Nieuwbouwprojecten 3

Nieuwbouwprojecten

Projecten om naar uit te kijken!

Wonen in een spiksplinternieuw huis, wie wilt dat nou niet? Wij houden je op de hoogte van de aankomende nieuwbouwprojecten.

Park Waterrijk

In fase 3 van Park Waterrijk heeft Stevast Baas & Groen 18 woningen ontwikkeld. Met twee vrijstaande villa’s, acht twee-onder-één-kap villa's en twee rijen van vier-onder-één-kap woningen is er voor elk wat wils. Bovendien hebben alle huizen een riante tuin aan het water. De vele opties en mogelijkheden om individuele wensen in te vullen, gecombineerd met de grote verscheidenheid aan woningtypes geeft ieder de mogelijkheid z’n woonwens in te vullen.

Op zaterdag 20 januari is het zover, dan gaan de woningen van fase 3 van Park Waterrijk in Hekelingen in verkoop. In dit nieuwbouwproject woon je riant, midden in het groen, met polders en natuur (De Bernisse) naast de deur en met de winkels en uitgaansvoorzieningen van Spijkenisse om de hoek. De start verkoop vindt plaats in het Dorpshuis van Hekelingen, aan de Lede 13. Je bent daar tussen 11:00 en 13:00 uur van harte welkom.

Park Waterrijk 2_1
Park Waterrijk 3
Park Waterrijk 1

Essezoom

In Nieuwerkerk aan den IJssel wordt de nieuwbouwwijk Essezoom gerealiseerd. Essezoom wordt een wijk met waterrijke overgangen naar open landschap en groene ruimtes om elkaar te ontmoeten. De wijk wordt ingedeeld in kleine woonbuurten, die ieder een eigen sfeer en karakter hebben. In Essezoom woon je rustig en omgeven door groen, maar ook in de buurt van de bedrijvigheid. Door de directe aansluiting op de uitvalsweg, zit je al in een paar minuten in het centrum van Nieuwerkerk. Een ideale locatie om lekker thuis te komen na een drukke werkdag.

In Essezoom kun je kiezen uit vier verschillende woningtypen. Ben je toe aan de volgende stap en wil je graag wonen in een rijwoning? Kies dan voor een mooie rijwoning aan een groen plantsoen. Liever de auto direct voor de deur? Ook die mogelijkheid is aanwezig in een van de eengezinswoningen grenzend aan de parkeerstrook. Je hebt hier ook nog eens een tuin op het zuiden. Wonen aan een groen plantsoen, aan het water, een zonovergoten tuin en in een kleinschalige buurt; Westerkant biedt het allemaal!

Essezoom Westerkant 1
Essezoom Westerkant 2
Essezoom Westerkant 3

Little C

Little C combineert een stoere, stadse sfeer met een ontspannen en intieme ‘Village vibe’. Gebouwen als The Grand, The Bright en The Metropolitan zijn hier met elkaar verbonden door karakteristieke metalen loopbruggen, die bijdragen aan dat bijzondere Little C gevoel. En je woont of werkt ook nog eens op een plek met alles binnen handbereik, dat het stadsleven zo leuk en interessant maakt.

Woon jij straks in één van de exclusieve lofts – of appartementen – van Little C? Met maar één of twee lofts per etage heb je (bijna) je eigen verdieping. De extra hoge plafonds geven een ruimtelijk gevoel. Kijk je van je balkon uit op een levendig pleintje of heb je liever zicht op het nieuwe Waterfront Park? Zoek je een inspirerende workspace, naast of onder je loft, dan ben je hier ook aan het juiste adres. En voor de lunch kun je terecht bij de ‘Tastemakers’ van Little C! Als je in plaats daarvan liever met je voeten in het water van de Coolhaven zit, aan de rand van het nieuwe park, dan begrijpen we dat helemaal.

Little C 1_1
Little C 2_1
Little C 3

The Terraced Tower

The Terraced Tower is uniek. Een meesterwerk langs de Maas waar de appartementen speels verlopen. Er is keuze uit zicht op de stad of de rivier. Vanuit de lichte en ruime appartementen met terras heeft u een schilderachtig uitzicht dat nooit verveelt.

The Terraced Tower biedt 82 koopappartementen en 258 huurappartementen. De verhuur start in een later stadium. Bij de entree voelt u al dat dit gebouw anders is. Vanaf de Boompjes is er een doorkijk naar de charmante jachthaven aan de Hertekade. Op de begane grond bevinden zich straks voorzieningen die het leven zoveel aangenamer maken. Het zicht naar boven levert een mooi samenspel van terrassen op, waar elke bewoner zijn eigen invulling aan de buitenruimtes geeft.

The Terraced Tower 1
The Terraced Tower 2
The Terraced Tower 3

The Cool Tower

Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, komt The Cooltower. Een in het oog springende witte woontoren van 150 meter. Hiermee het hoogste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam. Gegarandeerd een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Hier, midden in het SOHO van Rotterdam, is overal wat te beleven. De levendige sfeer, met cafe's, evenementen, festivals, boetiekjes, galeries en restaurantjes. De gezelligheid, maar ook alle faciliteiten zijn altijd dichtbij.

De woningen bevinden zich op de 2e tot 50e verdieping. Hier kan je je heerlijk terugtrekken uit het hectische leven in je eigen twee-, drie- of vier-kamerappartement. Natuurlijk worden ook penthouses aangeboden, helemaal boven in de woontoren. Met woonoppervlakten die liggen tussen ca. 60 m2 en ca. 360 m2 is er voor ieder wat wils. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon of terras oplopend tot ca. 95 m2. Waar vind je dat nog midden in het centrum?

The Cooltower 1
The Cooltower 2
The Cooltower 3

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.