, daarom is ontwikkeling en innoveren zo belangrijk. Daar past het zachtaardige karakter van een subtiele Ooms geur uitstekend bij.

Huis verkopen met Ooms

Heeft u een nieuw thuis op het oog? Dan weten wij hoe we u daar kunnen krijgen. Allereerst moet uw eigen woning worden verkocht natuurlijk. Wij gaan voor u een gratis waardebepaling doen. De Ooms Makelaar komt dan bij u thuis de status van uw woning bekijken en zal een advies voor een vraagprijs uitbrengen.

Er worden professionele foto's geschoten precies vanuit de juiste hoek zodat uw woning er prachtig op komt te staan. Vervolgens promoten wij uw woning op verschillende media zoals onder andere Funda, Ooms.com, Dynamis en Facebook.

Wij weten uw kopers te vinden doordat we kennis met elkaar delen én door ons uitgebreide klantenbestand.

Tijdens het proces zullen we u altijd up to date houden over de ontwikkelingen en u het beste advies geven. Als dan het moment aanbreekt dat uw woning is verkocht, krijgt u van ons de nieuwe Home geur mee om straks in uw nieuwe woning neer te zetten. Zo maakt u van uw nieuwe huis gelijk een 'Home'.

Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat het niet lukt om uw woning bij Ooms Makelaars te verkopen, dan hanteren wij 'No Cure, No Pay'.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.