Nieuwbouwprojecten 3

Nieuwbouwprojecten

Projecten om naar uit te kijken!

Wonen in een spiksplinternieuw huis, wie wilt dat nou niet? Wij houden je op de hoogte van de aankomende nieuwbouwprojecten.

Hof van Capelle

In het centrum van Capelle aan den IJssel worden 88 luxe koop- en huurappartementen gerealiseerd met o.a. 2, 3 en 4 kamer appartementen. Het moderne complex en de appartementen kenmerken zich door een hoogwaardige architectuur, veel daglichttoetreding en royale buitenruimten in de vorm van terrassen en loggia’s. Het ontwerp is energieneutraal door de toepassing van warmtepompen, hoog isolerende gevels met triple beglazing en pv-panelen op het dak. De appartementen zijn zeer comfortabel met zowel vloerverwarming als vloerkoeling.

De start verkoop van Hof van Capelle zal plaatsvinden op 5 februari tussen 17:00 en 19:00 uur op ons kantoor aan de Kanaalweg 61 in Capelle aan den IJssel.

in 2
in 1
ex

Park Waterrijk Zuid

De naam verraadt het al een beetje, Park Waterrijk Zuid is gelegen aan de zuidrand van het plangebied. Het deelplan bestaat uit tien villa’s en 2 twee-onder-één-kap woningen en vormt de grens tussen de bebouwing van het dorp en de polderlandschappen. 

In Park Waterrijk Zuid zijn alle woningen op enige afstand van de openbare weg gelegen zodat u in alle rust kunt wonen. Zo worden er twee hofjes gerealiseerd waar elk vier villa’s aan grenzen. Een aantal zijn zelfs voorzien van een vrijstaande garage. De overige villa’s krijgen een eigen oprit en alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen erf. 

Waterrijk 1
Waterrijk 2
Waterrijk 3

Leven in de Branderij

Leven in de Branderij fase 1 bestaat uit 19 eengezinshuizen met tuin, voorzien van berging én een eigen parkeerplaats. De tuinen liggen erg gunstig: op het zuiden of westen. Dat betekent dat je ondanks de stadse setting maximaal kunt genieten van het buitenleven. Vanuit de tuin loop je het binnenhof in, waar - naast de privéparkeerplaatsen - ook een groene speelplek is gemaakt. Ideaal als je kleine kinderen hebt.

De 19 huizen bestaan uit de typen: Stadspaleis, Herenhuis of Branderswoning. Binnen de basistypen zit ook weer de nodige variatie, waardoor je veel te kiezen hebt. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 119 tot 175 m² en de prijzen van circa €300.000,-- tot en met €495.000,-- Waar je ook voor gaat, elk huis heeft iets wat het uniek maakt. En dan hebben we het niet alleen over de uitstraling. Ook de indeling wisselt. Het Stadspaleis en een aantal Herenhuizen heeft bijvoorbeeld vier woonlagen, waardoor je de begane grond als werkkamer, woonkeuken of atelier kunt gebruiken.

Leven in de Branderij 1-1
Leven in de Branderij 2-2
Leven in de Branderij 3

De Kruidenmeester

Op een prachtige locatie aan de Kruidentuin in Barendrecht is Novaform Vastgoedontwikkelaars bezig met de herontwikkeling van het pand aan de Kruidentuin 2 naar een gebouw met circa 21 luxe appartementen. 

Architect René de Roon, van De Roon Architecten uit Barendrecht heeft een ontwerp gemaakt bestaande uit een gebouw met 21 luxe 3- en 4 kamerappartementen en een ondergelegen parkeergarage. Rondom het gebouw ligt een parkachtige omgeving met groen en waterpartijen. 

Het ontwerp is op hoofdlijnen gereed. Naar verwachting start de verkoop eind 2018 of begin 2019.

De Kruidenmeester 1-1
De Kruidenmeester 2-2
De Kruidenmeester 3

De Nieuwe Wetenschappers Fase C

Schiedam heeft alles! Een historische binnenstad, leuke cafeetjes, veel voorzieningen, de hoogste authentieke windmolens ter wereld en de beste jenever. Schiedam is een stad om trots op te zijn!

Er is veel aan het veranderen in Schiedam-Oost. De Wetenschappersbuurt wordt de komende jaren flink vernieuwd. De meeste oude woningen maken plaats voor moderne nieuwbouw eengezinswoningen. Stenen maken plaats voor gras en parkeerplekken voor speelplekken. De eerste zes koopwoningen zijn inmiddels opgeleverd en ook de bouw van de tweede 15 eengezinswoningen van de volgende fase is gestart. Medio december gaat de volgende fase bestaande uit 37 eengezinswoningen in verkoop.

