9297

Nieuwbouwprojecten

Projecten om naar uit te kijken!

Wonen in een spiksplinternieuw huis, wie wilt dat nou niet? Wij houden je op de hoogte van de aankomende nieuwbouwprojecten.

Pesanthof

Het woningbouwplan Pesanthof biedt 21 woningen in drie woningtypes:
· Bouwkavels voor vrijstaande woningen,
· Acht twee onder één kapwoningen
· Vier hoekwoningen en vijf rijwoningen.

De locatie is gelegen tussen de Munnikenweg en de De Roolaan in Westmaas. Bij de planontwikkeling wordt rekening gehouden met de karakteristieke uitstraling van de Munnikenweg in Westmaas.

8086
8087
8088

Park Waterrijk Zuid

De naam verraadt het al een beetje, Park Waterrijk Zuid is gelegen aan de zuidrand van het plangebied. Het deelplan bestaat uit tien villa’s en 2 twee-onder-één-kap woningen en vormt de grens tussen de bebouwing van het dorp en de polderlandschappen.

In Park Waterrijk Zuid zijn alle woningen op enige afstand van de openbare weg gelegen zodat u in alle rust kunt wonen. Zo worden er twee hofjes gerealiseerd waar elk vier villa’s aan grenzen. Een aantal zijn zelfs voorzien van een vrijstaande garage. De overige villa’s krijgen een eigen oprit en alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen erf.

7869
7870
7868

The Cool Tower

Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, komt The Cooltower. Een in het oog springende witte woontoren van 150 meter. Hiermee het hoogste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam. Gegarandeerd een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Hier, midden in het SOHO van Rotterdam, is overal wat te beleven. De levendige sfeer, met cafe's, evenementen, festivals, boetiekjes, galeries en restaurantjes. De gezelligheid, maar ook alle faciliteiten zijn altijd dichtbij.

De woningen bevinden zich op de 2e tot 50e verdieping. Hier kan je je heerlijk terugtrekken uit het hectische leven in je eigen twee-, drie- of vier-kamerappartement. Natuurlijk worden ook penthouses aangeboden, helemaal boven in de woontoren. Met woonoppervlakten die liggen tussen ca. 60 m2 en ca. 360 m2 is er voor ieder wat wils. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon of terras oplopend tot ca. 95 m2. Waar vind je dat nog midden in het centrum?

7804
7862
7865

O•N•E Eendrachtsplein

In de appartementen van O•N•E Eendrachtsplein woon je midden in het
centrum. De appartementen zijn compleet gerenoveerd, zijn ruim van
opzet met buitenruimtes en hebben een luxe afwerking.

18038
18039

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.