9297

Nieuwbouwprojecten

Projecten om naar uit te kijken!

Wonen in een spiksplinternieuw huis, wie wilt dat nou niet? Wij houden je op de hoogte van de aankomende nieuwbouwprojecten.

Basita - Rhoon

Binnenkort in de verkoop: 24 luxe koopappartementen met parkeerplaats in afgesloten parkeergarage. De ligging is aan de rand van het gezellige dorp Rhoon met winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

- 3- en 4 kamerappartementen met terras/balkon.
- Luxe keukeninrichting en hoog afwerkingsniveau.
- Woonoppervlakte circa 79 m² tot 147 m²
- Privéparkeerplaats in afgesloten parkeergarage.
- Eigen berging op de begane grond.
- Gezamenlijke fietsenstalling.

Wilt u op de hoogte worden gehouden schrijf u dan nu in via barendrecht@ooms.com of neem contact op met Ooms Makelaars Barendrecht via (0180) – 62 65 00.

36176
36175

Thuishaven

Hét nieuwbouwproject in Hoek van Holland!

Binnenkort in verkoop
- Luxe wonen op "Thuishaven" in de buurt van het strand
- 10 luxe 2-onder-een kapwoningen
- 4 vrijstaande woningen
- Directe metrolijn naar Rotterdam
- Strand en duinen als achtertuin

Het projectgebied ligt aan de rand van de Berghaven net buiten het dorpscentrum. De locatie is onderdeel van het Waterwegcentrum-Oost. Het spectaculaire uitzicht op de Nieuwe Waterweg en de overzijde maken met de bijzonder sfeer van Oude Hoek de locatie tot een interessant woongebied.

Interesse? Neem contact op met Ooms Makelaars Schiedam via (010) - 27 30 102 of schiedam@ooms.com.

35853
35857

Praal - Esse Zoom

Ruim en landelijk wonen, vlakbij de tweede stad van Nederland. Dit is Praal, een buurt met ruime lanen en grote groenplaatsen zoals je deze in de oude wijken van Rotterdam ook nog terugziet. Met architectuur die knipoogt naar het vakmanschap van vroeger, met typisch Oudhollandse gevels en een rijk afwerkingsniveau. De royale woonbeleving van Praal vind je in de wijk Esse Zoom aan de Zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Project Praal bestaat uit een ruime variatie koopwoningen, waarbij geen plattegrond precies hetzelfde is. Afhankelijk van de grootte van je gezin of je woonbehoefte, kies je voor een rijwoning, twee-onder-één-kapwoning met garage of een riante vrijstaande villa. In Praal woon je in ieder geval zoals dat vroeger ooit bedoeld is.

LET OP: De presale is 15 juni tussen 11:00 en 13:00 in Leefgoed de Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meld je aan door een mailtje te sturen via onderstaande knop!

35478
35476
35477

Pesanthof

Het woningbouwplan Pesanthof biedt 21 woningen in drie woningtypes:
· Bouwkavels voor vrijstaande woningen,
· Acht twee onder één kapwoningen
· Vier hoekwoningen en vijf rijwoningen.

De locatie is gelegen tussen de Munnikenweg en de De Roolaan in Westmaas. Bij de planontwikkeling wordt rekening gehouden met de karakteristieke uitstraling van de Munnikenweg in Westmaas.

8086
8087
8088

Park Waterrijk Zuid

De naam verraadt het al een beetje, Park Waterrijk Zuid is gelegen aan de zuidrand van het plangebied. Het deelplan bestaat uit tien villa’s en 2 twee-onder-één-kap woningen en vormt de grens tussen de bebouwing van het dorp en de polderlandschappen.

In Park Waterrijk Zuid zijn alle woningen op enige afstand van de openbare weg gelegen zodat u in alle rust kunt wonen. Zo worden er twee hofjes gerealiseerd waar elk vier villa’s aan grenzen. Een aantal zijn zelfs voorzien van een vrijstaande garage. De overige villa’s krijgen een eigen oprit en alle woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen erf.

7869
7870
7868

The Cool Tower

Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, komt The Cooltower. Een in het oog springende witte woontoren van 150 meter. Hiermee het hoogste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam. Gegarandeerd een prachtig uitzicht over heel Rotterdam. Hier, midden in het SOHO van Rotterdam, is overal wat te beleven. De levendige sfeer, met cafe's, evenementen, festivals, boetiekjes, galeries en restaurantjes. De gezelligheid, maar ook alle faciliteiten zijn altijd dichtbij.

De woningen bevinden zich op de 2e tot 50e verdieping. Hier kan je je heerlijk terugtrekken uit het hectische leven in je eigen twee-, drie- of vier-kamerappartement. Natuurlijk worden ook penthouses aangeboden, helemaal boven in de woontoren. Met woonoppervlakten die liggen tussen ca. 60 m2 en ca. 360 m2 is er voor ieder wat wils. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon of terras oplopend tot ca. 95 m2. Waar vind je dat nog midden in het centrum?

7804
7862
7865

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.