1920xauto_101c6fdd-d8f7-45cc-a225-2529e51d8baa

Het Ooms Hart klopt

Het Ooms Hart klopt

Ons Ooms hart klopt! Al 90 jaar helpen we onze klanten met plezier met de verkoop en aankoop van hun woning. Door het enthousiasme en de passie van onze makelaars gaat het goed met Ooms. In 2016 hebben we geld ingezameld voor het nieuwe Familiehuis omdat we graag teruggeven. Dit jaar zoeken we opnieuw de samenwerking op en gaan we ons enthousiasme inzetten. Het Ooms Hart klopt... Dit jaar voor de Hartstichting.

Kloppend Ooms Hart

Ons Ooms Hart klopt! Helaas is het zo dat nog steeds veel mensen te maken krijgen met hart- en vaatziekten en een hartstilstand voor hen geen uitzondering is. De missie van de Hartstichting is om deze ziekten te verslaan! Tot het zover is, willen ze zoveel mogelijk levens redden met onder andere voorlichting, onderzoek en cursussen.

Hart voor de zaak

Ooms gaat het komende jaar de Hartstichting sponsoren zodat zij dichterbij hun doel kunnen komen om hart- en vaatziekten te kloppen.

Daarnaast gaat Ooms ervoor zorgen dat álle collega's die willen, deel kunnen nemen aan een reanimatiecursus.

De Hartstichting geeft in mei, juni en juli gratis reanimatiecursussen. Ook deelnemen of meer weten over acties en events? Kijk dan op hun Facebookpagina.

Een hartstilstand, wat nu?

"Elke dag overlijden 35 mensen aan een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Vaak in en rond het huis. Hun kans om te overleven is sterk verhoogd als er binnen 6 minuten mensen ter plekke zijn die starten met reanimeren en een AED gebruiken."

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.