Nieuwbouwprojecten 3

Nieuwbouwprojecten

Projecten om naar uit te kijken!

Wonen in een spiksplinternieuw huis, wie wilt dat nou niet? Wij houden je op de hoogte van de aankomende nieuwbouwprojecten.

Esse Zoom

Fase V: Het Groene Noorden vanaf 6 oktober in verkoop!

Aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel ontstaat iets moois. Een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar het polderlandschap en met in het midden van de wijk groene parkjes om elkaar in te ontmoeten. In Esse Zoom is het ontspannen wonen, met rust en ruimte om je heen. De verschillende kleinschalige woonbuurten hebben ieder hun unieke sfeer. Mede door de grote verscheidenheid aan woningen, is hier voor ieder wat wils.

Nadat de eerste fasen van Esse Zoom verkocht en in aanbouw zijn, is het nu de beurt aan de vijfde fase: Het Groene Noorden. Een bijzonder stukje Esse Zoom met een eigen karakter in een rijke, groene omgeving. Écht anders dan de anderen fasen. Niet alleen qua openbare inrichting, maar ook de bouwstijl heeft een gezellige en Hollandse uitstraling. 

De start verkoop is 6 oktober in het van der Valk hotel in Nieuwerkerk aan den IJssel tussen 11:00 en 13:00!

Esse Zoom 4
Esse Zoom 2
Esse Zoom 3

Holy Residence

Holy Résidence, het goede leven aan de Vlaardingen-Holy. Start bouw eind 2018! 

Holy Résidence bestaat uit twee identieke gebouwen met elk 22 woningen. Op iedere verdieping bevinden zich 4 woningen. Op de toplaag bevinden zich 2 penthouses. De opzet is daarmee bewust kleinschalig en intiem. Zo ontstaat een veilige woonomgeving waar je jouw buren goed kent en met een gerust hart de deur achter je dichttrekt om te genieten van een citytrip of een verre vakantie. Ben je weer lekker thuis, dan parkeer je in de inpandige garage en neem je de lift naar jouw royale appartement met balkon of terras op het zuidwesten.  

holy-residence
Holy Residence 2

De Stationstuin

Dorps wonen, met het stadsleven binnen bereik. Het kan in Barendrecht, waar BAM Wonen op de voormalige locatie van zwembad ’t Keerpunt het nieuwbouwproject de Stationstuin realiseert. De Stationstuin bestaat uit drie aantrekkelijke gebouwen, gelegen in een groene parkomgeving op steenworp afstand van het gezellige centrum van Barendrecht. Aan de andere kant ligt de Stationstuin vlakbij het station van Barendrecht. En dat betekent dat je binnen tien minuten in hartje Rotterdam en Dordrecht bent. Deze centrale ligging maakt de Stationstuin een hele fijne plek om te wonen!

De 30 ruim opgezette appartementen van gebouw 2 gaan na de zomer van dit jaar in verkoop. Vanaf dat moment ontdek je op de projectwebsite alle informatie over het project, de woningen en de unieke mogelijkheid om van je nieuwe huis in de Stationstuin een thuis te maken.

19238_ext 02-min
19238_vv 01-min

Park Waterrijk

Riant wonen, in het groen, met uitgestrekte polders en natuur naast de deur. Het kan aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Tussen de Hoeksche Waard en Spijkenisse ligt grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard het dorp Hekelingen. Op deze mooie locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen het succesvolle nieuwbouwproject Park Waterrijk. In dit plan wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd. Fase 1, 2 en 3 zijn succesvol uitverkocht, de woningen in Fase 4 komen in november in verkoop.

Alvast een indruk krijgen van de woningen? Kom naar de exclusieve Sneak Preview op donderdag 11 oktober om 19.00 uur in het Dorpshuis te Hekelingen.

 

Park Waterrijk 2_1
Park Waterrijk 3
Park Waterrijk 1

The Cool Tower

Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, komt The Cooltower. Een in het oog springende witte woontoren van 150 meter. Hiermee het hoogste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam. Gegarandeerd een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Hier, midden in het SOHO van Rotterdam, is overal wat te beleven. De levendige sfeer, met cafe's, evenementen, festivals, boetiekjes, galeries en restaurantjes. De gezelligheid, maar ook alle faciliteiten zijn altijd dichtbij.

De woningen bevinden zich op de 2e tot 50e verdieping. Hier kan je je heerlijk terugtrekken uit het hectische leven in je eigen twee-, drie- of vier-kamerappartement. Natuurlijk worden ook penthouses aangeboden, helemaal boven in de woontoren. Met woonoppervlakten die liggen tussen ca. 60 m2 en ca. 360 m2 is er voor ieder wat wils. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon of terras oplopend tot ca. 95 m2. Waar vind je dat nog midden in het centrum?

The Cooltower 1
The Cooltower 2
The Cooltower 3

Schielanders

Aan de Johan Braakensiekstraat, op de plek waar vroeger het Zadkine huisvestte, komt Schielanders! Een prachtig nieuwbouwplan met 16 echt ruime eengezinswoningen en 30 appartementen met aantrekkelijke buitenruimte. 

De architect liet zich inspireren door de bebouwing in de omgeving en kwam met een modern ontwerp. Natuurlijke materialen, grote ramen en heldere vormen worden op een speelse wijzen gecombineerd. Het resultaat is een aantrekkelijk geheel waar u heel comfortabel en duurzaam kunt gaan wonen. Ziet u zichzelf al wonen op deze mooie plek met het centrum heel dichtbij, de tram om de hoek en de A20 binnen handbereik?

Nieuwbouw Schielanders Schiedam 1
Nieuwbouw Schielanders Schiedam 2
binnenkort-in-verkoop

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.