Heb je interesse in wonen in De Nieuwe Wetenschappers? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

2_2
3_1
1_2

Esse Zoom

Fase V: Het Groene Noorden 

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar het polderlandschap en met in het midden van de wijk groene parkjes om elkaar in te ontmoeten. In Esse Zoom is het ontspannen wonen, met rust en ruimte om je heen. De verschillende kleinschalige woonbuurten hebben ieder hun unieke sfeer. Mede door de grote verscheidenheid aan woningen, is hier voor ieder wat wils.

Nadat de eerste fasen van Esse Zoom verkocht en in aanbouw zijn, is het nu de beurt aan de vijfde fase: Het Groene Noorden. Een bijzonder stukje Esse Zoom met een eigen karakter in een rijke, groene omgeving. Écht anders dan de anderen fasen. Niet alleen qua openbare inrichting, maar ook de bouwstijl heeft een gezellige en Hollandse uitstraling. 

Esse Zoom 4
Esse Zoom 2
Esse Zoom 3

Holy Residence

Holy Résidence, het goede leven aan de Vlaardingen-Holy. Start bouw eind 2018! 

Holy Résidence bestaat uit twee identieke gebouwen met elk 22 woningen. Op iedere verdieping bevinden zich 4 woningen. Op de toplaag bevinden zich 2 penthouses. De opzet is daarmee bewust kleinschalig en intiem. Zo ontstaat een veilige woonomgeving waar je jouw buren goed kent en met een gerust hart de deur achter je dichttrekt om te genieten van een citytrip of een verre vakantie. Ben je weer lekker thuis, dan parkeer je in de inpandige garage en neem je de lift naar jouw royale appartement met balkon of terras op het zuidwesten.  

holy-residence
Holy Residence 2

De Stationstuin

Dorps wonen, met het stadsleven binnen bereik. Het kan in Barendrecht, waar BAM Wonen op de voormalige locatie van zwembad ’t Keerpunt het nieuwbouwproject de Stationstuin realiseert. De Stationstuin bestaat uit drie aantrekkelijke gebouwen, gelegen in een groene parkomgeving op steenworp afstand van het gezellige centrum van Barendrecht. Aan de andere kant ligt de Stationstuin vlakbij het station van Barendrecht. En dat betekent dat je binnen tien minuten in hartje Rotterdam en Dordrecht bent. Deze centrale ligging maakt de Stationstuin een hele fijne plek om te wonen!

19238_ext 02-min
19238_vv 01-min

The Cool Tower

Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, komt The Cooltower. Een in het oog springende witte woontoren van 150 meter. Hiermee het hoogste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam. Gegarandeerd een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Hier, midden in het SOHO van Rotterdam, is overal wat te beleven. De levendige sfeer, met cafe's, evenementen, festivals, boetiekjes, galeries en restaurantjes. De gezelligheid, maar ook alle faciliteiten zijn altijd dichtbij.

De woningen bevinden zich op de 2e tot 50e verdieping. Hier kan je je heerlijk terugtrekken uit het hectische leven in je eigen twee-, drie- of vier-kamerappartement. Natuurlijk worden ook penthouses aangeboden, helemaal boven in de woontoren. Met woonoppervlakten die liggen tussen ca. 60 m2 en ca. 360 m2 is er voor ieder wat wils. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon of terras oplopend tot ca. 95 m2. Waar vind je dat nog midden in het centrum?

The Cooltower 1
The Cooltower 2
The Cooltower 3

Schielanders

Aan de Johan Braakensiekstraat, op de plek waar vroeger het Zadkine huisvestte, komt Schielanders! Een prachtig nieuwbouwplan met 16 echt ruime eengezinswoningen en 30 appartementen met aantrekkelijke buitenruimte. 

De architect liet zich inspireren door de bebouwing in de omgeving en kwam met een modern ontwerp. Natuurlijke materialen, grote ramen en heldere vormen worden op een speelse wijzen gecombineerd. Het resultaat is een aantrekkelijk geheel waar u heel comfortabel en duurzaam kunt gaan wonen. Ziet u zichzelf al wonen op deze mooie plek met het centrum heel dichtbij, de tram om de hoek en de A20 binnen handbereik?

Nieuwbouw Schielanders Schiedam 1
Nieuwbouw Schielanders Schiedam 2
binnenkort-in-verkoop

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.